- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Yapacak bir şey yok hayat bu. Daha sen bile bu durumu kaldiramiyorsun ki. Kardeşine genetik bir rahatsızlık dese Allah Allah o nasıl bir rahatsızlıkmış, ikisinde de mi varmış , bizim sülalede var mıydı başka diye diye mesele ve merak daha çok uzar gider. Bu bir kusur değil ki. Dünyada çocuğu olmayan tek aile de siz değilsiniz. Babanı neden zan altında bırakıyorsun bir de o var. İnsanlar bu meselelere çok meraklı 65 yaşına da gelsen çocuğun var mı diye sorarlar. Kocani seviyorsan kime ne...
Elalemin edeceği iki çift laf yüzünden neredeyse babanızı sileceksiniz. Tuhafıma gitti doğrusu.
Eşim üzülür diye endişeni anlıyorum ama bu kadar önemliydiyse, ailene de "benim" tedavi olmam gerekiyor diyebilirdin. Ağzıdan çıkacak bir lafın kimlere ulaşacağı asla belli olmaz.
Tabi ki kolay değil ama imkansız da değil. Yani bunu itiraf edin. Evvela kendinize. Evlat edinirsiniz, Allah nasip eder bir yolu bulunur. Sadece siz değil çevreniz de bu durumdan etkileniyor. Baban da tabi ki. Allah sabır versin benim Teyzeme de çocuğun olmaz demişlerdi 3 tane çocuğu oldu. Kul olarak görevimiz sabır edip Allah a sığınmak. Belki de bu da sizin sınavınızdir. Annene , babana kızarak içinde ki siniri atmaya çalışma. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Yeniden söylüyorum sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez. İçinizi ferah tutun...Allah kimseye yasatmasin kolay deil kendimiz hazmedemedik birde bu çevre daha çok geriyor bizi
Tedavi oluyorlar demiş eşinle ilgili bir şey söylememiş ki.
Lütfen bu kadar stres yapmayın.
Hay allah ya...
bu insanlarin meraki da bir acayip...
yatak odasina burunlarini sokuyorlar resmen....
gercekten sorun esinde mi peki ? Yani baban sucu ona mi atti yoksa dogru mu....
bak ben hic korunmadim 4 yil hatta ve hatta esimle sevgiliyken de iliskimiz vardi 1 yil onda da korunmadik etti mi 5 yil ?
Diyordum herhalde sorun buyuk ama gidip de tedavi falan gerek duymadik cunku istemiyorduk isimize geliyordu acikcasi
korunma derdi yok .hormon ilci prezervatifi vs yok
nimet gibi biseydi :)
Sonra sonra corekotu yemeye basladim ben her gun sifa niyetine
zaten bitkisel kurlere bayilan biriyim...aklima bile gelmedi
hamile kalabilecegimi...oyle bir ozelligi varmis ama ustunde bile durmamistim....sende esinde deneseniz corek otunu olmaz mi
her gun 1 tatli kasigini iyice cigneseniz....
babana gelince ona kizma....bilirsin onlar kendini hep biseyleri aciklamak zorunda hissediyorlar....
daha dogrusu o duruma sokuyolar...
millet de hemen cocuk diye atlar
yahu bir cift belki 10 yil sonra istiyor cocuk olamaz mi
cok mu utopik?
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Teşekkür ederim.Babam yalan söylemez tanıyorum yüksek ihtimal söylemiştir çok ağır geliyor bana bunun söylenmesi bile.
Bu arada bebeginiz hayırlı olsun benim için dua eder misiniz
Ozellikle esin denesin ama sende aksatma....Evet malesef insanimiz böyle herkes karışır.
Bebeginiz hayırlı olsun öncelikle .bana due eder misiniz mucizem gelsin.
evet gerçekte eşimin genetik rahatsızlığı var yani tip ta care yok tedavi yok.cörek otunun faydası mi oldu yani.deneyeyim severim de zaten
evet aslında amcam da hata çok soru sordu ise babam da söyledi sanırım ama ben bu konu da çok hassasim olmayacak fikri çok zor agir kabullenemedim babam da beni düşünseydi kirilmam aklına gelmedi mi canım çok sıkkın
Vhalla marka vermek yasak mi bilmiyorumEvet malesef insanimiz böyle herkes karışır.
Bebeginiz hayırlı olsun öncelikle .bana due eder misiniz mucizem gelsin.
evet gerçekte eşimin genetik rahatsızlığı var yani tip ta care yok tedavi yok.cörek otunun faydası mi oldu yani.deneyeyim severim de zaten
evet aslında amcam da hata çok soru sordu ise babam da söyledi sanırım ama ben bu konu da çok hassasim olmayacak fikri çok zor agir kabullenemedim babam da beni düşünseydi kirilmam aklına gelmedi mi canım çok sıkkın
5 yıl boyunca hiç doktora gitmedinizmi merak edipOzellikle esin denesin ama sende aksatma....
Bizde sorun neydi kimdeydi hic bir fikrim yok...ama 5 yil hamile kalamiycak kadar agirdi belli
ama buyuk ihtimal bendeydi cunku sadece ben yedim corekotlarinio yuzden esin hic aksatmasin diyorum
ilk basta aci gelsede tadi 3 gune sevmeye baslar....
belli mi olur mucizeniz gelir....kullanma sekli de soyle
genel olarak 6 ay yiyip 6 ay ara veriliyor
bende 1 ayda fayda etti...
hatta strese de cok iyi geliyor biliyormusun
coreklen diye bir site var ....arastir hatta corekotu hakkinda ne varsa hepsini oku ...yararlarini okuyup buyulenmistim resmen....
Meraktan catliyordum....hatta bu yil gidelim bakalim ne kadar ciddi durum...gerekirse korunurduk...saglik sorunu sonucta....seni çok iyi anluyorum zaten insanlar hiç bişey bilmezken bile saçma sapan sorularıyla bunaltıyolar, bide bilince insanın daha çok canını yakalarlar. tedavi olmak tabiki ayıp değil ama dedikoducu cahil insanlar bilmesin istiyosun. ama bunu yapan başkası olsa görüşmeyi kesebilirsin ama baba olunca ayrı..
5 yıl boyunca hiç doktora gitmedinizmi merak edip
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Teşekkür ederim.
Sorun sadece eşiniz de mi?
İmkansız mı bebeğinizin olması?
Bu kadar üzülüp stres yapmayın sadece hayırlısını isteyin.
Eşinin mi, senin mi bebeginiz olmuyor .Bence sen babanın ailené, söylemesine değil bebeğinizin olmamasına daha çok üzülüyorsun. Babandan hıncını çıkarma hem bu çok kötü bir şey değil. Tabi ki kötü bir şey ama günümüzde bebeği olmayan binlerce milyonlarca insan var.
Vhalla marka vermek yasak mi bilmiyorum
Ama arifoglu idi yedigim corek otunun markasi
Cok gecnis olsun allah size bagislasinbabanı uzme sakın uzme
2 ay evveldı oglumun uzun saclarını 0 vurdurmus oldugunu duydugumda babama laf soylemedım ama aradım baba neden kestırdın saclarını dıye hungur hungur agladım
ve babam gecen hafta kalp krızı gecırdı suanda dr en ufak bıseyde hayatı rıskı soz konusu dıyor
bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?