- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Var tabiiki de. Yalnız bu süreçte de hemen kendinizi birine bırakmayın. Öncelikle kendinizi iyileştirin. Kafa dinleyin. Bir psikologla görüşün. Size sadece zaman lazım. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor.
Hala gorusuyomusunuz aılenızle. Torununu falan sevmıyomu bu anane dede ya. Gercı kendı dunyaya getırdıgıne merhamet etmeyen onun cocugunu mu koruyup kollayacakAnnem hiç sevemedi beni oysa evin küçük kadını gibi yemek yatwk açma toplama yemek kardeşime bakma yükü bendeydi günlük 1 liram yetmezdi bişi almaya diye toplar 33 tl sabit gelen elektrik faturasını öderdi. Lisede hayatımda hep elin getirdiklerini giyerek büyümekle geçti ama sevmedi işre bilmiyorum nedenini ha bir de hep sınıf birincisi okul derecesiydim ama yine de sevemedi olmadı şimdi eş de sevmiyor
Hala gorusuyomusunuz aılenızle. Torununu falan sevmıyomu bu anane dede ya. Gercı kendı dunyaya getırdıgıne merhamet etmeyen onun cocugunu mu koruyup kollayacak[/QUOT
Yanında birileri varsa gösteriş amaçlı kurban olurlar ama tek isek yarım torun bu soy adımı taşımıyor denir çokça kızılır azarlanır oğlum ben de kavgamı eder çeker eve gelirim hep böyle
Ahhh kuzum ahhh yuregımı dagladın gece gece. Kk ya ıkı fındık kırmaya gelıyorum kalbım kırılıp yatıp uyuyorum. Benımkıde bıraz hödükçe ama asla vurmaz kırmaz sadece bana terbıyesız dıye bagırır.
Ahhh kuzum ahhh yuregımı dagladın gece gece. Kk ya ıkı fındık kırmaya gelıyorum kalbım kırılıp yatıp uyuyorum. Benımkıde bıraz hödükçe ama asla vurmaz kırmaz sadece bana terbıyesız dıye bagırır.
Bencede ya. Allah yardım eder. Zaten bosanınca nafaka ve tazmınatta alacaksınız. Bence ıspatlamak ıcın eve bı kamera yerlestırın ozaman nafakayıda tazmınatıda alacaksınız mecbur verecek. Can guvenlıgım yok deyınBendeki dayak arsızlığı olma derecesinde ama yeter diyorum artık , usulünce halledeceğim tek başıma da kalsam olsun onurumla kalayım
Doğrudur tamda öyle yapayom diye açtım konuyu teşekkür ederimBunun adı nerden baksan tutarsızlık..
olmuş, yapmayın etmeyin mantığınızla hareket ediniz.
Bencede ya. Allah yardım eder. Zaten bosanınca nafaka ve tazmınatta alacaksınız. Bence ıspatlamak ıcın eve bı kamera yerlestırın ozaman nafakayıda tazmınatıda alacaksınız mecbur verecek. Can guvenlıgım yok deyın
O ona baglı degıl kı mahkeme verecek onu. Hem sıddet uygula hem bedavadan bosan yok ya oyle yagma. Essek gıbı verecek hem sıze hem cocugunuzaTazminat yada nafaka dersem , şudur diyeceği sen git nere boşanıyorsa. Boşan ben uğraşmıyorum böyle işlerle bir kuruş da vermiyorum der e sonra ? İş burda oğlan 1. Sınıf en iyi devlet okullarından birinde hemde biteriz hayatta toparlayamam
Aaa , mevzular benim düşündüğüm kadar masum değilmiş..Ben sizi gerçekten anlayamadım adam aylarca sizi dövmüş ve her seferinde özür dileyen siz olmuşsunuz döv söv ben yinede gidemem demişsiniz resmen bu boşanma davasını çok önceden açmanız gerekliydi şimdi hala cinsellik mi sevgi mi diye konu açıyorsunuz. Evet maddi açıdan zor durumdasınız ondan belki de bu çaresizliğiniz fakat bu adam sizi öldürse o zaman asıl çocuğunuz ne yapar onu düşünün ve biran önce uzaklaştırma kararı alıp boşayın bu adamı
Ben önceki konularını okudum 1 sene önceye gidebildim ve o zamndan beri dövmeyle ilgili sorunlar konularAaa , mevzular benim düşündüğüm kadar masum değilmiş..
Konu sahibi bir önceki mesajımı unut ,elizabeth:)
O zaman işler değişir..Ben önceki konularını okudum 1 sene önceye gidebildim ve o zamndan beri dövmeyle ilgili sorunlar konular
Konu sahibinin kendisi de söylüyor sanırım bu durum alışkanlık haline gelmişO zaman işler değişir..
Bana el kaldıran adamın yanında kalmam ,kalıyorsam da bu mevzular aklıma geldikçe kusarim
niye toparlayamazsiniz ki binlerce kadin var ayaklari uzerinde duran. sizi gercekten seven birini de bulursunuz isterseniz, yeter ki isteyin.tamam yasadiklariniz cok kotu ama, insan onuruyla insanca yasamadiktan sonra ne anlami var. bu sekilde yanlis yollara da sapma ihtimaliniz var. yapmayin.Tazminat yada nafaka dersem , şudur diyeceği sen git nere boşanıyorsa. Boşan ben uğraşmıyorum böyle işlerle bir kuruş da vermiyorum der e sonra ? İş burda oğlan 1. Sınıf en iyi devlet okullarından birinde hemde biteriz hayatta toparlayamam
tam anlamadım diye yazacaktım özet geçmişsiniz.bravoBen sizi gerçekten anlayamadım adam aylarca sizi dövmüş ve her seferinde özür dileyen siz olmuşsunuz döv söv ben yinede gidemem demişsiniz resmen bu boşanma davasını çok önceden açmanız gerekliydi şimdi hala cinsellik mi sevgi mi diye konu açıyorsunuz. Evet maddi açıdan zor durumdasınız ondan belki de bu çaresizliğiniz fakat bu adam sizi öldürse o zaman asıl çocuğunuz ne yapar onu düşünün ve biran önce uzaklaştırma kararı alıp boşayın bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?