- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Savcılığa şikayet edecek bu akşam da. O kadar mühim konu. Sanki benim elime ne geçecekse. Ya da iki hesabım olsa onun eline ne geçecek.. saçma.Amma ciddiye alıyorsunuz burayı da ha
Bende de bu yüzden böyle bir düşünce oldu. Mesela bana da at trilyonları nasıl ödersiniz dediler çünkü beklemiyorlardı ben giysi alan çok giydi giyinen birisi değilim yani önceliğim paramı bu şekilde göstermek değil çeşit çeşit pahalı giysilerim yoktur standart ve bana hep derlerdi çalışıyorsun ama pek alayım edeyim yok mesela öncelik hep kızımdı şimdide kızlarım onların kitapları etkinlikleri giysileri vs dışarıdan bakınca durumu iyi birisi gibi değilim bana hep konduramadılar gibi geliyor çünkü içlerinde beni tebrik etmeyenler bile oldu sanırım uzaklaşmak lazım çünkü ben onların her şeyinde çok sevindimMerhaba. Kaderimiz aynı. Bende lüks sayılabilecek bir ev aldım. Havuz hamam saunası vs var. Çok şaşırdılar. Ben şu an çalışmıyorum. Onlar karı koca çalışıyor. Tek maaşla nasıl ödeyeceksiniz dediler. Dedim bizim maaşımızı bilmiyorsunuz ki. Ayrıca belki ailelerden gelen birşeylerde vardır.. neyse sonuç olarak bana da gelmediler arkadaşım. Bende buna yormak zorunda kaldım.
Aynen değillermiş birisi birisi merak etmeliydi beni eminim ki şu günlerde dışarı çıktılar ki burası küçük bir ilçe 5 dk uzaktayım çoğuna en iyisi mesafe koymakSalla gitsin , demekki gerçek dost değillermiş,yüzüne gülen arkandan kuyu kazan tipler belli ki... Mesafe koyun.
Genelde birçok ortamda daha sakin ve ılımlı kalan kişiyim muhabbetim sevilir daha önce böyle bir sorun kimseyle yaşamadım. Bu olunca şaşırdım ama mesafe koyacağım mutlakauff ne kiskanmasi ya belliki baska seylerden dolayi konusmak istemiyorlar.size deger vermemislerki hic bisey yazmamislar.ben olsam onlarin hic bir muhabetine katilmazdim ama gruptanda cikmazdim
Bu benimde dikkatimi çektiKaderiniz aynı isimleriniz de neredeyse aynı. İki üyeliğiniz mi var?
Sizinde kötü olmuş ne ayıp insanlar neden böyle ya2 yakın arkadaşım var. Nişanım düğünüm hepsine geldiler hepsiyle ilgilendim sürekli yanımdaydılar. Düğün sonrası sabahın köründe kalkıp otogara götürdük eşimle. Yakın arkadaşımdan biri nişan yaptı gittik diğeriyle evlendi gittik. Resmen sap gibi bizi erkek tarafının masasında bırakıp kendi kuzenleri iş yeri arkadaşlarıyla ayrı masaya geçti nişanda. Hadi heyecan dedik geçtik kına ve düğününde de yaptı ve ben nişanına kınasına düğününe gidebilmek için çocuğumu kvye bırakıp gitmiştim. Vatsapa grubundanda yazmıyor artık. İnsanlar değişik.
Kesinlikle öyle ne güzel çevreleri varmışValla su “off sacmalama niye kiskansinlar oyle sey mi olur” diyenleri de ben acayip kiskaniyorum
Ne guzel cevreleri arkadaslari olmus ki boyle seylerle hic karsilasmamislar
Yani normalde böyle değillerdi ama şuan cidden ben yokum gibi davranıyorlar insan harbi şok oluyor üzülüyor çok. Sanırım dediğimizi yapmam lazım çünkü cidden üzülüyorum
Bunu düşündüm ama nasıl ne desem bilemedim bu sefer onları zorla çağırıyor beklentiye giriyor gibi olup kendimi mi düşürürüm dedimGruptan yine mesaj atıp açık açık sor valla. Hiç böyle kemirme aklını. Hem senin içinde kalmasın hem de onlar bilsinler yani
Öyle bir şey yapmazlar herhalde yaparlarsa zaten şuan düşünüyorum çıkmayı öylr görsem yüzlerine bakmamCevap vermezlerse de çıksın gruptan. Öyle insanlarla hiç konuşmasın daha iyi
Yani aslında bir de bu yüzü var bu işin çıksam bir çıkmasam bir ama en iyisi kendi çapımda takılmak aksi halde çok önrmsemiş olurumBen sanirim bir sure hic yazmaz tepki de vermezdim. Bebegine gelmemeleri tuhaf. Sirf bu yuzden yazmazdim.
Birsey soylesen cok onemsemis olursun. Yavas yavas cekerdim kendimi gruptan. Hic birsey yazmaz hatta okumazdim mesajlari. Sana yazmak isteyen sana ayri mesaj atar isterse. Gruptan cikarsan bence cok onemsemis olursun. Bosver onemseme. Kendi caplarinda takilsinlar. Dost degillermis.
Yani giysi konusunda şu aslında ben sadece çok çeşitli giysiler giymem onlar biraz daha fazla giyme alma etme yaparlar benim önceliğim farklı daha çok yatırım amaçlı veya kızlarım için eğitim gideri vs. Aöa dediğiniz doğru olabilir. Mesela bu aldığım evden bu gruptan bir arkadaşım daha aldı ama ona öyle yapılmadı hatta aldıpıbiçin 3n sevinen ben oldum diyebilirim kendimde istediğim için çok mutlu olmuştum sanırım doğrusu buLüks sayılabilecek ev alan iki arkadaşım var. İkisi için de gönlümden geçen tek şey ağız tadıyla oturmalarını dilemek, en fazla “Ay ne güzel.” diye iç geçirir, imrenirim. Dizi karakteri mi bunlar, “Hıh!” deyip hasetlerinden çatladıklarını bu kadar belli etsinler? Hatta özellikle belli etmemeleri lazım. Sizin arkadaşlığınız belki diğeri gibi sarmıyordur. Giyinme, gezme-tozma olayınız da pek yokmuş zaten, tarz olarak uymuyorsunuzdur belki. Benim aklıma ilk bu ihtimal geldi.
Arkadaş doğum günü için yazınca hemen arkasından banada gelin yazmak istemedim ayıp gibi geldi kuzenim sorunca tarih verip söylememekte yanlış olur gibi geldiAy iyi de resmen biri sormuş öyle çağırmışsınız bu kadar sevdiğiniz arkadaşlarınızı. Bi de bu pazar yani. Kuzeniniz sormasa çağırmayacak mıydınız mesela. Siz de bi tuhafsınız.
Kuzenim tarihi söyleyince çağırmamak daha ayıp olacak gibi geldi bana. Yani yakın olduğumuzu düşündüğüm için yazdım ama yakın olmadığımız için sorun ettiler demekOnlar bebeğiniz olduğunda gelmemekle ayıp etmiş, siz mevlüte çağırmamakla ayıp etmişsiniz.
Kuzeniniz sorduktan sonra siz de gelin demek bana göre davet değil, nezaketen söylenmiş bir söz. Öyle bir davete icabet edilmemesi bence normal.
Çok yakın değildiniz demek ki.
Kuzeniminde içinde olduğu bir arkadaş grubu onlar benimde arkadaşım yaniArkadaşım kuzeninin evindeki mevlüde çağırsa bende gitmem .
Kuzenindrn bana be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?