- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi dwarfangel
-
Gözlerini kısmıs sınsı sınsı avına yaklasan atmaca gıbı...Bende böyle düşündüm ya bdv ye konu açmak bunu gerektirir çünküen beteri daha şok edicisi olmali
Yani belki de yapıyordu göremedim anlık kaçtı çünkü ya da teşebbüs edecekti
Bence sen gittikten sonra yaptıYani belki de yapıyordu göremedim anlık kaçtı çünkü ya da teşebbüs edecekti
Gözlerini kısmıs sınsı sınsı avına yaklasan atmaca gıbı...
Karısı amma utanmıstır ya
Kadına cok uzuldum ben.
Dalyan gibi kocan, sacma bir merak yuzunden Kucuk husamettın gıbı dizlerinin ustunde yakalandı...
Evlerden ırak
Bır an dizlerinin ustune cokmus delikten bize bakıp masturbasyon yapıyordu diyeceksin sanıp gozlerımı kapadım
Normal degıl bence de.
İnan o anlık görüntü aklımdan hiç çıkmıyor durup durup gözümün önüne geliyorBak teşebbüs aşamasına soktun biraz daha bdv lik konu oldu gördün mü bir anda vjhvjhvjhv
İnan o anlık görüntü aklımdan hiç çıkmıyor durup durup gözümün önüne geliyor
İnşallah dövmüştürBence sen gittikten sonra yaptı
Karısı dovmedıyse sayet...
Olabılıtesı yuksek HahahahahahaBelki sihirli annemdeki Avni gibi bir adamdir hfcthcut pol-yan-na-ciii geldiii
Mesela neMastürbasyon yine iyi. Fesatlığımdan utandım ama biri başka odaya falan geçti detayını da verdiği için benim aklıma daha beteri geldi diz çökmekle ilgili
Söylemedim nasıl söyleyeyim onu düşünüyorum.Karısına söyledin mi?
Söylemedim nasıl söyleyeyim onu düşünüyorum.
Aa ben karısı da gordu sandım.Söylemedim nasıl söyleyeyim onu düşünüyorum.
Hahahahahahahaha akıllı kadınları seviyorum yaKapı kolunuz mu bozuldu abla? X abi geçende eğilmiş kapı kolunu gozluyordu korktum bir anda görünce?
Mesela nedaha beteri ıcın hafızam el verıslı degıl en beter masturbasyon geldı aklıma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?