Bunu neden yaptı arkadaşlarım.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar benim bir arkadaş grubum var. Yaklaşık 8 9 kişiden oluşan. Bu arkadaş grubumla belli zamanlarda toplanırız. Gruptan konuşuruz görüşürüz vs severim onları iletişimini iyidir ya da ben öyle sanıyorum. İlk kızım doğduğunda bizi görmeye geldiler aradılar vs görüştük ve bana iyi geldiler. Fakat bu kez sadece doğum yaptığım ilk gün mesaj attılar sonra ne aradılar ne geldiler. Hiç hayrını bile sormadılar hatta evime gelmemeleri beni çok üzdü beni onları yanımda görmek isterdim. Mesela gruptan bir arkadaşımın kızının doğum günü varmış yazmıl gruba herkesi çağırmış. Birçok arkadaş cevap atmış geliriz diye. Bu hafta bizimde mevlüt var kuzenimde o grupta sordu mevlüdü bende bu pazar dedim ve kızlara buyrun gelin kızlar bekliyorum dedim. Hepsi görmüş ama kimse cevap yazmadı. Çok kötü hissettim kendimi. Aramızda onlarla kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sadece biz yakın bir zamanda ev aldık ve taşındık. Bu evi aldığımızı duyduklarında çok aşırı şaşırdılar. Çünkü aldığınız ev lüks sayılacak bir ev ve yaşadığım ilçede ün yapmış bir site bunu duyduklarında bana konduramadılar givi gelmişti açıkçası çünkü ben sürekli çalışan didinen bir bayanım çok gezme tozma giyinme vs yoktur bana o zamanlar beklemiyorlardı gibi geldi. Hatta cidden o zamandan sonra benimle bazıları bir uzaklaştı gibi oldu anlam vermedim ya da bana mı öyle geldi şimdi ona cevap verip bana vermemeleri ne demek olur sizce çünkü ikimizde yazdık gördüler ama yazmadılae ki ben onlara hep gittim aradım sordum üzüldüm çok nasıl bi yol izlemeliyim görüşmeyi bile kesmeyi planlıyorum abartıyor muyum ki

Kalabalık arkadaş grupları biyere kadar çünkü muhakkak hepsi birbirinin arkasından konuşuyordur. Bence takmayın ne güzel yeni eviniz hayırlı olsun evladınız sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun. Arkadaşlarınıza takılmayın. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Baktınız siz yokmuşsunuz gibi davranıyorlar çıkarın hayatınızdan.

Valla kimse kimseyi cekemiyor ablacim bu devirde
Siz evi aldiktan sonra arkanizdan dedikodu dönmüstür sonra konusa konusa birbirlerini şişirmişlerdir ister istemez sana tavir almislardir
Eger aksi olduysa dedikoduyu birakirim
simdi bi de birbirlerinin senin hakkinda dediklerini bildikleri icin gruptan utanip canim cicim de yapamiyorlar, “bak gecen gun arkasindan ne diyodu bugun mevlute gitmeye can atiyo” dedirtmemek icin. Bak hepsiyle disarda teker teker karsilassan hepsi yuzune nasil guler

Birisi sorunca bir etkinliğe davet eden birinin etkinliğine ben de katılmazdım açıkçası. Yakın gördüğünüz insanlar o şekilde davet edilmez.

Bir de kimse sizin malınızı mülkünüzü kıskanmıyor gözünüzü seveyim geçin bunları. Benim çevremde de var sizin gibi düşünen insanlar. Mal mülk edindikleri ve kıskandığım için değil ama bu tavırlarından dolayı uzaklaşıyorum çoğu zaman.

Ilk dogan cocuklar yeğen olsun arkadas cocugu olsun heyecanla beklenir el üstünde tutulur. Dogum ne zamam diye sorup durulur...ama gecen zamanda herkesin hayatına yeni yeni cocuklar girdigi icin insanin ilgisi azalir.
bence bundan da sebep olabilir.

Bu arada sizinki ev mevludu mu?
Sahsen mevlut gezmeyi hic sevmem. Ama cenazedir yakin arkadasin bebegidir zorunluluktan katılırım. Ama turup da ev mevludune gitmem, bir pazarim var zaten. Bana ne onun oturacagi evden?
Belki arkadaslariniz da ev mevlududiye katilmak istememistir. İlerleyen zamanlarda cocuk dogumgunu yaparsaniz onlar da katilacaktir.
Yani siz bir haftasonunu degerlendirmek isteseniz tanimadiginiz insanlarla dolu, dualar okunan, tiklim tikiş oturulan,baklava - tavuklu pilav yenen kalabalik ev mevludune mi katilmak isterdiniz yoksa binbir cesit tatlisi-guzel suslenmis pastasi olan, rengarenk bir eve , guzel giyinmiş bebelerin ortalikta dolastigi -instagrama neseli foto atacaginiz bir dogumgunune mi gitmek isterdiniz?

Çoklu arkadaş grupları kalıcı olmuyor ama hiçbirinin cevap yazmaması tuhaf. En azından içinden bir iki kişi cevap verebilirdi. Gruptan çıkın

Bacim bu nasil tespitin dibine vurmak ya

Merhaba. Kaderimiz aynı. Bende lüks sayılabilecek bir ev aldım. Havuz hamam saunası vs var. Çok şaşırdılar. Ben şu an çalışmıyorum. Onlar karı koca çalışıyor. Tek maaşla nasıl ödeyeceksiniz dediler. Dedim bizim maaşımızı bilmiyorsunuz ki. Ayrıca belki ailelerden gelen birşeylerde vardır.. neyse sonuç olarak bana da gelmediler arkadaşım. Bende buna yormak zorunda kaldım.

uff ne kiskanmasi ya belliki baska seylerden dolayi konusmak istemiyorlar.size deger vermemislerki hic bisey yazmamislar.ben olsam onlarin hic bir muhabetine katilmazdim ama gruptanda cikmazdim

Kaderiniz aynı isimleriniz de neredeyse aynı. İki üyeliğiniz mi var?

2 yakın arkadaşım var. Nişanım düğünüm hepsine geldiler hepsiyle ilgilendim sürekli yanımdaydılar. Düğün sonrası sabahın köründe kalkıp otogara götürdük eşimle. Yakın arkadaşımdan biri nişan yaptı gittik diğeriyle evlendi gittik. Resmen sap gibi bizi erkek tarafının masasında bırakıp kendi kuzenleri iş yeri arkadaşlarıyla ayrı masaya geçti nişanda. Hadi heyecan dedik geçtik kına ve düğününde de yaptı ve ben nişanına kınasına düğününe gidebilmek için çocuğumu kvye bırakıp gitmiştim. Vatsapa grubundanda yazmıyor artık. İnsanlar değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…