- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
5 yıllık evli olup çocuk yapmayan insanlar var düşünmüyoruz diyip geçin kime ne ama bu özel bir durum bende sizin gibi kızardım babamda olsa ama yapacak bir şey olan olmuş o yüzden geleceğe bakmanızda fayda var eş sizin bebek olursa da sizin olmazsa da buna sizden başka kimsenin bir şey deme hakkı yok
Cnm bosuna kafana takiyosun sadece akrabami bende tedavi gordumnolmadi herkesede soyledim (soranlara) tabi ve akrabadan cok disarda hani biyerde beklwrsin ya biriyle bi mubabet ortami olur iste kinu hemen evlimisin kac cocun var ee yok dersin sorun kimde sendemi esindemi cevap su (ikimizdede bi problem yok ) aciklanamayan infertilite diye geciyor bukadar yapacagin sey cnm ha seni cok iyi anliyorum ama daha 3 yillik evlisin ama ben 10 yillik evliyim yani kafana takman icin bunlari cok durum olacak ama sen dik durarak atlatacaksin :)))
hayat sizin hayatınız kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz bence siz sakladıkca insanlar bunun üstüne gider geçin karşılarına böyle böyle de Allah nasip ederse bi bebeğimiz olacak etmezse olmayacak onun bileceği şeydir diyin herkes susar bir daha da konuşulmaz eşiniz adına üzülüyorsunuz anlıyorum zor bir sürec eşinize anlayışlı olduğunuz çok açık umarım onu yıpratıcı şeyler yaşanmaz Allah bebek sahibi olmayı nasip etsin diyelimEvet olan oldu çok kizgindim ama sakinledim biraz yine de soylemese iyiydi amcam öyle sır saklayan biri deildir herkes duyar zaten akraba olarakta çok yakın deiliz. Ufff bu konu beni çok yipratiyor
Çörek oyunu aç karnına mi kullanacağız acaba?Hay allah ya...
bu insanlarin meraki da bir acayip...
yatak odasina burunlarini sokuyorlar resmen....
gercekten sorun esinde mi peki ? Yani baban sucu ona mi atti yoksa dogru mu....
bak ben hic korunmadim 4 yil hatta ve hatta esimle sevgiliyken de iliskimiz vardi 1 yil onda da korunmadik etti mi 5 yil ?
Diyordum herhalde sorun buyuk ama gidip de tedavi falan gerek duymadik cunku istemiyorduk isimize geliyordu acikcasi
korunma derdi yok .hormon ilci prezervatifi vs yok
nimet gibi biseydi :)
Sonra sonra corekotu yemeye basladim ben her gun sifa niyetine
zaten bitkisel kurlere bayilan biriyim...aklima bile gelmedi
hamile kalabilecegimi...oyle bir ozelligi varmis ama ustunde bile durmamistim....sende esinde deneseniz corek otunu olmaz mi
her gun 1 tatli kasigini iyice cigneseniz....
babana gelince ona kizma....bilirsin onlar kendini hep biseyleri aciklamak zorunda hissediyorlar....
daha dogrusu o duruma sokuyolar...
millet de hemen cocuk diye atlar
yahu bir cift belki 10 yil sonra istiyor cocuk olamaz mi
cok mu utopik?
Anliyorum seni ama soyle ve kurtul cnm ayrica ailelerede keske demeden once biraz bekleseydin keske hani daha dusunmuyoruz falan deseydin cunki ben de hemen soylemistim keske bende dusunmuyoruz deseydim ama etrafa baya bi dusunmuyoruz diye gecistirici cvplar veriyodum en soninda soyledim ve rahatladim soyle ve kurtul bak nasil iyi gelicek problemini soylemek zorunda diilsin ikimizdede problwm yok ama olmuyo diyebilirsin rahat ol artik cok oldugu icin bu durum fazla dikkat cekmessin cnmBu konuda çok hassasim. Çok stresliyim. Karismasalar daha rahat olucam ama illaki karışıp sık boğaz ediyorlar. Belki söylemek rahatlaticak beni ama söylemek te istemiyorum kimseye ne olacak bilmiyorum
Merhaba sabah sabah hiç keyfim yok.beynim allak bullak...
bizim çocuğumuz olmuyor genetik problem var.bunu biz aileler e söyledik çok baskı yapıyorlardı. Ama kimseye söylemeyin dedik.cunku bu konuyu biz hazmedemeden kimseye dert anlatmak uğraşmaya lim istedik.3 yıllık evliyiz. Genetik sorun olduğu için mucize mız verirse allah vericek ya da olmayacak .benim babam çok düşkün olduğum derdi sıkıntısı olduğunda ilk ben koşarim yeri başka dediğim insan.amcama tedavi görüyorlar demiş. babam amcana bu cümleyi dedim dediginde evden nasıl ciktigimi bilemedim.gerisini ne anlattığını dinlemedi. Birde sorun eşinde dedi ise amcama umarım dememiştir bunu halam yengem yani tüm benim sülale duydu demektir bu.canim çok yanıyor çünkü eşim ezilsin çocuğu olmayan chocolate nin kocası olsun istemiyorum.cocuk yüzünden eşim e kötü laf gelmesin istemiyorum.bir daha evine gelmem dedim babama buna rağmen söylemiş. Tamam insanlar yakinda anlayacak lar çocuğumuz olmadığını ama eşim den dolayi deil ikimizin olmadığını bilselerdi. Babamla bu saatten sonra kesinlikle eskisi gibi olabileceği mi sanmıyorum.
Diyorum herkes bilsin birde diyorum bilmesi ner. ..ne yapacağım bu konuyu ben .....
Oo oldu olacak bi de cek silahi vur adami. Yani zaten cocugunuz olmadigi ortada, ve yillarca da buna muhatap olacaksiniz, illa ki herkes bilecek. IKIMIZDEN OLMUYO CNMM desen kim inanir illa ki insanlar net sekilde problem nedir bilmek isteyecekler. Baban normal bir sey soylemis. Artik bununla yuzles ve utanma. Cocugun olmamasi utanilacak bir sey degildir, bir hastaliktir, her hastalik gibi utanilmazMerhaba sabah sabah hiç keyfim yok.beynim allak bullak...
bizim çocuğumuz olmuyor genetik problem var.bunu biz aileler e söyledik çok baskı yapıyorlardı. Ama kimseye söylemeyin dedik.cunku bu konuyu biz hazmedemeden kimseye dert anlatmak uğraşmaya lim istedik.3 yıllık evliyiz. Genetik sorun olduğu için mucize mız verirse allah vericek ya da olmayacak .benim babam çok düşkün olduğum derdi sıkıntısı olduğunda ilk ben koşarim yeri başka dediğim insan.amcama tedavi görüyorlar demiş. babam amcana bu cümleyi dedim dediginde evden nasıl ciktigimi bilemedim.gerisini ne anlattığını dinlemedi. Birde sorun eşinde dedi ise amcama umarım dememiştir bunu halam yengem yani tüm benim sülale duydu demektir bu.canim çok yanıyor çünkü eşim ezilsin çocuğu olmayan chocolate nin kocası olsun istemiyorum.cocuk yüzünden eşim e kötü laf gelmesin istemiyorum.bir daha evine gelmem dedim babama buna rağmen söylemiş. Tamam insanlar yakinda anlayacak lar çocuğumuz olmadığını ama eşim den dolayi deil ikimizin olmadığını bilselerdi. Babamla bu saatten sonra kesinlikle eskisi gibi olabileceği mi sanmıyorum.
Diyorum herkes bilsin birde diyorum bilmesi ner. ..ne yapacağım bu konuyu ben .....
Vhalla ben kafama gore kullaniyordumÇörek oyunu aç karnına mi kullanacağız acaba?
Babana kızma küsme. Biraz düşüncesiz davranış olabilir, o senin özelin. Ama baban da senin bitaneciğin. Biz üzüldükçe onlar da üzülüyor. Ben Bebeğimi kaybettiğimde defin işlemlerinden sonra bana bi sarılışı vardı babamın. Benim içim nasıl yandıysa eminim onun da içi yanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?