Bunun adı cesaret mi başka bir şey mi?

Ende çok korkarken eşimle tanıştığımda geçmişti korkum ben karşımdakinden emin olunca geçti sanırım

Ben de pek Mutlu evlilik görmüyorum çevremde. En azından benim Mutlu tanımıma uymuyor. Ben de kızım için aynı düşünüyorum. Yapacak bir şey yok diyorum sonra ve iyi ki boşanmak var.

alt tarafı evlilik yani atla deve değil. ben meraklısı olanı da anlamıyorum korkanı da.

Emin değilim işte belki de bilemiyorum..
Bence önce bu konuyu düşünün derim ben sürekli nişanlıyken kendimi yokladım hala korkuyormuyum hayır onunla olmak istiyorum cevabını aldım bu cevap bence asıl önemli olan

Teşekkür ederim inşallah,bir ablam da bana fazla uzatmayın bku çıkar demişti çıkıyorsa erkenden çıksın diyorum bende daha iyi değil mi? Psikiyatrın tabiri de garip geldi.

Bence önce bu konuyu düşünün derim ben sürekli nişanlıyken kendimi yokladım hala korkuyormuyum hayır onunla olmak istiyorum cevabını aldım bu cevap bence asıl önemli olan
Birlikte olmak istiyorum elbette hemde çok... Ben bu adamla evlenmek istiyor muyum diye sormuyorum ondan başkasını düşünemem bile. Benim derdim komple evlilik yani karşımdaki kim olursa olsun evlenince değişecek gibi hissediyor güvenemiyorum

Teşekkür ederim inşallah,bir ablam da bana fazla uzatmayın bku çıkar demişti çıkıyorsa erkenden çıksın diyorum bende daha iyi değil mi? Psikiyatrın tabiri de garip geldi.

Kendini gebe ve doğurmaya hazır hissetmiyormus gibi hissedersen ve dogurmamaya inat edersen, Çocuk geç doğarsa özürlü olabilir.

Kendini hazır olan bir ilişkide evlenmemeye ikna edersen başka sıkıntılar çıkabilir ornegin

Anne babamın evliliği babamın ailesi yüzünden sürekli sınandı, annem jem issizdi hem cesaretsizdi boşanamadı, yer yer şiddetli kavgaları oldu, hem bu sebeple hem de bireysellik bende ön planda olduğu için evlilik uzak geliyodu bana

Esimle 9 sene flört ettik yaşlar küçüktü hep bi bahane vardı okul, kpss, askerlik,atanma derken bahanem kalmadı, ama hala istemiyodum eşim bana rest çekti bir daha sana evlilik lafı edenin...diye bir cümle kurdu, 9 sene boyunca ağzından küfür duymamıştım şok oldum, harbiden de gezdik tozduk evlere dağıldık, hani bigün bana gelip ben evleniyorum hoşçakal diyecek gibiydi, ben dedim hadi yüzükleri alalım diye,öyle işte

Rest çekmese evlenemezdim sanırım ama iyiki çekmiş o resti

Bizimki rest de çekmez sen ne zaman hazırsan diyor hep. Sizin gibi yazanlar cesaret verdi sağolsunlar :)

Ben hergün ayrılıp ayrı evlere gitmekten bıkmıştım. Ben seviyorum, o seviyor. Neden aynı yatakta uyanmak varken, birlikte dünyanın öbür ucuna gidebilecekken, istediğim an çocuk yapabilecekken vakit kaybedeyim?

“Ben seni seviyorum ve gitmeyeceğim. Hayatımın geri kalanını sana verebilirim” demenin en cesur yolu evlilik. Daha ait, daha sahip bi sevgi yaşanıyor bence.

Son düzenleme:
Çok tutkulu bir cevap oldu bu etkilendim :))
Biz farklı şehirlerdeyiz mesela bu bile çok iyi bir bahane. Konuyu açtıktan sonra daha sıcak bakmaya başladım.

Çok tutkulu bir cevap oldu bu etkilendim :))
Biz farklı şehirlerdeyiz mesela bu bile çok iyi bir bahane. Konuyu açtıktan sonra daha sıcak bakmaya başladım.
Ya birde insanları en çok yanıltan o mutsuz evlilikler. Siz başka tanımlarsınız sevgiyi onlar başka. Beklentiler farklı, mutsuzluklar nasıl aynı olsun ki. Bi yerlerde evli ve deliler gibi mutlu insanlar yaşıyor yani bilin. :)

İnşallah evlenir ve daha da mutlu bir hayat yaşarsınız.

Ay çok teşekkür ederim darısı başıma sizinkinin de devamlı olması dileğiyle

Ccelik 'in dediği gibi, akşam ayrı evlere gitmek istemediğim için, dışarıda buluşmaktan sıkıldığım (ve masraflı olduğu ) için, uyurken nefesini yanımda hissetmek istediğim için evlendim. Pişman değilim henüz çok şükür. :)

Özellikle anne-babamızın evliliği bizim de evliliğe bakışımızı etkiliyor. Siz de etkilenmişsiniz. Gözünüz korkmasın, eşiniz tam sizin içinse evlilik çok güzel bir şey.

Seviyorsan seviliyorsan mutluysan zaten yanından hiç ayrılmak istemiyorsun . Ama kafanda tereddütlerin varsa iyi düşünmelisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…