Bunu yaşayan varsa lütfen bana fikir versin kafam çok karışık

Eminmisiniz ben WhatsAppimda emojilere baktim benim emojiler hep ayni sirada sık kullandiklarim aşagi siralarda.Bendeki emojilerin sirasi hic degismiyor

Kullanmış işte kim gidip bi emojiye durduk yere uzun basar

Bilmiyorum bence hissetirmeden takipte kal 2. Cep telefonu olayı bile olabilir kuruntu da olabilir dediğim ama çok erkek yapar bunu. Wp 2 saat bile değil dedin ya ordan esinledim. İnşallah yanılıyorsundur , yanılıyoruzdur ama eğer bukadar huzursuz olduysan iç sesin kıskanclık dışında farklı reaksiyon ve düşüncelere kapılıyosan kesinlikle yanılmayacağını da bilirsin. Asla üzmek istemiyorum ama şöyle bişey var biz kadınlarda yanı yanlış hissetmen nerdeyse sıfır. Hissetiğimiz yanıltmaz bizi. Nedense illa ki bi şekilde hisslerimiz kuvvetli

bakabileceğim her yere ve her şeye baktım 2. telefonu olma ihtimali de dahil şu an için hiçbir şey yok. ama ister istemez takipteyim zaten kötü olan da bu böyle ömür geçmez ki. mesela bahsettiğim emoji sıralaması 3-4 gündür hiç değişmedi

çok kötü bir şey gerçekten buna şahit olmak. ama kanıt her zaman şüpheden iyidir bence
bilmiyorum artık neyin iyi neyin kötü olduğunu tövbeler ediyor kendimi düzelticem diyor. bende 2 ay önce antidepresana başlamıştım onun etkisiyle heralde sakinim fevri davranmıyorum. şaşkınım da bu halime :)

dilerim her şey gönlünüzce olur. çift terapisi denemenizi tavsiye ederim imkanınız varsa (tavsiye verene bak ahahhah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…