- Konu Sahibi muhteremhayalet
-
bende bu şekilde yakaladım..WhatsApp hesabını silmeden kullandığı emojileri silemez. O da her gün yapılacak iş değil. Mutlaka bir açığını yakalarsınız tetikte kalın. Evde bilgisayar varsa belli etmeden WhatsApp web oturumu açarsanız görürsünüz konuşmaları.
Nasıl yakaladınızbende bu şekilde yakaladım..
yok artık inanılmazBir arkadaşım söylemişti WhatsApp durumdan mesajlaşan varmış, ayarlara bakın sadece şu kişi ile paylaş ayarlanmış mı diye?
sık kullanılanların sıralaması rastgele değişebiliyor ama son kullanılanlar genelde ilk üç-dört emoji oluyorEminmisiniz ben WhatsAppimda emojilere baktim benim emojiler hep ayni sirada sık kullandiklarim aşagi siralarda.Bendeki emojilerin sirasi hic degismiyor
Durum ayarlarına bakın, oradan göndermiş olabilir.yok artık inanılmaz
Yok valla benimkinde öyle degil sık kullandiklarim 3.4. Siralardahic kullanmadiklarim ilk siralardasık kullanılanların sıralaması rastgele değişebiliyor ama son kullanılanlar genelde ilk üç-dört emoji oluyor
Kullanmış işte kim gidip bi emojiye durduk yere uzun basarKızlar eşimin telefonunda son kullanılan emojilerde bana atmadığı emojiler var alev emojisi, elleriyle kalp yapan emoji, mor şeytan vs. Whatsapp, instagrama falan baktım hiç kimseye atmamış. Emojiyi göndermesen sadece üstüne bassan da son kullanılanlarda çıkıyor biliyorum ama içimden bir ses birilerine attığı söylüyor. Nerelere bakabilirim nasıl öğrenebilirim. Ayrıca 3 ay önce numarası kayıtlı olmayan sadece ismi görünen bir hesap(profilde bir kızın fotoğrafı var) telegramdan selam yazmış kendisine ama telegram da kullanmıyor mesajı ilk ben gördüm açılmamıştı bile, gizli kullanıyor olsaydı silerdi diye düşünüyorum. Orayı çok ciddiye almadım açıkçası kızın fotoğrafı çok fake duruyordu çünkü telegramda falan dolandırıcı çok. Ama yine de içime bir kurt düştü başka uygulamalar kullanıyorsa vs diye. Ona sor demeyin eğer arkamdan bir şey karıştırıyorsa önlem alır. İçimden bir ses benden bir şeyler gizlediği yönünde. Karşılaşabileceğim tüm sonuçlara kendimi hazırladım sadece bilmek istiyorum. Her yere her şeye baktım hiçbir şey bulamadım. Ne yapmamı önerirsiniz kafam çok karışık lütfen fikir verin
güncelleme-- ilk foto ile ikinci foto arasında 5 gün var. ilk fotodan iki gün sonra da bakmıştım ama fotosunu çekmedim. ikinci gün baktığımda alev üçüncü sıradaydı ama ilk fotoda aşağılarda. yani alev emojisi kullanılmış. son fotoda da öpücük yukarılara gelmiş mesela.
ayy bilmiyorum kiYok valla benimkinde öyle degil sık kullandiklarim 3.4. Siralardahic kullanmadiklarim ilk siralarda
yok yok wp tüm gizlilik ayarları kişilerim şeklindeDurum ayarlarına bakın, oradan göndermiş olabilir.
hiç bilmiyorum herhangi bir şey bulamadımKullanmış işte kim gidip bi emojiye durduk yere uzun basar
Bilmiyorum bence hissetirmeden takipte kal 2. Cep telefonu olayı bile olabilir kuruntu da olabilir dediğim ama çok erkek yapar bunu. Wp 2 saat bile değil dedin ya ordan esinledim. İnşallah yanılıyorsundur , yanılıyoruzdur ama eğer bukadar huzursuz olduysan iç sesin kıskanclık dışında farklı reaksiyon ve düşüncelere kapılıyosan kesinlikle yanılmayacağını da bilirsin. Asla üzmek istemiyorum ama şöyle bişey var biz kadınlarda yanı yanlış hissetmen nerdeyse sıfır. Hissetiğimiz yanıltmaz bizi. Nedense illa ki bi şekilde hisslerimiz kuvvetlipil kullanımına baktım wp kullanımı son on günde 2 saat yok.. o kadar az yani ve tüm uygulamalar böyle ama emoji olayının kesinlikle rastgele olduğunu düşünmüyorum ilk yazdığım yere güncelleme atıyorum emojilerin fotolarını oradan bakın isterseniz bence kesinlikle normal değil ya
WhatsApp ını bilgisayarda açtım gün boyu yazışmalarını takip ettimNasıl yakaladınız
bakabileceğim her yere ve her şeye baktım 2. telefonu olma ihtimali de dahil şu an için hiçbir şey yok. ama ister istemez takipteyim zaten kötü olan da bu böyle ömür geçmez ki. mesela bahsettiğim emoji sıralaması 3-4 gündür hiç değişmediBilmiyorum bence hissetirmeden takipte kal 2. Cep telefonu olayı bile olabilir kuruntu da olabilir dediğim ama çok erkek yapar bunu. Wp 2 saat bile değil dedin ya ordan esinledim. İnşallah yanılıyorsundur , yanılıyoruzdur ama eğer bukadar huzursuz olduysan iç sesin kıskanclık dışında farklı reaksiyon ve düşüncelere kapılıyosan kesinlikle yanılmayacağını da bilirsin. Asla üzmek istemiyorum ama şöyle bişey var biz kadınlarda yanı yanlış hissetmen nerdeyse sıfır. Hissetiğimiz yanıltmaz bizi. Nedense illa ki bi şekilde hisslerimiz kuvvetli
çok kötü bir şey gerçekten buna şahit olmak. ama kanıt her zaman şüpheden iyidir benceWhatsApp ını bilgisayarda açtım gün boyu yazışmalarını takip ettim
bilmiyorum artık neyin iyi neyin kötü olduğunu tövbeler ediyor kendimi düzelticem diyor. bende 2 ay önce antidepresana başlamıştım onun etkisiyle heralde sakinim fevri davranmıyorum. şaşkınım da bu halime :)çok kötü bir şey gerçekten buna şahit olmak. ama kanıt her zaman şüpheden iyidir bence
dilerim her şey gönlünüzce olur. çift terapisi denemenizi tavsiye ederim imkanınız varsa (tavsiye verene bak ahahhah)bilmiyorum artık neyin iyi neyin kötü olduğunu tövbeler ediyor kendimi düzelticem diyor. bende 2 ay önce antidepresana başlamıştım onun etkisiyle heralde sakinim fevri davranmıyorum. şaşkınım da bu halime :)
Aslaaaaaa düzelmez bu arada çünkü bir kere gözü dışarı kaymış artık gizli yapmayı öğrenir..bilmiyorum artık neyin iyi neyin kötü olduğunu tövbeler ediyor kendimi düzelticem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?