- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bacim bu nasil tespitin dibine vurmak yaValla kimse kimseyi cekemiyor ablacim bu devirde
Siz evi aldiktan sonra arkanizdan dedikodu dönmüstür sonra konusa konusa birbirlerini şişirmişlerdir ister istemez sana tavir almislardir
Eger aksi olduysa dedikoduyu birakirim
simdi bi de birbirlerinin senin hakkinda dediklerini bildikleri icin gruptan utanip canim cicim de yapamiyorlar, “bak gecen gun arkasindan ne diyodu bugun mevlute gitmeye can atiyo” dedirtmemek icin. Bak hepsiyle disarda teker teker karsilassan hepsi yuzune nasil guler
Merhaba. Kaderimiz aynı. Bende lüks sayılabilecek bir ev aldım. Havuz hamam saunası vs var. Çok şaşırdılar. Ben şu an çalışmıyorum. Onlar karı koca çalışıyor. Tek maaşla nasıl ödeyeceksiniz dediler. Dedim bizim maaşımızı bilmiyorsunuz ki. Ayrıca belki ailelerden gelen birşeylerde vardır.. neyse sonuç olarak bana da gelmediler arkadaşım. Bende buna yormak zorunda kaldım.
guzel tespit harbiden ayniKaderiniz aynı isimleriniz de neredeyse aynı. İki üyeliğiniz mi var?
Evet başka işim yok kendimle yazışıyorumKaderiniz aynı isimleriniz de neredeyse aynı. İki üyeliğiniz mi var?
Ahhaha valla kazigi yiye yiye bu işleyişi cozdum artikBacim bu nasil tespitin dibine vurmak ya
Evet başka işim yok kendimle yazışıyorum
Gece gece buna mı takıldın? İsimler benzeyebilir. Bekle gör o zaman çok merak ettiysen.Biz bilmeyiz yöneticiler bilir onu. Bekleyelim ve görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?