Bunu yapan babam......

Babanız sorun eşinde dememiş ki siz varsayım üzerine konuşuyorsunuz şuan.Ya eşinde dediyse,bari ikisinde deseydi diyorsunuz.İnsanlık halidir sormuşlardır adamda ne desin mecbur söylemek zorunda kalmıştır.İnsanlar anlamayacak mı sanıyorsunuz bir sorun olduğunu.Elbet akıllarına geliyordur..Ne kadar abartmışsınız ya.İnsan böyle birşey için babasını siler mi? Kaçmış ağzından diyelim dünyanın sonu mu? Sorun eşinizde,sizde ve ya ikinizde olsun hiç farketmez.Bu ayıp değil,utanılacak bir şey değil.Sizde istemezdiniz böyle olmasını ve bu eziklik hissedeceğiniz bir şey değil.Herkesin başına gelebilir.Bakarsınız Allah nasip eder olur,olmazsada vardır bir hayır dersiniz kimseye hesap vermezsiniz.Böyle bir şey için babayla küsülmez asla.

Elalemin edeceği iki çift laf yüzünden neredeyse babanızı sileceksiniz. Tuhafıma gitti doğrusu.

Eşim üzülür diye endişeni anlıyorum ama bu kadar önemliydiyse, ailene de "benim" tedavi olmam gerekiyor diyebilirdin. Ağzıdan çıkacak bir lafın kimlere ulaşacağı asla belli olmaz.

Allah kimseye yasatmasin kolay deil kendimiz hazmedemedik birde bu çevre daha çok geriyor bizi

Hay allah ya...
bu insanlarin meraki da bir acayip...
yatak odasina burunlarini sokuyorlar resmen....

gercekten sorun esinde mi peki ? Yani baban sucu ona mi atti yoksa dogru mu....
bak ben hic korunmadim 4 yil hatta ve hatta esimle sevgiliyken de iliskimiz vardi 1 yil onda da korunmadik etti mi 5 yil ?
Diyordum herhalde sorun buyuk ama gidip de tedavi falan gerek duymadik cunku istemiyorduk isimize geliyordu acikcasi
korunma derdi yok .hormon ilci prezervatifi vs yok
nimet gibi biseydi :)
Sonra sonra corekotu yemeye basladim ben her gun sifa niyetine
zaten bitkisel kurlere bayilan biriyim...aklima bile gelmedi
hamile kalabilecegimi...oyle bir ozelligi varmis ama ustunde bile durmamistim....sende esinde deneseniz corek otunu olmaz mi
her gun 1 tatli kasigini iyice cigneseniz....

babana gelince ona kizma....bilirsin onlar kendini hep biseyleri aciklamak zorunda hissediyorlar....
daha dogrusu o duruma sokuyolar...
millet de hemen cocuk diye atlar
yahu bir cift belki 10 yil sonra istiyor cocuk olamaz mi
cok mu utopik?

Elalem için deil babam beni düşünmedigi için incilmemi düşünmeyi konuştuğu için kirginim kizginim

Allah kimseye yasatmasin kolay deil kendimiz hazmedemedik birde bu çevre daha çok geriyor bizi
Tabi ki kolay değil ama imkansız da değil. Yani bunu itiraf edin. Evvela kendinize. Evlat edinirsiniz, Allah nasip eder bir yolu bulunur. Sadece siz değil çevreniz de bu durumdan etkileniyor. Baban da tabi ki. Allah sabır versin benim Teyzeme de çocuğun olmaz demişlerdi 3 tane çocuğu oldu. Kul olarak görevimiz sabır edip Allah a sığınmak. Belki de bu da sizin sınavınızdir. Annene , babana kızarak içinde ki siniri atmaya çalışma. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Yeniden söylüyorum sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez. İçinizi ferah tutun...

Tedavi oluyorlar demiş eşinle ilgili bir şey söylememiş ki.
Lütfen bu kadar stres yapmayın.

Babam yalan söylemez tanıyorum yüksek ihtimal söylemiştir çok ağır geliyor bana bunun söylenmesi bile.
Bu arada bebeginiz hayırlı olsun benim için dua eder misiniz

Evet malesef insanimiz böyle herkes karışır.
Bebeginiz hayırlı olsun öncelikle .bana due eder misiniz mucizem gelsin.
evet gerçekte eşimin genetik rahatsızlığı var yani tip ta care yok tedavi yok.cörek otunun faydası mi oldu yani.deneyeyim severim de zaten
evet aslında amcam da hata çok soru sordu ise babam da söyledi sanırım ama ben bu konu da çok hassasim olmayacak fikri çok zor agir kabullenemedim babam da beni düşünseydi kirilmam aklına gelmedi mi canım çok sıkkın

Bu yüzden babanla ipleri koparman yanlış beliki onada sormuşlar çocukları olmayacak dememiş tedavi görüyorlar demiş ne desin adamcagiz senin kadar oda üzülüyor dur millet böyle kendine bakmadan başkasının hayatını eleştir araştırır sana sorduklarinda agizlarinin payını verir susturursun hadlerini bilirler ama babaciginla kötü olma

Babam yalan söylemez tanıyorum yüksek ihtimal söylemiştir çok ağır geliyor bana bunun söylenmesi bile.
Bu arada bebeginiz hayırlı olsun benim için dua eder misiniz
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Teşekkür ederim.
Sorun sadece eşiniz de mi?
İmkansız mı bebeğinizin olması?
Bu kadar üzülüp stres yapmayın sadece hayırlısını isteyin.

Ozellikle esin denesin ama sende aksatma....
Bizde sorun neydi kimdeydi hic bir fikrim yok...ama 5 yil hamile kalamiycak kadar agirdi belli
ama buyuk ihtimal bendeydi cunku sadece ben yedim corekotlarini o yuzden esin hic aksatmasin diyorum
ilk basta aci gelsede tadi 3 gune sevmeye baslar....
belli mi olur mucizeniz gelir....kullanma sekli de soyle
genel olarak 6 ay yiyip 6 ay ara veriliyor
bende 1 ayda fayda etti...
hatta strese de cok iyi geliyor biliyormusun
coreklen diye bir site var ....arastir hatta corekotu hakkinda ne varsa hepsini oku ...yararlarini okuyup buyulenmistim resmen....

Vhalla marka vermek yasak mi bilmiyorum
Ama arifoglu idi yedigim corek otunun markasi

Sanarsın hiç tanımadığın uzak akrabana söylemiş sonıuçta babanın kardeşi sen kardeşinle neler neler konuşursun amcan yahu takma bukadar

seni çok iyi anluyorum zaten insanlar hiç bişey bilmezken bile saçma sapan sorularıyla bunaltıyolar, bide bilince insanın daha çok canını yakalarlar. tedavi olmak tabiki ayıp değil ama dedikoducu cahil insanlar bilmesin istiyosun. ama bunu yapan başkası olsa görüşmeyi kesebilirsin ama baba olunca ayrı..
5 yıl boyunca hiç doktora gitmedinizmi merak edip

Meraktan catliyordum....hatta bu yil gidelim bakalim ne kadar ciddi durum...gerekirse korunurduk...saglik sorunu sonucta....
Ama sahsen bir 5 yil daha dusunmezdim bana kalsa....

Eşinin mi, senin mi bebeginiz olmuyor .Bence sen babanın ailené, söylemesine değil bebeğinizin olmamasına daha çok üzülüyorsun. Babandan hıncını çıkarma hem bu çok kötü bir şey değil. Tabi ki kötü bir şey ama günümüzde bebeği olmayan binlerce milyonlarca insan var.

Evet bebegimin olmaması çok zor ağır geliyor bilmiyorum elden gelen de yok hayırlısı. Biraz zaman gerekicek sanırım benim icimin sogumasi ici

Cok gecnis olsun allah size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…