Kesinlikle artık kendimi kötü hissediyorum erkek arkadaşımla ilgili bile soru sordular. Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diye soru mu olur? Sinirlensem de mecbur bir şey diyemedimYahu bu ulkeye ne oluyor boyle
Tonla is gorusmesine girdim bir kere bile boyle bir soru sormadilar bana
Cidden anlayamiyorum artik ben
Daha önce görüştüğüm bir yer evlenmeyi hemen düşünüyorsan olmaz vs demişti bende o yüzden yine bu sebepten dolayı erkek arkadaşın var mı diye sorduklarını düşünüyorum.İlk defa böyle birşey duyuyorum,
Neden evlenince gideceğini düşünsünler ?
Bu delili olan bir vaka mı yaşanmış vs. Yoksa tamamen senin senaryon mu?
Evet maalesef bu durumda nasıl yeni nişanlandım diyebilirdim kiİş görüşmelerinde erkek arkadaşın olup olmadığını da mı sormaya baslamislar, bir yaşıma daha girdim.
Gerçekten saçmalık ediyorlarDaha önce görüştüğüm bir yer evlenmeyi hemen düşünüyorsan olmaz vs demişti bende o yüzden yine bu sebepten dolayı erkek arkadaşın var mı diye sorduklarını düşünüyorum.
Onlara neymis , nasil bir zihniyet bu yahuKesinlikle artık kendimi kötü hissediyorum erkek arkadaşımla ilgili bile soru sordular. Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diye soru mu olur? Sinirlensem de mecbur bir şey diyemedim
Hayır, evlenince ne oluyor, çalışamaz hale mi geliyorsunuz, gerçekten sinir bozucu.Evet maalesef bu durumda nasıl yeni nişanlandım diyebilirdim ki
Adapte olduktan kısa süre sonra gider diye düşünüyorlar herhalde bilmiyorum ki böyle saçma sapan şeyler var işte yalan söylemeye itiyorlar beni deOnlara neymis , nasil bir zihniyet bu yahu
Daha sinir bozucu şey söyleyeyim bir kadın bana en az 2 yıl evlenmeyi düşünme evlenip ne yapacaksın ki demişti.Hayır, evlenince ne oluyor, çalışamaz hale mi geliyorsunuz, gerçekten sinir bozucu.
Arkadaş böyle düşünmekte haklı maalesef.İlk defa böyle birşey duyuyorum,
Neden evlenince gideceğini düşünsünler ?
Bu delili olan bir vaka mı yaşanmış vs. Yoksa tamamen senin senaryon mu?
Tabi canım, kadınların ne zaman evlenip ne zaman çocuk doğuracağınada işvererenler karar vermeli zaten.Daha sinir bozucu şey söyleyeyim bir kadın bana en az 2 yıl evlenmeyi düşünme evlenip ne yapacaksın ki demişti.
hemilelik testi bile ister bunlarYahu bu ulkeye ne oluyor boyle
Tonla is gorusmesine girdim bir kere bile boyle bir soru sormadilar bana
Cidden anlayamiyorum artik ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?