- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Tedavi oldugunuzu bilseler ne olur ki?
Gunah bir sey mi?
Asil tedavi olmadan beklemek abes bir durum..
Takmayin, kim ne derse desin..
Neden bu konuda birilerine hesap veresiniz ki?
Bu sizi ilgilendiren birşey ve amcanıza söylemesi çok gereksiz bir durum bence de.
O kadar söyleme demenize rağmen.
İnşallah mucizenize kavuşursunuz
kendine baskalarinin gozuyle bakma.En guzel cevabi kucaginda bebeginle verirsin.Stres yaparsan bebek hic olmaz.Du anda bu konulara takilacak zaman degil.tedavine bak bisver yahu:))Insanlari bilirsiniz bilselerde bilmeselerde dert olacak bize.bunun bir usulü olmalıydı. Ve olmayacak psikoloji si çok kötü söylemek ya da bilmeleri çok ağır. ..
babanı uzme sakın uzme
2 ay evveldı oglumun uzun saclarını 0 vurdurmus oldugunu duydugumda babama laf soylemedım ama aradım baba neden kestırdın saclarını dıye hungur hungur agladım
ve babam gecen hafta kalp krızı gecırdı suanda dr en ufak bıseyde hayatı rıskı soz konusu dıyor
bosver
Soylememesi gerekiyormus evet yanlis yapmis.
Hele de sorun esin de muhabbetlerine girdiyse iyice bosbogazlik yapmis.
Zamana birakin siniriniz gecerse gorusursunuz.
babanı uzme sakın uzme
2 ay evveldı oglumun uzun saclarını 0 vurdurmus oldugunu duydugumda babama laf soylemedım ama aradım baba neden kestırdın saclarını dıye hungur hungur agladım
ve babam gecen hafta kalp krızı gecırdı suanda dr en ufak bıseyde hayatı rıskı soz konusu dıyor
bosver
çocuğu olmayan insanlar niye ezilsin.. en başta kendiniz kusurluymuşsunuz gibi davranmışsınız..Allah verirse oluyor.. bu insanların elinde değil.. tedavi olana akrabalar ne diyecek kii.. ne kadar ayıp mı diyecekler.. olmuyor tedavi görüyoruz deyip geçin.. akrabaların diline düşmek ne demek...konuşsalar ne olacak.. onların ayıbı..
artık devir eskisi gibi değil neredeyse bütün çiftler tedavi ile çocuk sahibi oluyor.. bu bir kusur değil.. kimseden birsey saklamak gerekmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?