Bunu yapan babam......

5 yıllık evli olup çocuk yapmayan insanlar var düşünmüyoruz diyip geçin kime ne ama bu özel bir durum bende sizin gibi kızardım babamda olsa ama yapacak bir şey olan olmuş o yüzden geleceğe bakmanızda fayda var eş sizin bebek olursa da sizin olmazsa da buna sizden başka kimsenin bir şey deme hakkı yok

Cnm bosuna kafana takiyosun sadece akrabami bende tedavi gordumnolmadi herkesede soyledim (soranlara) tabi ve akrabadan cok disarda hani biyerde beklwrsin ya biriyle bi mubabet ortami olur iste kinu hemen evlimisin kac cocun var ee yok dersin sorun kimde sendemi esindemi cevap su (ikimizdede bi problem yok ) aciklanamayan infertilite diye geciyor bukadar yapacagin sey cnm ha seni cok iyi anliyorum ama daha 3 yillik evlisin ama ben 10 yillik evliyim yani kafana takman icin bunlari cok durum olacak ama sen dik durarak atlatacaksin :)))

Sizi anlıyorum. Ben de eşimin spermlerinin sorunlu olduğunu kendi aileme söylemedim. Kendi ailem değil hiç kimse bilmesin istiyorum ki eşimin bu konuda bir talebi olmadı bile. İnsanlar bazı şeyleri gözlerinde büyütmeye çok meraklılar zaten. Şimdi eşimin spermleri düzeldi ama söyleseydik hep bozuk halini hatırlamak isteyeceklerdi.

Evet olan oldu çok kizgindim ama sakinledim biraz yine de soylemese iyiydi amcam öyle sır saklayan biri deildir herkes duyar zaten akraba olarakta çok yakın deiliz. Ufff bu konu beni çok yipratiyor

Başkalarını neden bu kadar önemsiyorsunuz?
Hayat sizin hayatınız. Size çocuk yapın diyenler yarın öbür gün gelip biz bakalım biz yetiştirelim yada biz eğitimine destek verelim falan demiyorlar. Yani bütün yük sizde keza bütün çözümde.
Eşinizle çok iyi anlaşıyorsanız gerekirse ailenizle görüşmezsiniz. Bence takmayın bu kadar ( 5 yılda bizim olmadı )
Allah gönlünüze göre verir inşallah

çok ayrıntısına giripte mi anlattınız.

biz tedavi sürecine gireceğiz. ben tüp bebeğe sevk edildik dedim bitti. çok ayrıntılı soran kardeşime de şükür sorunumuz yok ama "Allah bilir" dedim.. sonuçta çocuğu olmayan kadın yada erkek değil o aile...

çevreyede ben alerjik astımım doktorum hastalığımın arttığı dönem yasakladı diyorum.

Bu konuda çok hassasim. Çok stresliyim. Karismasalar daha rahat olucam ama illaki karışıp sık boğaz ediyorlar. Belki söylemek rahatlaticak beni ama söylemek te istemiyorum kimseye ne olacak bilmiyorum

başkalarını önemsemeyin fakat babanızdda terbiyesizlik etmiş söyleme denilen bir şeyi gidip söylüyorsa ya akıl sağlığı bozuk ya insanlıktan nasibini almamıştır..çok mu zor demeyin demişsiniz neden yetiştiriyor bir açıklaması var mı varsa da amacı ne..artı bir daha evine gelmem demişsiniz ötesi var mı demekki gelme evime demek istemiş..hiç baba maba demem..ha çocuğumun olmamasını birilerinin bilmesi beni rahatsız etmez ama aileme siz bilin başkalarına söylemeyin dediğim şeyi bir başkasına söylüyorlarsa aşırı rahatsız olur rezil edici bir tepki koyarım ortaya.

Unutma sende de eşinde de bir eksiklik yok .Sadece bir bebeğiniz olmuyor, diğer milyonlarca insan gibi .İnsanlara ezilerek açıklaman çok yanlış .Başını dik tut ve gururla söyle.Allah'ın verdiği bir sıkıntı bu, allah'ın izniyle inşallah bir bebeğiniz olur .Unutma bir laf vardır ,aAllah isterse taşın deliğinde verir gene verir.ortada suç ya da suçlu kimse yok babanı da çok fazla suçlamanın anlamı yok.Herkes öğrensin kafan rahat etsin.
tabii ki durum üzücü bir durum allah'a dua et.Senin hiç değilse bir eşin var. Ben erken menopoza girdim ve ortada aday bile yok.

Evet olan oldu çok kizgindim ama sakinledim biraz yine de soylemese iyiydi amcam öyle sır saklayan biri deildir herkes duyar zaten akraba olarakta çok yakın deiliz. Ufff bu konu beni çok yipratiyor
hayat sizin hayatınız kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bence siz sakladıkca insanlar bunun üstüne gider geçin karşılarına böyle böyle de Allah nasip ederse bi bebeğimiz olacak etmezse olmayacak onun bileceği şeydir diyin herkes susar bir daha da konuşulmaz eşiniz adına üzülüyorsunuz anlıyorum zor bir sürec eşinize anlayışlı olduğunuz çok açık umarım onu yıpratıcı şeyler yaşanmaz Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin diyelim

Birşeyin sır olarak kalmasını istiyorsanız başkasına söylemeyeceksiniz.
Bu en yakınınız dahi olsa.

Çörek oyunu aç karnına mi kullanacağız acaba?

Bu konuda çok hassasim. Çok stresliyim. Karismasalar daha rahat olucam ama illaki karışıp sık boğaz ediyorlar. Belki söylemek rahatlaticak beni ama söylemek te istemiyorum kimseye ne olacak bilmiyorum
Anliyorum seni ama soyle ve kurtul cnm ayrica ailelerede keske demeden once biraz bekleseydin keske hani daha dusunmuyoruz falan deseydin cunki ben de hemen soylemistim keske bende dusunmuyoruz deseydim ama etrafa baya bi dusunmuyoruz diye gecistirici cvplar veriyodum en soninda soyledim ve rahatladim soyle ve kurtul bak nasil iyi gelicek problemini soylemek zorunda diilsin ikimizdede problwm yok ama olmuyo diyebilirsin rahat ol artik cok oldugu icin bu durum fazla dikkat cekmessin cnm

Allahım bu insanlar neden böyle? gerçi benim de bir dönem olmuyordu anneme kimseye deme dedim tüm sülaleye anlatmıştı. çok iyi anlıyorum seni. ama belki o da üzüntüsünü amcanla paylaşmıştır. ne bilim.

Oo oldu olacak bi de cek silahi vur adami. Yani zaten cocugunuz olmadigi ortada, ve yillarca da buna muhatap olacaksiniz, illa ki herkes bilecek. IKIMIZDEN OLMUYO CNMM desen kim inanir illa ki insanlar net sekilde problem nedir bilmek isteyecekler. Baban normal bir sey soylemis. Artik bununla yuzles ve utanma. Cocugun olmamasi utanilacak bir sey degildir, bir hastaliktir, her hastalik gibi utanilmaz

Babana kızma küsme. Biraz düşüncesiz davranış olabilir, o senin özelin. Ama baban da senin bitaneciğin. Biz üzüldükçe onlar da üzülüyor. Ben Bebeğimi kaybettiğimde defin işlemlerinden sonra bana bi sarılışı vardı babamın. Benim içim nasıl yandıysa eminim onun da içi yanmıştı

Oncelikle başınız saolsun. Allah sabır versin.
ilk başta çok kızdım çünkü çok yakın deiliz amcamla ve onun nasıl birisi olduğunu bildiğim için kızdım ama biraz sakinledim. Hayirlisi demek ki bunları yasayacakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…