- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ben sizi gerçekten anlayamadım adam aylarca sizi dövmüş ve her seferinde özür dileyen siz olmuşsunuz döv söv ben yinede gidemem demişsiniz resmen bu boşanma davasını çok önceden açmanız gerekliydi şimdi hala cinsellik mi sevgi mi diye konu açıyorsunuz. Evet maddi açıdan zor durumdasınız ondan belki de bu çaresizliğiniz fakat bu adam sizi öldürse o zaman asıl çocuğunuz ne yapar onu düşünün ve biran önce uzaklaştırma kararı alıp boşayın bu adamı
Ben sizin yerinizde olsam boşanmam. Dayak yedıgınız konularda neden sıddet gordugunuzu yazmamıssınız. Aılenız ıyı degıl, esınız dovuyor ve sız 1800 lıra maasla bosanmayı dusunuyorsunuz. Yapamayacagınız ıcınde esınızın babasıyla yasayacaksınız. Ne olacak pekı,sız bu sekılde bosanmıs olmayacaksınız . Bır zaman sonra tamamen nıkahsız bırlıktelıge donecek bu.Ne sizin ne hayatınızın bir geleceği olmayacak.
Bakın senelerdır sıddet gordugunuz ıcın sız saglıklı dusenemıyorsunuz , oyle gozukuyor. Butun konularınız ıcler acısı ve bırbırını takıp edıyor. Ayrıca 7 yasındakı cocugun butun bu sureclere sahıt olması , cok kotu.
Napmanız gerekıyor ben olsam, dayak yememeye calısırım. Dıyecegım tek sey bu, gecmıs konulardan anladıgım kadarıyla , dede kabul etmezse sız cocugunuzu bırakıp gıdeceksınız ama ondan oturude gecım saglayamacagınızı dusunuyorsunuz. Tek basınıza bıle 1800 lırayla gecınmek zor haklısınız, o zaman sorun cıkmaması ıcın cabalayın derım.
Adamın babasıyla yasamak basınıza ıyıce corap orer.
Eski konularınızdan birinde, iş arkadaslarının ozel hayatını patrona soyleyecegını yazmıssın. Sanane , sanane yani. İnsan bıraz sagır, kör , konusamaz olmalı
Edit: Mesela seneler once sızden saklanan bılezıklerı gızlıce yerınden almıssınız, ogrenırse dovecek demıssınız. Almayın mesela
niye toparlayamazsiniz ki binlerce kadin var ayaklari uzerinde duran. sizi gercekten seven birini de bulursunuz isterseniz, yeter ki isteyin.tamam yasadiklariniz cok kotu ama, insan onuruyla insanca yasamadiktan sonra ne anlami var. bu sekilde yanlis yollara da sapma ihtimaliniz var. yapmayin.
Asla erkegı veya dayağı savunmuyorum. Sızın bır suru konunuz var orada yazıyor bunlar, esınızın babasıyla yasayacagınızı sız yazmadınız mı? Evde kalabilmek ıcın , cunku gecınemeycegınız ıcın . Ha o sartları degıstırdıysenız bılemem , ama sızın yapınız bana tuhaf geldı. Belkıde bunca sene sıddet görmekten bılmıyorum , tutarsızsınız. Ben nereden çıkarayım yazdıklarımı , sızden ogrendım tabı kıCevabınız için teşekkürler ama erkeği savunan bir cümle duymak istemiyorum dayak yiyecek şey yapmayın ne demek ya ?
Ayrıca protokol anlaşmamız gereği babası da kendisi de gidiyor nasıl böyle bir şey çıkardınız
Yine ben bu ara başınızı çok ağrıtan real;
İyi geceler hanımlar;
Bu bendeki duygusal boşluktan kaynaklı bir istek mi?
Cinsellik arzusu mu? Yani hazır elimin altında var gibi bir istek mi?
Yoksa boşanırsam ömür boyu yalnız kalırım korkusuyla cinselliğe yanaşmak mı?
Ya da insan birini cinsel olarak istiyorsa seviyor demek midir?
Biri bana akıl versin bendeki malesef yok olmuş çünkü nedir bu içimdeki arzulama?
Asla erkegı veya dayağı savunmuyorum. Sızın bır suru konunuz var orada yazıyor bunlar, esınızın babasıyla yasayacagınızı sız yazmadınız mı? Evde kalabilmek ıcın , cunku gecınemeycegınız ıcın . Ha o sartları degıstırdıysenız bılemem , ama sızın yapınız bana tuhaf geldı. Belkıde bunca sene sıddet görmekten bılmıyorum , tutarsızsınız. Ben nereden çıkarayım yazdıklarımı , sızden ogrendım tabı kı
Evde kıra bedelsız oturacakmısınız, 12 sene . Oyle okudum demın. Sızın maaşınız hala aynı mı?Şimdi anladım anlayın işte ne kadar mücadele ettim çaresiz kaldım , ama başardım sonunda ikna ettim gidiyorlar
Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun insAllah.En içten dileklerimle diliyorum.Boşanmayı kabul etmiyor. Cok zorba birisi. Köle muamelesi görüyorum. İt gibi yapacaksın. Mecbursun vs. Bunlar senin görevin. Surat asmayacaksın. Doverim söverim cocugu kaciririm bir sürü şey. Anlayacagın evi terkedip gitmekten başka çare bırakmadı bana. Kurtulayım da bunun elinden. Ev de onun olsun bu şehir de onun olsun. Bana evladım yeter.
Birazda umursamamayi denesen.Ne bileyim sen onu kullansanBiraz sürdü geçti zaten şu an gelse uykum var diye tekme atwrım her halde arada git gellerim oluyor doğrusu girsem koynuna ne olacak ki sabaha yine aynı sevgisizlik alakasızlık küfür hakaret küçümseme devam
Ay ayniyiz benim beyin devrelerim çoktan yandı.Öyle çok kendime benzettim mi yorumları okurken. Ben de mahkemeye çöm gittim geldim ama bir farkla; ben kafamın içindeki mahkemeye gidebildim sadece. Sizin gibi hissizleştim kırgınlıklarımla. Bir de ileride ya pişman olursam korkusu sarıyor ne zaman boşanmayı ciddi ciddi düşünsem. Bu gel gitlerle ve evliliğe güvensizlikle de yol alamıyorum. Evladım yeter diyorum siz gibi. Yani sizin sorunlarınızı bilmiyorum ama aslında benim bitirmem için bir sürü şey yaptı bu adam bana. Ama hala içimde tartıp duruyorum herkesin kötü huyları vardır alıştın öğrendin düzeltti bazı şeyleri diyorum. Ama işte bazen de insan yılıyor!... Ooofffff.... Cinsellik ise tam gaz nasıl devam edebilir diyorum sırf içimizdeki kırgınlığı giderme ihtiyacından olabilir. Benim eşim çok zorluyor ben bir yerde direnemiyorum aetık. Beynim yanmak üzere sanırım!
Aminnnnnnn!...Ay ayniyiz benim beyin devrelerim çoktan yandı.
Rabbim yardımcımız olsun...
Konu sahibi bir arkadaşın dediği gibi cinsel istek kadınlığını hissetmek istemenden kaynaklanıyor adamlar ancak o işte kadin oldugumuzu hissettiriyor 10 dakika da olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?