bunun adı nedir ??

hiç uzatmadan örneklerle konuya geçiyorum.
örneğin : bir arkadaşıma bir gün veya birkaç gün çok çok iyi dostluk beslerken çok değer verirken , hiçbir şey yokken birden soguyabiliyorum hatta günlerce aylarca sesini duymak istemiyorum ama neden yok bana zarar verilmiş bir durum yok...ve beni en çok yaralayan çocuğuma eşime karşı hislerim...kontorlsuz bir şekilde çocuğumu çok seviyorum ama birgün birden uzaklaşıyorum ondan sanki ..tahammülüm bitiyor ters konuşuyorum :KK43: ama öte yandan mesela az önce yanımda uyuyordu babası odasına yatırırken götürme benle yatsın bu gece diye ağladım peşinden babasının kucağında odasına giderken:KK43: ..aynı şekilde eşime karşıda öyleyim...bazen büyük bı kaybetme korkusu sevgi seli hürmetler saygı aşk hallerindeyim...bazende nefret edebiliyorum ..kokuyorsun diye sinirlenip bagriyorum örnek bu sadece...bazende sımsıkı sarılıp uyuyorum gece arkamı döndüm bana sarıl arkadan sımsıkı diyorum ...sabah oluncada gergin ters konuşan bi eş oluyorum ama bazı sabahlar da melek gibi oluyorum...buyuzden arkadaşlık ilişkilerimi de yurutemiyorum...bazen çok candan neşeli cıvıl cıvıl ,karşımdaki arkafasima sevgi dolu sözler söylerken , birden buz k esiliyorum sonra bu hareketlerine yansıyor doğal olarak bütün iliskelrim zedeleniyor ..ama beni en çok yıpratan çocuğuma karşı inişli çıkışlı duygularim...öyle yaramaz da değil 7 yaşında aklı başında yawrum..ama annesi pek sağlıklı değil galiba :KK43: emzirdigim için psikiyatriye gidemiyorum ,psikolog da maddi durum el vermiyor....şimdi ben psikiyatrik ilaçlar kullansam duzelirmiyim...düzeltmek istiyorum sabit ruh halinde kalmak istiyorum...bu beni ve etrafındakileri yaralıyor ..birde bilginiz varmı ? psikolojide böyle bir hastalık varmı ? adı nedir bilgilenmek istiyorum..yeni doğan bebeğim var emziriyor olmasaydım koşarak giderdim doktora...ne yapmalıyım kendimi çok kotu bir insan gibi hissediyorum ...ama iyi yanımı da çok seviyorum ve çok seviliyorum ...bu gelen anormal hallerim de de herkesi uzaklastiriyorum kendimden...elimde değil :KK43:(
Üzüldüm.. Allah şifa versin

Ortada bir sebep yokken ansızın soğuyup ters davranmanız normal bir davranış değil kendiniz de farkındasınız bunu kabullenmiş olmanız bile bu durumu değiştirebilme yolunda atacağınız bir adımdır. Kişisel gelişim kitaplarından yardım alabilirsiniz belki doktora gidemiyorsanız. Eskiden beri varmış şimdi bir de lohusalık eklenmiş o yüzden abartmış olabilirsiniz. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda size destek olması gerektiğinin farkında mı sizde bir gariplik olduğunun bilincinde mı yani ? Büyük çocuğunuza da bu tarz yaklaşımda bulunuyorsanız yetkinlerden daha çok etkileniyordur belki onun da gitmesi gerekebilir doktora.

psikologa gidemem canım maddi durum yüzünden ..diğeri de ilaç veriyor emziriyorum ...yeni çıkmadı bu durum çocukluktan beri var hep gecistiriyordum ama eş çocuk sahibi olunca komsuluklar falan derken yine nuksetti ve daha zor hale geldi bu şekilde yaşamak
Devlette bir doktora gidersen o seni devletin psikologuna yönlendirir. Testlerden geçersin.

Eski konuları karıştırmayın diyenler oluyor zevkle karıştıracağım şu an. Bildiğimiz bilgiyi neden bilmiyormuş gibi davranmamız gerekiyor anlamıyorum? Eski konuyu biliyorsam ve birbiriyle bağlantısı varsa daha sağlıklı yorum yapabilirim değil mi?

Hanımefendi siz önceki konunuzda çok ince düşünceli, çok hassastınız hani, biz hepimiz gaddardık? Şu an bu konuda söylediğinize göre tahammülsüz ve ters bir insansınız. Hangisi sizsiniz? Kendiniz hakkındaki düşünceleriniz de değişkenlik gösteriyor ise mutlaka destek alın derim ben.

Eski konuları karıştırmayın diyenler oluyor zevkle karıştıracağım şu an. Bildiğimiz bilgiyi neden bilmiyormuş gibi davranmamız gerekiyor anlamıyorum? Eski konuyu biliyorsam ve birbiriyle bağlantısı varsa daha sağlıklı yorum yapabilirim değil mi?

Hanımefendi siz önceki konunuzda çok ince düşünceli, çok hassastınız hani, biz hepimiz gaddardık? Şu an bu konuda söylediğinize göre tahammülsüz ve ters bir insansınız. Hangisi sizsiniz? Kendiniz hakkındaki düşünceleriniz de değişkenlik gösteriyor ise mutlaka destek alın derim ben.
Eski konuları açma olayı bir ara kabak tadı vermişti ama burada bir bağlantı var ve daha olay bir iki günlük. Biz kadına yardımcı oluyoruz hem!

Bunun adı İkizler burcu olmak kesinlikle. Değilseniz yükseleniniz,ay burcunuz falan ikizler. O da değilse yıldız haritasında pek çok ikizler evi var. Bana tam doğum tarihi ve saatinizi söyleyin,bakayım uygulamadan
ayyy bana da bakar mısın özelden şeyetsem :dua:
ama böylee ay venüs mars şu burç sadece değil, onlara ben de bakmıştım, hani böyle karakter analizli filan bakabiliyor musun :KK53:

Tabi canim 1 konuda en iyi evlat, en dusunceli evlat benim, siz ne anlarsiniz gaddarsiniz diyecek. Sonra kalkip bu konuyu acacak, cunku bizler de ruh ve sinir hastaliklari uzmaniyiz. :) her gun farkli bir kimlige burunebilir :)

Biri konu acip 1 gun sevgilim 1 gun esim diyecek, kocasiyla sorunlu olanlar herkesi yerip evlilik akli verecek ama biz gerizekali gibi davranip eski konulara hic bakmayacagiz. Yeter ki konu sahipleri o gunku ruh haline gore bir kisilige burunsun diye en dusunceli uye benim diye muneyi etiketleyecegiz :)

Kişilik bölünmesi diye düşündüm. Başka başka kişiliklere geçişler var.. Bir uzmandan yardım almalısın,normal bir insansa keskin ve sürekli geçişler olmaz böyle..Çocuklukta sorunlu şeyler yaşanmış demek ki.. geçmiş olsun zoe bir durum bu yorar insanı

Tabi canim 1 konuda en iyi evlat, en dusunceli evlat benim, siz ne anlarsiniz gaddarsiniz diyecek. Sonra kalkip bu konuyu acacak, cunku bizler de ruh ve sinir hastaliklari uzmaniyiz. :) her gun farkli bir kimlige burunebilir :)

Biri konu acip 1 gun sevgilim 1 gun esim diyecek, kocasiyla sorunlu olanlar herkesi yerip evlilik akli verecek ama biz gerizekali gibi davranip eski konulara hic bakmayacagiz. Yeter ki konu sahipleri o gunku ruh haline gore bir kisilige burunsun diye en dusunceli uye benim diye muneyi etiketleyecegiz :)

Kadın zaten bu yüzden denge sorunu olduğundan yakınarak açmış bu konuyu. Yani suçladığınız şeyden muzdarip farkındamısınız?

tam sizin kadar değil ama bende de var benzer seyler . Yalnızım sanıyordum:)

Mesela bazen bir arkadaşımla konuşurken diğer gün onla konusmak istemediğim, itici geldiği oluyor.
Bu çok sevmediğim insanlarda oluyor genelde. Bana önceden yaptıkları aklıma geliyor mesela uzaklaşıyorum.

Belli kişilerde oluyor genelde ama çok zor bir ruh hali. Konunuzu takip edeceğim. Belki benim de işime yarar fikirler gelir:)

Iyi de bir onceki konuda herkesi gaddar ilan eden de konu sahibi. Hangisi gercek konu sahibi biz muneccim miyiz?
Burası gönüllü bir platform ve insanların psikolojik sorunlarını gündeme getirdiği bir yer.. Yani herşeyin stabil ve güllük güllük gülistanlık olduğu bir alandada yorum yapmıyoruz şu an ne yazık ki.. Bence insanları hoş görün,neler yaşadığını bilemeyiz. Dediğim gibi zaten kendisi bile şikayetçi kendisinden.. Bu tarz yıkıcı eleştiriler kişinin yakınmalarını alevlendirmekten daha öteye geçmez. Çünkü kendisi zaten sağlıksız..

Bir psikiyatristle görüşün. Aklıma bir rahatsızlık geldi, en iyi teşhisi psikiyatrist koyar.

tam sizin kadar değil ama bende de var benzer seyler . Yalnızım sanıyordum:)

Mesela bazen bir arkadaşımla konuşurken diğer gün onla konusmak istemediğim, itici geldiği oluyor.
Bu çok sevmediğim insanlarda oluyor genelde. Bana önceden yaptıkları aklıma geliyor mesela uzaklaşıyorum.

Belli kişilerde oluyor genelde ama çok zor bir ruh hali. Konunuzu takip edeceğim. Belki benim de işime yarar fikirler gelir:)
bende de var konu sahibi ve sizin durumla ilgili benzerlikler
mesela bir gün eşime çocuğuma karşı çok sevecen olup diğer gün tahammülümün olmaması.
dediğiniz gibi bir arkadaşımla bir gün şen şakrak konuşup diğer gün kimseyi görmek istememek
böyle böyle uzuyor örnekler. ama bu ruh hali beni yoruyor çünkü ben sakinliği stabil olmayı seviyorum.
küçükken anne baba kavgasına çok maruz kaldım. güzel hiç bir anı yok hafızamda.
şu anda da hayatımın zor bir evresindeyim. bunlarla ilişkisi vardır diye düşünüyorum ben açıkçası.

Back
X