Bunun adı ne ? Cinsellik mi sevmek mi?

Böyle adamlara uzaklaştırma cezası daha çok azdırıcı nitelik oluyor ve hayatımı zindana çevirebilir bu sebeple anlaşmalı yaptın

Cevabınız için teşekkürler ama erkeği savunan bir cümle duymak istemiyorum dayak yiyecek şey yapmayın ne demek ya ?

Ayrıca protokol anlaşmamız gereği babası da kendisi de gidiyor nasıl böyle bir şey çıkardınız

Sanırım haklısınız

Stalinn tavugu nu bilir misiniz?
Benzer psikolojidesiniz bence.
Sizin her turlu kalkaninizi oylesine kirmis ki ona yanasmaktan kendinizi alamiyorsunuz.
Ben sevmedigim adama birak dokunmayi sesine tahammul edemem.
Esim kalbimi kirsin, gonlumu almasin gerekirse aylarca dokunmasina izin vermeme potansiyelim var.

Asla erkegı veya dayağı savunmuyorum. Sızın bır suru konunuz var orada yazıyor bunlar, esınızın babasıyla yasayacagınızı sız yazmadınız mı? Evde kalabilmek ıcın , cunku gecınemeycegınız ıcın . Ha o sartları degıstırdıysenız bılemem , ama sızın yapınız bana tuhaf geldı. Belkıde bunca sene sıddet görmekten bılmıyorum , tutarsızsınız. Ben nereden çıkarayım yazdıklarımı , sızden ogrendım tabı kı

İnsan yeri geliyor sevdiği insana bile kızıp geçici olsa da cinsellikten soğuyor yaklaşamıyor.
Sevgi yoksa cinsellik çok saçma bir fiil benim kafa yapıma göre.

Erkekler gibi kadınların da hormonları çalışıyor tabi ki istek olması normal. Ama sadece cinsel istek değil bence sizinki..

Cinsel istek her zaman ask ve sevgiyle dogru orantili bir sey degildir ki..Cinsellik insanin dogasinda var.Yapi olarak cinsellige düskün olmaniz normal bir duygu.Sadece bu duygunun onunla esinizle alakali bir durum olmadigini idrak edebilmeniz önemli.Dolayisiyla duygusal anlamda da bu sebepten kendisine mecbur hissetmeyin kendinizi..
Cinselligi sevmenizden ziyade,siddeti öngören böylesi insani degerlerden uzak kaba,saygisiz bir adama böylesi hisler beslemenizi hos karsilamazdim acikcasi..

Bir felsefeci olarak dozunda şiddetin cinsel arzuyu artiracagini bilmiyor musun gerçektenn.

Şimdi anladım anlayın işte ne kadar mücadele ettim çaresiz kaldım , ama başardım sonunda ikna ettim gidiyorlar

Şimdi anladım anlayın işte ne kadar mücadele ettim çaresiz kaldım , ama başardım sonunda ikna ettim gidiyorlar
Evde kıra bedelsız oturacakmısınız, 12 sene . Oyle okudum demın. Sızın maaşınız hala aynı mı?

Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun insAllah.En içten dileklerimle diliyorum.

cinsellik herkez için farklı ben aşk olmadan tutku olmaz diyenlerdenim kocamı sevmesem asla onla olmak aklıma gelmez ama bi arkadaş var araları kötü ailesi izin vermiyo diye boşanmıyo ama cinsellik yoğun açıkça söylüyo birbirimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz diye
bide bi abla vardı ben bekarken ayy kocama bişey olursa naparım bilmem alışöış kudurmuşdan beter olıyo dayanamam kocasız 7sini 40ını bekleyemem demişti yani ne bileyim işte cinsellik kimine göre ihtiyaç kimine göre aşk ve tutku kimine görede mecburiyey yani evliyim yapmam lazım diye düşünüyo

şahsen ben eşimin nefesinden ona bakarken ondan etkilenip onu arzulayabilirim en sinir olduğumuz anda bile bi bakışmamız yeter yumuşamaya yani kendini düşün onu istiyo musun yoksa cinsellik ihtiyacından dolayı mı anlarsın zaten hani bunu biz anlayamayız kendin anlarsın

Bazi yorumlar icimi acitti.Keske mecbur kalinmasa boyle insanlara,boyle adamlara! (insan,adam olarak nitelendirmek gelmiyor pek icimden ama neyse)
Lutfen elinizden geldigince maddi bagimliliginiz olmasin,disardan egitim hayatinizi surdurmeye calisin,is hayatiniz olsun.Ve lutfen hemen cocuk yapmayin.Hatta elinizden geliyorsa evlenmeyin boyle adamlarla.
Basinda oyle degildi demeyin sevgiden kor olmasina izin vermeyin gozlerinizin.Gozlem yeteginizi kaybetmeyin hic bir zaman.Emin olun bir cok noktada tuyolar veriyorlar ama gormuyoruz iste,goremiyoruz!
Varsa hali hazirda mesleginiz evlendiginizde surdurun.Birakmayin.Nedir bu koca eline bu kadar teslimiyet? Neden,niye?
Yapmayin nolur!
Kendimizden baska bize garanti bir hayat saglayacak kimse olmasin olmamali bence de olamaz da..Birilerine mecbur kalmayi sevmeyin!
Hicbir sey icin gec degil.Kurtulun zincirlerinizden,kurtulun boyle adamlardan hatta hic tutulmayin!
Konudan biraz bagimsiz oldu yorumum Konu sahibi kusura bakmayin.

Biraz sürdü geçti zaten şu an gelse uykum var diye tekme atwrım her halde arada git gellerim oluyor doğrusu girsem koynuna ne olacak ki sabaha yine aynı sevgisizlik alakasızlık küfür hakaret küçümseme devam
Birazda umursamamayi denesen.Ne bileyim sen onu kullansanZaten çalışıyorsun,işten gel bebeğinle ilgilen,kendinle ilgilen.Bir süre versen kendine mesala bir ay. Hiç umursamiyacagim ,kendime vakit ayiracagim.Kendime iyi gelen şeyleri yapicagim.Sure sonunda bak bakalım ne degismis hayayinda

Ay ayniyiz benim beyin devrelerim çoktan yandı.
Rabbim yardımcımız olsun...

Konu sahibi bir arkadaşın dediği gibi cinsel istek kadınlığını hissetmek istemenden kaynaklanıyor adamlar ancak o işte kadin oldugumuzu hissettiriyor 10 dakika da olsa...

Kuzenim ve eşi de böyleydi. Sonra erkeğin yaş itibariyle cinsel gücü noktalanınca boşandılar. Çünkü evliliği sürdürdükleri tek konu buydu.

Birini cinsel olarak arzulamak sevgi değildir
Sevgi daha üstün birşeydir onsuz yaşayamamak nefes alamamaktır sevgi
Sevgi aşkın içinde cinsel istek de vardır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…