Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Onun adı cinsellik değil "yatak arkadaşlığı", yani "fu**buddy"
Sevgi duymadan da arzulanabilir bir insan. Bizim toplumdaki ahlak anlayışımıza çok ters ama pratikte çok da yaşanan bir ilişki şekli.
Eşinizi sevmeniz kişiliği dolayısıyla mümkün değil. O kadar kötü davranan birine karşı sizinki ancak Stockholm sendromu falan olabilir

Bir felsefeci olarak dozunda şiddetin cinsel arzuyu artiracagini bilmiyor musun gerçektenn.

Hayır bilmiyordum

Psikolojik zor bir süreçteyim sizde olmasanız akışa kapılıp kaybolabilirdim iyiki varsınız

Bende öyle düşündüm ki geçici bir hormonal istekti sanırım bendeki mesela şehir dışına çıkmış bu gün aklıma gelmedi bile sadexe cinsellik ieteğim vardı muhtemelen

Evde kıra bedelsız oturacakmısınız, 12 sene . Oyle okudum demın. Sızın maaşınız hala aynı mı?

Evet elden nakit alınmıştır şeklinde bir ibare var madde olarak , evet aynı maaşım malesef ve borc ödüyorum bir sene ödeyeceğim üstelik 1270 tl

Şey yalnız ben evleneli 9 sene oldu 7 yaşında bir oğlum var ve okulu bitireli 4 senem oldu öğretmenim bir de

Benim anladığım tek şey sevilmek ihtiyacı birinin beni değerli bulması ve aynı zamanda yalnızlık korkusu ile berqber cinselliği bağdaştırmam muhtemelen ha hormonların da etkisi var belli

Ben de böyle düşündüm sayenizde yabi böyle olduğunu anladım

Kuzenim ve eşi de böyleydi. Sonra erkeğin yaş itibariyle cinsel gücü noktalanınca boşandılar. Çünkü evliliği sürdürdükleri tek konu buydu.

Bizdeji de öyle olacak belli Zaten ki ben baştan ayrılıyorum adam 43 ben 28 yaşındayım çünkü
Birini cinsel olarak arzulamak sevgi değildir
Sevgi daha üstün birşeydir onsuz yaşayamamak nefes alamamaktır sevgi
Sevgi aşkın içinde cinsel istek de vardır tabi
Hakkısınız ben öyle hissetmiyorum ölse umrum değil zil takar oynarım ve aklıma da tüh uzun izin aldık işten atılmasam bari gelir doğrusu

Bünün adı sevilme ihtiyacı
Ben de öyle düşünüyorum

Birşey amlamadım

1 ayı geçti böyleyim zaten dediğiniz gibi iyice dedim ki kendime yüzünü görmek varlıpını bilmek bile zulüm real bırwk ayrıl şundan dedim kendime ve karar verdim

Yahu ben adama küssem kızsam saçma bir sebep yüzünden de olsa adamı göresim gelmiyor o an. Siz bosanmaya çalıstığınız bir adamla nasıl sevişiyorsunuz yahu. Tecavüze uğramış gibi hissederdim ben.

Benim anladığım tek şey sevilmek ihtiyacı birinin beni değerli bulması ve aynı zamanda yalnızlık korkusu ile berqber cinselliği bağdaştırmam muhtemelen ha hormonların da etkisi var belli
15 yaş fark çok yaa 20ler nerde 40lar nerde neyse gönül bu sevmiş dicem de galiba oda yok gibi
yorumlara bakarsam çocuk da var ama çocuk için bile mutsuz bi evlilik tutkusuz isteksiz bi cinsellik çekilmez böyle olacağına hiç olmasın daha iyi bence

Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil ki, neden kendinizle kıyaslayıp konu sahibini yeriyorsunuz ? Tecavüz vs :/.

Sadece konuyu okudum ve eski konulara baktım. Cinsellik 2 haftada bir oluyor demişsiniz. 28 yaşındasınız. Adam daha 43. Hep mi böyle idi?

Sağlıkla gelsin prensin :)

Bu gün evde yoktı ben yine aynı duygudayım ama istek cinsellikmiş eş kişisindeğil onu anladım bu gün

Dayaklı bol aşağılamalı ve sadece cinsellik kullanılan bir evlilik demek istediniz her halde ha bir de bol hakaret ve küfürlü sahip çıkmamalı sevmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…