Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Çok doğru öyle yapacağım bende zatenl

Valla cınsel olarak arzuladıgınız bırını sevmek zorunda degılsınız ve evet sadece cınsellık ıcın evlılıgı bıtırmekte devam ettırmekte dogru degıl. Ben şahsen sevmedıgım adamla degıl yataga gırmek karsılıklı oturamıyorum bıle oyle de bı cinsimdir. Esımden once bıkac kısıyle gorucu usulu tanıstırıldım ve yarım saat zor sabrettım. Sevemıcemı anladıgım an uzaklasıyorum modum dusuyo. Ama esıme karsı sevgım bıtse cınsel hayatımız mukemmel bıle olsa devam etmezdım

İlk ilişkinizi onunla yaşadıysanız kopmak zor geliyor olabilir. Alışkanlık olabilir. Salt cinsellik olabilir. Ama lütfen şiddet gördüğünüz birine karşı sevmek fiilini kullanmayın. Gerekiyorsa aklınıza düştüğünde, acabalarınız olduğunda kendinizi tatmin edip aynı fikri tekrar geçirin kafanızdan bir fark oluyor mu diye bakın. Ama seviyorum demeyin.

Ç

Ben de anlam veremedim kendime sormak istedim sevgi mi cinsellikmi diye

Evet ilk ilişkimdi eşim ilk flörtüm hatta bende öyle yapacktım ama oğlum uyumadı vaz caydım

Özleyeceğim bir şeyi yok ki hayatımla yokla yok arası bir yerde hatta , cinsel açıdan dokunmak istrdim bu gün nedense
Ozaman sız kocanızı sevmıyorsunuz. Ben ayrı kaldıgımda kocamın kokusunu ozluyorum. Ise gıttıkten sonra pıjamalarını koklarım oyle katlarım mesela. Sonra arzulamayla pekısıyo bu duygum. Gece kalkarsam ılla kı operım sarılırım basını oksarım. Sankı sıze bıraz ılgı gosterse sızde bos degılsınız gıbıme geldı

Evet her kavga cinsellikle düzeliyordu bizfe yani üstü kapatılıyordu
Yani sen yaklaşıyorsun doğru mu? Bizim de kavgalar kısa sürer ayni sebepten ama bende keçilik var hakliysam ilk adımı atmam. Hatta hatasını affettirmemisse cinsellik sonrası triplere devam etmişliğim vardir

kocani mi arzuluyorsun yoksa cinsellik ihtiyaci hissettiginde elinde olan sadece o oldugu icin mi? bu ikisi farkli. biri cinsel cekimdir digeri ise saglikli bi vucutta hormonlarin calistigini gosterir. sevgiyle falan bi alakasi yok

kocani mi arzuluyorsun yoksa cinsellik ihtiyaci hissettiginde elinde olan sadece o oldugu icin mi? bu ikisi farkli. biri cinsel cekimdir digeri ise saglikli bi vucutta hormonlarin calistigini gosterir. sevgiyle falan bi alakasi yok

Bende bu sorunun cevabını arıyorım ya zaten

Yani sen yaklaşıyorsun doğru mu? Bizim de kavgalar kısa sürer ayni sebepten ama bende keçilik var hakliysam ilk adımı atmam. Hatta hatasını affettirmemisse cinsellik sonrası triplere devam etmişliğim vardir

Eskiden ben yaklaşırdım son bir senede o yaklaşıyordu ama bu kez tamamen kabul etti ve çekildi köşesine yani maç ne zaman diye yazmış ben de son maçımızı mahkemede yapacağız evraklar hazırlanıyor üzgünüm bende bişeyler bitti yazdım o da allah rahmet eylesin yazdı akşamına yatwklar ayrıdı işte

Bir ara güçlü ve güzel bir adam ilgimi çekti asla bunu ona belli etmedim şahsiyetsiz değilim çünkü nikahlıyken bi adım atacak yada sebep olacak kadar, sonra dedim ki real bu iş bitmiş bırak adamı gitsin en iyisi devamlı olan kavgalarımız vardı hep, en son netice ile bitti zaten yataklar baya bir süredir ayrı geldiği de yok bazen diyorum ki real yeni başlangıçlar lazım bir cacık olmaz bu işten cılkı çıktı bazen diyorum ki beyni kanasa herşeyi unutsak yeniden gelse ama elinde çiçekler bu kadın benim karım edasıyla sıkı sıkı yanımda olsa hep beni sevse saysa korusa kol kanat olsa, kendini gösterse elimden tutsa gerçekten ama fiziki hemde o da yok bizde çünkü, hatta iş yerime gelse herkesinki geliyor arada bir gelse yani ama yok ı ı böyle geldi böyle gider devam madem bitsin tatmin etmiyor ruhum çok boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…