Bunun adı düşünce gücü mü ?

Kadın asırı rahat o cocuklarıda Allah koruyor ama Bı gun bısey olur gorur rahat takılmayı gamsız insan bısey desende seni suclar kucucuk bebegı sen nasıl kucuk cocugu bırakıp gidiyorsun hangi akla hizmet. Kocasıdamı kızmıyor Bızim oglan yere dusse bısey olsa esim den once kp. evi ayaga kaldırır dikkat etmiyorsun diye ve ustelık o kadar dikkat etmeme rağmen. Sımdı yaram desıldı bu konuyla

Valla cocuk bu düser de kalkarda. Sizin kp de bi tuaf.
Cocuk bu yani oturup bizle gündem konusmicak hoplicak ziplicak duscek kalkcak dizin kanayacak.

şaka olmalı, inanamıyorum
zorla mı çocuk yaptırmışlar bu kadına. bence de Allah koruyor.
buarada kendinizi şartlamayin.
"ben nekadar dikkat etsem de,tedbirli davransamda bende bir ufakta olsa kaza oluyor"

Söylediklerinize dikkat edin
düşüncelere dönüşür…
Düşüncelerinize dikkat edin
duygularınıza dönüşür…
Duygularınıza dikkat edin
davranışlarınıza dönüşür…
Davranışlarınıza dikkat edin
alışkanlıklarınıza dönüşür…
Alışkanlıklarınıza dikkat edin
değerlerinize dönüşür…
Değerlerinize dikkat edin
karakterinize dönüşür…
Karakterinize dikkat edin
kaderinize dönüşür…

Mahatma Gandhi

Valla cocuk bu düser de kalkarda. Sizin kp de bi tuaf.
Cocuk bu yani oturup bizle gündem konusmicak hoplicak ziplicak duscek kalkcak dizin kanayacak.
İste bizimki o kadar farklı ki cocuk dusmıcek adam istekı esimı arayıp beni sıkayet ediyor o kadar ilginc halbuki oglumun dustugu gun gorduler cocuguda sanki bilerek ben dusurmusum gıbı aMa tabı ben kendimi ezdırmıyorum dise dıs yoksa baska turlu basa cıkamazdım.

Bi gun cok sinirlendim cocuga bagirdim kv aramis kp sikayet etmis. Kp beni aradi ee sen cocuga kizıyomussun. Nolmus dedim cocuk benim kızarim da severim de. Vay efendim cocuk nasil benimmis öyle mi denirmis. Pardonn ??? :))

Sizin kp gibi arkadasimin kocasinvar evlerden ırak yani.

Ben böyle gamsız kadın görmedim oğlum 5 yaşını çoktan geçti hiç evde yalnız bırakmadım
Allah korusun inşallah ama öyle çocuk şans eseri hayatta kalıyor demekki

Bu tur ler her yerde var banada cok karıstılar bu konuyla ilgili bende dedım cocuk benim severimde doverımde sanki kendileri gulluk gulustanlık buyutmus hıc kızmamıslar anca arkamdan konusuyorlar yuzume gelip bısey diyemezler onların karakteri arkadan atıp tutmak bende gereken cevabı verırım hıc acımam. Ogluma kendileri kızdıkları zamanda esim devreye girer onları dalgaya alır cocuga bagırılmazz AA o cocuk tur buyuyunce yapmaz onlarda sınır oluyor tabi :) bende gülüyorum cunku zamanında bize soyluyorlar Dı esımde onların yaptıgıyla karsılık veriyor iyide yapıyo karısmasınlar sanki biz kotulukleırnı istiyoruz.

Okurken Ben sinir oldum!!!
Sizi düsünemiyorum.
Cocuklar Allaha emanet büyüyor, eşi nasıl biri , onunla konuşsanız nasıl bir tepki verir acaba

Valla kendimi açıklamaya mecalim yok dilediğinizi düşünün. Bir altta açıklama yazdım ne demek istediğime dair.

Bazı ülkelerde boyle annelerden direk alıyor devlet çocuğu keşke öyle bısey olsa ya bunun adı annelik mı ben telsizi kulagımın dibinden ayırmıyorum sabaha kadar iki yasında oğlum saat bası kalkıyor ağlayarak saniyesinde kosarım bir dakika aglasada duymasam vicdan azabından ölürüm herhalde

Sinir oldum

Kendi annesine de laf çarpmış bence.

Gamsiz degil sorumsuz. Oyle rahatlik olmaz, sans eseri cocuklarin basina bir sey gelmiyor bence ve Allah korusun bir gun bir sey olsa o rahatlikla farkina bile varamaz..

Bence düşünce gücü değil çocukların gücü :) kendi kendilerine hayatta kalmayı öğrenmişler 10 aylık bebek de allaha emanet yaşıyor.

Yazık yaa üzüldüm o bebelere. Allaha emanet olsunlar. Çocukların ellememe kırmama dökmeme huyu olması bir tarafa, deprem olur yangın çıkar ne bileyim olan şeyler bunlar. Çocuklar Allahın emanetleri, güzel bakmakla yükümlüyüz, o yüzden gözümden sakınırım valla. Gerisi güzel Rabbimin takdiri.

Yani evet cok dogru demişsiniz. Ocakta yemek bırakıp dışarı çıkmamak lazım. Küçük çocuğu da evde tek bırakmamak lazım. Hele bir de bazen çocukları kitleyip çıkıyorlar o da çok fena.

Allah korumus ya seni de.daha beteri de olabilirdi

Ya bosverin kendi hayatiniza bakin oyle rahat anneler var cevremde Allah koruyor onlarin cocuklarini neyse ki
..oyle dusundugu icin degil dusunmuyordur ki o dusunmeye de üşenir tembel biri gibi :)
size gelince olumlu dusunun hayaller kurun pimpirik iyi degil ipinizi saglam baglayin ama abartmayin..
komsuyu bu kadar incelemeniz ilginv geldi bana :)

Herkes anne olmamali bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…