Bunu Okuyan Kadın..! Bırak Artık Temizlik Yapmayı :)

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.739
12.318
298
İstanbul
HANIMLAR !!!

Unutmayin... Bir toz tabakasi, altindaki ahsabi korur.
Bir ev mobilyalarin uzerine 'seni seviyorum' yazabildiginde gercek bir ev olur.

Yillardir her hafta sonu, 'aman biri cikip geliverirse' diye en az sekiz saatimi her seyin mukemmel gorunmesine harciyordum.
En sonunda anladim ki, hic kimsenin cikip geldigi filan yok; hepsi disarida hayatlarini yasayip egleniyorlar !

SIMDI, insanlar ziyarete geldiginde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;

Insanlar, benim daha cok disarda hayatimi yasarken ve eglenirken ne yaptigimla ilgililer.
Bunu hala kesfedemediyseniz, lutfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kisa, tadini cikarin !
Mecbur hissediyorsaniz temizlik yapin ...

ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi degil mi,

kurabiye ya da bir kek pisirmek, bir tohum ekmek topraga,

istemek ve gereksinim duymak arasindaki farki kesfetmek ?
Mecbur hissediyorsaniz temizlik yapin,

ama bilin ki cok zamanimiz yok...

icilecek bir kahveyle, yuzulecek bir nehir, tirmanilacak bir dag,

dinlecenek bir muzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapilacak arkadaslar, surdurulecek bir hayat.

ama bilin ki dunya gozlerinizi kamastiracak gunesle disarida,

saclarinizin arasinda gezecek ruzgarla, karla, sizi islatacak yagmurla...

Bu gun bir daha yasanmayacak.

ama hep aklinizda bulunsun, yaslilik bir gun gelecek ve bu cok da hosunuza gitmeyecek . . .

Ve bir gun bu dunyadan gittiginizde - ki hepimiz mecbur gidecegiz - geride daha cok toz birakacagiz !
Bunu hayatinizdaki kadinlarla paylasin.
Topladiklariniz degil, nasil bir yasam yasadiginiza dair dagitabildiklerinizdir hayat...

*alıntıdır"

çok haklısın canım kardeşimm.hayat kısaa.herşeye zman ayırmak en mantıklısı:lepi:

hahaaa bu yazıyı anneme okutmuştum. habire biri gelir diye temizlik yapıyor ve yaptırıyor kaydirigubbakcemile3 okuduktan sonra mantıklı buldu ama bu seferki bahanesi de; " gündüz gezerler gelmezler ama ya akşam gelirlerse..." kaydirigubbakcemile3

hayat kısa saldırın mikroplarım

güzel bi paylaşımdı mersilerrrrr:lepi:

evet haklısın hayat kısa ama temızlık yapmadan da olmuyor.bırı gelecek dıye degıl kendı huzurumuz ıcın yapmalıyız.temızlık ımandan gelır....

annen çok haklı canım kaydirigubbakcemile3
bakma bnde hoşuma gitti pylşmk içn pylaştm

Çok hoşuma gitti ama
ben mecbur olanlardanım,hele hele toz..amannnn bırak kalsın,
ahşabı korusun diyemiyorum maalesef...
temizlik konusunda içim rahat olduğu zaman,
daha rahat ve huzurlu yaşıyorum ben...
sevgiler...

dağlara tırmanmak, nehirlerde yüzmek...vs.. valla böyle renkli bi sosyal hayatım olsa tabii kide temizlik falan düşünmem vallakaydirigubbakcemile3

çalışıyorum, arkadaşlarımda çalışıyor, ilk evlendiğimizde hepimiz böyle olmaya çalıştık. baktık iş ev ikisi bir arada mükemmel olmuyor, bizde evi saldık gitti bana gelenler evimin kusuruna bakmıyor, bende kimsenin evinin kusuruna bakmıyorum. böyle gayet rahat :lepi:

Gündüz o kadar gezdikten sonra yorulurlar evlerine gidip dinlenirler gelmezler opuyorumnanaktan

çok güzelmiş paylaşımın için çok teşekkürler evet hayat çok kısa ya bendede var temizlik hastalığı gibi yapmadan duramıyorum hatta gece yatacağımız zaman heryeri kontorol etmeden yatamıyorum heryer düzenli temiz olsun istiyorum hastalık gibi yapıstımı bırakmıyo sositososito sositososito sositososito

hayat çok kısa... ama inan ben iki gün temizlik yapmassam belediye kapımı tıklatır:)))

ben mecburum temizlik tam gaz devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…