- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.352
- 498
- Konu Sahibi dwarfangel
-
Bulunduğumuz ilçede vaka olmadığı için biz nispeten rahatız. Ben de diğer komşular da dışarı çıkmadığımız için sorun olmuyor.Ne niyetle yaptığını bilemem ama normal değil kesinlikle. Normalde insan merak ediyorsa selam verir geçer. Ya da misafirin gitmesini bekler, sonra eşine sorar.
Kadının -sizin böyle bir talebiniz olmadıkça- kapıyı kapatması da normal değil.
Ayrıca sosyal izolasyon gereği evine gitmek yerine fotoğrafları size göndermesini istemeliydiniz. Evinizden yapar gönderirdiniz.
Size de geçmiş olsun diyeyim. Gerçekten insan kendini kötü hissediyor, ben dünden beri yeni kendime geldim. Eşime söylesem bi dert söylemesem ayrı. Allah kahretsin böylelerini...Resmen sapik hiç öyle merak vs diye avutmayin kendinizi. Asla evinize gitmeyin. Aramızda ne manyaklar var yarabbim. Yıllar önce eşimin arkadaşı Boxer li bir fotoğrafını yollamis ti bana gece yarısı. Yanlislik oldu demişti bir de iğrenç pislik
Çok iğrenç arana mesafe koy hatta ben olsam abla boyle boyle diye anlatirdim ne çekincemHerkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Yaaa evet en orjinalinden kurdum fantazimi. Bide bilseydiniz fentazi değil fantazi olduğunu o zaman emin olurdunuz ne olduğundan. Hayatta bide sizin gibiler var konuşmak için konuşan malesef...Yine bir fentazi senaryosu ile karşıkarşıya mıyız acaba?
Benim aklıma daha uçuk bir senaryo geldi.Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Benim aklıma da bu geldi, bi ara biyerde okumuştum kari koca böyle bir şey yaptıklarini.Benim aklıma daha uçuk bir senaryo geldi.
Adam ve kadının ortak fantezisi olabilir mi? Kadın kapıyı kapatmış bilerek adam izlemeye gelmiş. Olmayacak iş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?