- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Çok doğru öyle yapacağım bende zatenlKaç arkana bakmadan kaç o zaman. Kadınlar görünenin aksine acısını dibine kadar yaşar ama atlatır... erkek ise bir ömür sürer nerdeyse acısını. O seni kaybettiğini anladığında sen ondan çoktan gitmiş olacaksın. Kararlı ve güçlü ol
Aşkolsun ama yaniBu konuda iradesi zayıf konu sahibinin heralde
ÇValla cınsel olarak arzuladıgınız bırını sevmek zorunda degılsınız ve evet sadece cınsellık ıcın evlılıgı bıtırmekte devam ettırmekte dogru degıl. Ben şahsen sevmedıgım adamla degıl yataga gırmek karsılıklı oturamıyorum bıle oyle de bı cinsimdir. Esımden once bıkac kısıyle gorucu usulu tanıstırıldım ve yarım saat zor sabrettım. Sevemıcemı anladıgım an uzaklasıyorum modum dusuyo. Ama esıme karsı sevgım bıtse cınsel hayatımız mukemmel bıle olsa devam etmezdım
SanirimBu konuda iradesi zayıf konu sahibinin heralde
Sız esınızden ayrı kaldıgınızds onu ozluyor musunuz arzuluyor musunuz?Ç
Ben de anlam veremedim kendime sormak istedim sevgi mi cinsellikmi diye
Kötü anlamda değil yaAşkolsun ama yani
İlk ilişkinizi onunla yaşadıysanız kopmak zor geliyor olabilir. Alışkanlık olabilir. Salt cinsellik olabilir. Ama lütfen şiddet gördüğünüz birine karşı sevmek fiilini kullanmayın. Gerekiyorsa aklınıza düştüğünde, acabalarınız olduğunda kendinizi tatmin edip aynı fikri tekrar geçirin kafanızdan bir fark oluyor mu diye bakın. Ama seviyorum demeyin.
SanirimHer ciddi kavga onun yaklaşmasıyla düzenliyorsa,evliligini bir sorgulaması lazim. Tek taraflı olmaz
Kötü anlamda değil ya
İçindeki duygusal eksiklikle baş edemiyor ona ihtiyaç duyuyorsun
Sız esınızden ayrı kaldıgınızds onu ozluyor musunuz arzuluyor musunuz?
Ozaman sız kocanızı sevmıyorsunuz. Ben ayrı kaldıgımda kocamın kokusunu ozluyorum. Ise gıttıkten sonra pıjamalarını koklarım oyle katlarım mesela. Sonra arzulamayla pekısıyo bu duygum. Gece kalkarsam ılla kı operım sarılırım basını oksarım. Sankı sıze bıraz ılgı gosterse sızde bos degılsınız gıbıme geldıÖzleyeceğim bir şeyi yok ki hayatımla yokla yok arası bir yerde hatta , cinsel açıdan dokunmak istrdim bu gün nedense
Yani sen yaklaşıyorsun doğru mu? Bizim de kavgalar kısa sürer ayni sebepten ama bende keçilik var hakliysam ilk adımı atmam. Hatta hatasını affettirmemisse cinsellik sonrası triplere devam etmişliğim vardirEvet her kavga cinsellikle düzeliyordu bizfe yani üstü kapatılıyordu
kocani mi arzuluyorsun yoksa cinsellik ihtiyaci hissettiginde elinde olan sadece o oldugu icin mi? bu ikisi farkli. biri cinsel cekimdir digeri ise saglikli bi vucutta hormonlarin calistigini gosterir. sevgiyle falan bi alakasi yok
Yani sen yaklaşıyorsun doğru mu? Bizim de kavgalar kısa sürer ayni sebepten ama bende keçilik var hakliysam ilk adımı atmam. Hatta hatasını affettirmemisse cinsellik sonrası triplere devam etmişliğim vardir
Şiddet uyguladı mı?Ç
Ben de anlam veremedim kendime sormak istedim sevgi mi cinsellikmi diye
Ozaman sız kocanızı sevmıyorsunuz. Ben ayrı kaldıgımda kocamın kokusunu ozluyorum. Ise gıttıkten sonra pıjamalarını koklarım oyle katlarım mesela. Sonra arzulamayla pekısıyo bu duygum. Gece kalkarsam ılla kı operım sarılırım basını oksarım. Sankı sıze bıraz ılgı gosterse sızde bos degılsınız gıbıme geldı
Şiddet uyguladı mı?
Evetse bitirin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?