- 17 Aralık 2015
- 27.058
- 49.416
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yok artık bu kadar küçük bir şey için bile mi kıskançlık yapılıyor ne garip insanlar var gerçi arkadaşsak mutlu olunması lazım her durumda ama herkes aynı değil işte sanırım takdir etmek herkesin harcı değilBen inanıyorum ev aldıgınız ıcın fesatlıktan uzak durduklarına.
Kendime somıne aldım, somıne yuzunden bir arkadasımla aram acildi. Ev alsam bileklerini dikine kesebılırdı maazallah.
Kskanc insanlar sizden cocuklarınızdan evinizden uzak dursun zaten. Kem gözden korkarım ben. Geyıgınızı yapın gene ama, okadar.
Ama kuzeniniz günü sorunca değil, sizin samimi olduğunuz arkadaşlarınıza gün belli olunca kendiniz haber vermeliydiniz. Kuzeniniz günü sorduktan sonra orda gelin kızlar bekliyorum demek, kuzenim yazdı burdan şimdi söylemezsem olmaz nezaketen çağırayım bari gibi olmuşKuzenim tarihi söyleyince çağırmamak daha ayıp olacak gibi geldi bana. Yani yakın olduğumuzu düşündüğüm için yazdım ama yakın olmadığımız için sorun ettiler demek
Ama yazmasaydım daha yanlış olmaz mıydı bak söylemedi gibi sonra mecbur yazacaktımAma siz kuzen sorunca söylemişsiniz samimi gelmemiştir sanki zoraki dilinin ucuyla davet etmişsiniz gibi
Yok bu tribe girmedim sadece çıkarım yaptım çünkü bir hayırlı olsun bile demeyenler oldu arasında hatta Ayyy o trilyonlar nasıl ödenir aman ne gerek var insanlarda abartıyor dediler ama hayırlı olsun demediler bundan çıkardım çünkü beklediğim benim için mutlu olmalarıydıHer ev araba bı sey alan da hemen bu moda giriyor ben de bunu anlamıyorum. Evet herkes hepımızın her seyını kıskanıyor. Kıskanclıktan öluyorlar. Cunku hepımız kıskanılacak ınsanlarız.onlara da hak vermek lazım.bu kadar kıskanılası olmasaydık.
Kuzenim sorunca tarihi söyledim ve çağırmamak ayıp olur gibi geldi. Yani söylemem lazım gibi hissettiimÇok güzel demişsiniz. Belki de kuzeniniz sorduğu için çağırdı bizi diye düşündüler. Keşke kendiniz çağrıdaydınız
Ya evimi alalı neeee oldu bir kahveye bile gelmediler. Ki bir Arkafaşım da bu evlerden aldı ona biz hemen gittik onlarla grupça ama benim için gelmediler sanırım onlardan uzak durmam lazım hiç hoş değil yaptıklarıSen o evi alınca birilerinin içinde bir şeyler çatırdamış galiba
Açıkçası, bebeğimi görmeye gelmeyen, attığım mevlüd davetine cevap bile vermeyen bir arkadaş grubunda daha fazla durmazdım. Çünkü, arkadaş olmadıkları çok aşikar...
Bir insanın ödemelerini tahmin etmek onlara düşmemesi lazım işte. Ben giyimime dikkat ederim az alırım öz alırım kızıma da öyle. Kıyafetlerini hep isteyenler olmuştur. İkinci oğlum olursa söz derim hatta. Ama işi bırakınca hepten gözlerine battı. Nasıl ödeyeceksiniz dediler. Tek maaşla. Yok evin şurası böyle orası öyle hep bir olumsuzluk.. o zaman siz daha iyisini alın. Hatta inşaat halindey iken su basmış öyle duyduk diye aradılar. Öyle birşey de yok. Karalama kampanyası. İnsan bu sebeple kuşkulanıyor. Rabbim her isteyene versin diyen biriyim böyle düşünceleri de hiç sevmem ama bu kadar da belli edilmez. Bende sevinirim arkadaşlarıma hiç kıyas yapmam. Bir kusurum olsa anlamayacak kapasitede değilim. Özrümü de dilerim. Ayrıca varsa da söylesin arkadaşlık böyle mi olur. Doğum yapınca bana da gelmedi bu anlattığım arkadaşım. Kızım 4 aylıkken geldiler. Yabancı gibi Mevlüt’e mi gelir yakın arkadaş.Bende de bu yüzden böyle bir düşünce oldu. Mesela bana da at trilyonları nasıl ödersiniz dediler çünkü beklemiyorlardı ben giysi alan çok giydi giyinen birisi değilim yani önceliğim paramı bu şekilde göstermek değil çeşit çeşit pahalı giysilerim yoktur standart ve bana hep derlerdi çalışıyorsun ama pek alayım edeyim yok mesela öncelik hep kızımdı şimdide kızlarım onların kitapları etkinlikleri giysileri vs dışarıdan bakınca durumu iyi birisi gibi değilim bana hep konduramadılar gibi geliyor çünkü içlerinde beni tebrik etmeyenler bile oldu sanırım uzaklaşmak lazım çünkü ben onların her şeyinde çok sevindim
Kızlar benim bir arkadaş grubum var. Yaklaşık 8 9 kişiden oluşan. Bu arkadaş grubumla belli zamanlarda toplanırız. Gruptan konuşuruz görüşürüz vs severim onları iletişimini iyidir ya da ben öyle sanıyorum. İlk kızım doğduğunda bizi görmeye geldiler aradılar vs görüştük ve bana iyi geldiler. Fakat bu kez sadece doğum yaptığım ilk gün mesaj attılar sonra ne aradılar ne geldiler. Hiç hayrını bile sormadılar hatta evime gelmemeleri beni çok üzdü beni onları yanımda görmek isterdim. Mesela gruptan bir arkadaşımın kızının doğum günü varmış yazmıl gruba herkesi çağırmış. Birçok arkadaş cevap atmış geliriz diye. Bu hafta bizimde mevlüt var kuzenimde o grupta sordu mevlüdü bende bu pazar dedim ve kızlara buyrun gelin kızlar bekliyorum dedim. Hepsi görmüş ama kimse cevap yazmadı. Çok kötü hissettim kendimi. Aramızda onlarla kötü hiçbir şey yaşanmadı. Sadece biz yakın bir zamanda ev aldık ve taşındık. Bu evi aldığımızı duyduklarında çok aşırı şaşırdılar. Çünkü aldığınız ev lüks sayılacak bir ev ve yaşadığım ilçede ün yapmış bir site bunu duyduklarında bana konduramadılar givi gelmişti açıkçası çünkü ben sürekli çalışan didinen bir bayanım çok gezme tozma giyinme vs yoktur bana o zamanlar beklemiyorlardı gibi geldi. Hatta cidden o zamandan sonra benimle bazıları bir uzaklaştı gibi oldu anlam vermedim ya da bana mı öyle geldi şimdi ona cevap verip bana vermemeleri ne demek olur sizce çünkü ikimizde yazdık gördüler ama yazmadılae ki ben onlara hep gittim aradım sordum üzüldüm çok nasıl bi yol izlemeliyim görüşmeyi bile kesmeyi planlıyorum abartıyor muyum ki
Doğum gününden önce yazsaydınız. Pazara ne kalmış son dakika karar vermediniz herhalde mevlide. Kendi kendinizi bu duruma düşürmüşsünüz bi de kendinizce yok kıskandılar diye sebepler buluyorsunuz. Dönüp kendine bakın biArkadaş doğum günü için yazınca hemen arkasından banada gelin yazmak istemedim ayıp gibi geldi kuzenim sorunca tarih verip söylememekte yanlış olur gibi geldi
Tabiki davet etmişsiniz iyi olmus ama kuzeniniz demeden söylemeliydiniz böyle zoraki davet etti diye algılamışlardırAma yazmasaydım daha yanlış olmaz mıydı bak söylemedi gibi sonra mecbur yazacaktım
Ya evimi alalı neeee oldu bir kahveye bile gelmediler. Ki bir Arkafaşım da bu evlerden aldı ona biz hemen gittik onlarla grupça ama benim için gelmediler sanırım onlardan uzak durmam lazım hiç hoş değil yaptıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?