Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Var tabiiki de. Yalnız bu süreçte de hemen kendinizi birine bırakmayın. Öncelikle kendinizi iyileştirin. Kafa dinleyin. Bir psikologla görüşün. Size sadece zaman lazım. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor.

Evet buna çok dikkat etmeliyim çünkü fazla enerjiğim ve bakarım da kendime dikkat çekince de gelen çok oluyor ama ben dikkatli olmalıyım yoksa mahvolurum her adımımı yazarım ki ben size böyle yine beni tokatlarsınız

Hala gorusuyomusunuz aılenızle. Torununu falan sevmıyomu bu anane dede ya. Gercı kendı dunyaya getırdıgıne merhamet etmeyen onun cocugunu mu koruyup kollayacak

Ahhh kuzum ahhh yuregımı dagladın gece gece. Kk ya ıkı fındık kırmaya gelıyorum kalbım kırılıp yatıp uyuyorum. Benımkıde bıraz hödükçe ama asla vurmaz kırmaz sadece bana terbıyesız dıye bagırır.

Bendeki dayak arsızlığı olma derecesinde ama yeter diyorum artık , usulünce halledeceğim tek başıma da kalsam olsun onurumla kalayım

Şey bir de ben canınızı sıktımsa affedin üzmek istemezdim de konu konuyu açtı sanırsam

Bendeki dayak arsızlığı olma derecesinde ama yeter diyorum artık , usulünce halledeceğim tek başıma da kalsam olsun onurumla kalayım
Bencede ya. Allah yardım eder. Zaten bosanınca nafaka ve tazmınatta alacaksınız. Bence ıspatlamak ıcın eve bı kamera yerlestırın ozaman nafakayıda tazmınatıda alacaksınız mecbur verecek. Can guvenlıgım yok deyın

Bunun adı nerden baksan tutarsızlık..
olmuş, yapmayın etmeyin mantığınızla hareket ediniz.

Tazminat yada nafaka dersem , şudur diyeceği sen git nere boşanıyorsa. Boşan ben uğraşmıyorum böyle işlerle bir kuruş da vermiyorum der e sonra ? İş burda oğlan 1. Sınıf en iyi devlet okullarından birinde hemde biteriz hayatta toparlayamam

O ona baglı degıl kı mahkeme verecek onu. Hem sıddet uygula hem bedavadan bosan yok ya oyle yagma. Essek gıbı verecek hem sıze hem cocugunuza

Ben sizi gerçekten anlayamadım adam aylarca sizi dövmüş ve her seferinde özür dileyen siz olmuşsunuz döv söv ben yinede gidemem demişsiniz resmen bu boşanma davasını çok önceden açmanız gerekliydi şimdi hala cinsellik mi sevgi mi diye konu açıyorsunuz. Evet maddi açıdan zor durumdasınız ondan belki de bu çaresizliğiniz fakat bu adam sizi öldürse o zaman asıl çocuğunuz ne yapar onu düşünün ve biran önce uzaklaştırma kararı alıp boşayın bu adamı

Ben sevmedigim bi adamla cinsellik yaşayamam . Yaşıyorsam hala birşeylerin kırıntısı yada ne bileyim daha fazlasının inat uğruna bastırılmışı vardır içimde:) he kullanır miyim ,sonuna kadar :)) ihtiyaç bu da yani ,ekmek su gibi bisey :)) Yalniz kocam da hala beni seviyorsa..öbür türlüsü gerçekten kullanmak ve kullanılmak olur

Aaa , mevzular benim düşündüğüm kadar masum değilmiş..

Konu sahibi bir önceki mesajımı unut ,elizabeth:)

niye toparlayamazsiniz ki binlerce kadin var ayaklari uzerinde duran. sizi gercekten seven birini de bulursunuz isterseniz, yeter ki isteyin.tamam yasadiklariniz cok kotu ama, insan onuruyla insanca yasamadiktan sonra ne anlami var. bu sekilde yanlis yollara da sapma ihtimaliniz var. yapmayin.

Ben sizin yerinizde olsam boşanmam. Dayak yedıgınız konularda neden sıddet gordugunuzu yazmamıssınız. Aılenız ıyı degıl, esınız dovuyor ve sız 1800 lıra maasla bosanmayı dusunuyorsunuz. Yapamayacagınız ıcınde esınızın babasıyla yasayacaksınız. Ne olacak pekı,sız bu sekılde bosanmıs olmayacaksınız . Bır zaman sonra tamamen nıkahsız bırlıktelıge donecek bu.Ne sizin ne hayatınızın bir geleceği olmayacak.

Bakın senelerdır sıddet gordugunuz ıcın sız saglıklı dusenemıyorsunuz , oyle gozukuyor. Butun konularınız ıcler acısı ve bırbırını takıp edıyor. Ayrıca 7 yasındakı cocugun butun bu sureclere sahıt olması , cok kotu.

Napmanız gerekıyor ben olsam, dayak yememeye calısırım. Dıyecegım tek sey bu, gecmıs konulardan anladıgım kadarıyla , dede kabul etmezse sız cocugunuzu bırakıp gıdeceksınız ama ondan oturude gecım saglayamacagınızı dusunuyorsunuz. Tek basınıza bıle 1800 lırayla gecınmek zor haklısınız, o zaman sorun cıkmaması ıcın cabalayın derım.
Adamın babasıyla yasamak basınıza ıyıce corap orer.

Eski konularınızdan birinde, iş arkadaslarının ozel hayatını patrona soyleyecegını yazmıssın. Sanane , sanane yani. İnsan bıraz sagır, kör , konusamaz olmalı

Edit: Mesela seneler once sızden saklanan bılezıklerı gızlıce yerınden almıssınız, ogrenırse dovecek demıssınız. Almayın mesela

Son düzenleme:
tam anlamadım diye yazacaktım özet geçmişsiniz.bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…