Bunu neden yaptı arkadaşlarım.

Bende de bu yüzden böyle bir düşünce oldu. Mesela bana da at trilyonları nasıl ödersiniz dediler çünkü beklemiyorlardı ben giysi alan çok giydi giyinen birisi değilim yani önceliğim paramı bu şekilde göstermek değil çeşit çeşit pahalı giysilerim yoktur standart ve bana hep derlerdi çalışıyorsun ama pek alayım edeyim yok mesela öncelik hep kızımdı şimdide kızlarım onların kitapları etkinlikleri giysileri vs dışarıdan bakınca durumu iyi birisi gibi değilim bana hep konduramadılar gibi geliyor çünkü içlerinde beni tebrik etmeyenler bile oldu sanırım uzaklaşmak lazım çünkü ben onların her şeyinde çok sevindim

Salla gitsin , demekki gerçek dost değillermiş,yüzüne gülen arkandan kuyu kazan tipler belli ki... Mesafe koyun.
Aynen değillermiş birisi birisi merak etmeliydi beni eminim ki şu günlerde dışarı çıktılar ki burası küçük bir ilçe 5 dk uzaktayım çoğuna en iyisi mesafe koymak

uff ne kiskanmasi ya belliki baska seylerden dolayi konusmak istemiyorlar.size deger vermemislerki hic bisey yazmamislar.ben olsam onlarin hic bir muhabetine katilmazdim ama gruptanda cikmazdim
Genelde birçok ortamda daha sakin ve ılımlı kalan kişiyim muhabbetim sevilir daha önce böyle bir sorun kimseyle yaşamadım. Bu olunca şaşırdım ama mesafe koyacağım mutlaka

Birkaç kişi daha aynı durumu yaşamış hep kıskançlığa yorulmuş konu ama ben söyleyeyim özellikle İstanbuldaysanız lüks sitede ev sonrası arkadaş çevrenin senden uzaklaşması kıskançlıktan çok lokasyon meselesi olabilir. Biz mesela gidip dağ başında bir siteden ev aldıktan sonra her programı kendi oturduğu evin yakınlarına çekmeye uğraşan bir arkadaştan öyle öyle uzaklaşmıştık. Yani semti atıyorum ama orda yaşamıyorsa bir insan kaç haftasonunu Kurtköyde geçirmeye razı olabilir. Ya da diğer arkadaşlarla çatkapı rahat rahat buluşabilirken uzak ilçe insanı bu programlara ne kadar dahil olabilir

Sizinde kötü olmuş ne ayıp insanlar neden böyle ya

Yani normalde böyle değillerdi ama şuan cidden ben yokum gibi davranıyorlar insan harbi şok oluyor üzülüyor çok. Sanırım dediğimizi yapmam lazım çünkü cidden üzülüyorum

Hayatınızda herşey yolunda gidiyor çok şükür. Bence hiç takılmayın bile kendinizi üzdüğünüze değmez. Benimde kalabalık bi arkadaş grubum vardı baktım herkes herkesin arkasından konuşuyor ister istemez o kalabalık grubun içinde bi grup daha oluşuyor yok dedim bana göre değil hemen sıyrıldım aralarından müthiş mutluyum.

Yani aslında bir de bu yüzü var bu işin çıksam bir çıkmasam bir ama en iyisi kendi çapımda takılmak aksi halde çok önrmsemiş olurum

daha önce yeni evinize gelmediler sanırım. kıskançlık olsa illa gelip görmek isterlerdi. bebeğiniz olmasa bile bir bahaneleri olurdu ve gördükten sonra kendilerini geri çekerlerdi.

başka bir üye arkadaşın belirttiği gibi, giyim-gezme-vs yokmuş sizde. belki de ev oturması muhabbetinden hoşlanmıyorlar çok. yada kültür olarak çok uymuyorsunuz belki... misal onlar gezi programı yaparken siz katılmıyorsanız veya yeni ev aldım katılamam gibi birşey dediyseniz onlarda haliyle uzaklaşmaya başlar.

insanlar o kadar da kötü değiller. hele bu devirde herkes birşeyler görüp yaşıyor.

eviniz hayırlı olsun, orada yeni komşular edinin derim.

Siz kuzeniniz yazınca orda ayıp olmasın diye onlara da gelin kızlar beklerim demiş gibi olmuşsunuz. Kendiniz yazıp çağırmamışsınız, o yüzden bence.

Bunu arkadaşlarınıza sorsanız daha iyi olmaz mı? Arkadaşlık böyle bir şey bence , üzüldüğünüz ya da rahatsız olduğunuz şeyi arkadaşlarınıza açık yüreklilikle söyleyebilmelisiniz.

Yani giysi konusunda şu aslında ben sadece çok çeşitli giysiler giymem onlar biraz daha fazla giyme alma etme yaparlar benim önceliğim farklı daha çok yatırım amaçlı veya kızlarım için eğitim gideri vs. Aöa dediğiniz doğru olabilir. Mesela bu aldığım evden bu gruptan bir arkadaşım daha aldı ama ona öyle yapılmadı hatta aldıpıbiçin 3n sevinen ben oldum diyebilirim kendimde istediğim için çok mutlu olmuştum sanırım doğrusu bu

Ay iyi de resmen biri sormuş öyle çağırmışsınız bu kadar sevdiğiniz arkadaşlarınızı. Bi de bu pazar yani. Kuzeniniz sormasa çağırmayacak mıydınız mesela. Siz de bi tuhafsınız.
Arkadaş doğum günü için yazınca hemen arkasından banada gelin yazmak istemedim ayıp gibi geldi kuzenim sorunca tarih verip söylememekte yanlış olur gibi geldi

Arkadaş grubu ama içerisinde kendi aralarında ne dedikodular, ne iftiralar, ne çekememezlik barındırır her zaman.Tamamen samimiyetsiz birbirine hava atmanın yolunu duran insan grupları. Belli etmişler kendilerini işte çok üzerinde durmayın.Hatta sizin yerinizde olsam direk gruptan çıkarım.

Kuzenim tarihi söyleyince çağırmamak daha ayıp olacak gibi geldi bana. Yani yakın olduğumuzu düşündüğüm için yazdım ama yakın olmadığımız için sorun ettiler demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…