- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
İyi akşamlar kızlar çok büyük bir dert değil ama sizlerden bir tavsiye istiyorum..
Öğretmenim ve paramı har vurup harman savuruyorum resmen. Birikim de yapamıyorum bu yüzden.Çok sıkıntısını çekiyorum. Hani gereksiz şeyler almaktan bahsediyorum.
Ne yapsam acaba kendimi nasıl durdurabilirim.
Şöyle yaptım faydası oldu diyenlerden fikir bekliyorum özellikle. Lütfen yardımcı olur musunuz
Bu dönemde nasıl bu kadar çok alışveriş yapabiliyorsunuz gerçekten merak ettim ben cesaret edemiyorumİyi akşamlar kızlar çok büyük bir dert değil ama sizlerden bir tavsiye istiyorum..
Öğretmenim ve paramı har vurup harman savuruyorum resmen. Birikim de yapamıyorum bu yüzden.Çok sıkıntısını çekiyorum. Hani gereksiz şeyler almaktan bahsediyorum.
Şöyle yaptım faydası oldu diyenlerden fikir bekliyorum özellikle. Lütfen yardımcı olur musunuz
İyi akşamlar kızlar çok büyük bir dert değil ama sizlerden bir tavsiye istiyorum..
Çekmiyorum ben de sizin gibi dediğiniz mantıklı ama kahretsin internetten alıyorum bu seferBen de öyle bir insanım,artık bankadan para çekmiyorum o yüzden.Çektiğim parayı sanki son parammış gibi düşünmeye başladım,birikti biraz.Çok zor bir şey ama dayanabilirseniz birkaç ay,aldığınız sonuçla beraber daha da çok biriktirmek istiyorsunuz.
Haklısınız ama hastalık gibi olmuş bende, işin o kısmını düşünmüyorum, kendime çok kızgınım.Bu dönemde nasıl bu kadar çok alışveriş yapabiliyorsunuz gerçekten merak ettim ben cesaret edemiyorum
Çekmiyorum ben de sizin gibi dediğiniz mantıklı ama kahretsin internetten alıyorum bu sefer
Aslında birikim yapabilseydim şimdiye kadar keşke.
Araba al.
Soruyu düzenledim bakar mısınızYatırım olsun araba al hem değer kazanır hem de bir anda elinden çıkmaz nasıl olsa borç ödüyorum diye borç yiğidin kamçısıdır
Var mı öyle bir topic, teşekkür ederim artık oraya da bakarım.Ekonomi topiclerine bekleriz.
Yapmayin sadece ulkemiz degil dunya krizde, bu donemde 2 degil 20 kez dusunun gereksiz tuketimden kacinin
Çok mantıklı düşüneyim teşekkür ederim.Çok güvendiğin bi arkadaşınız dan destek alabilrsiz.mesela bende sizin gibiydim daha önce ama şimdi elime para geçtiğinde ihtiyacım olanı aldıktan sonra,geri kalanı nı ona veriyorum o benim için saklıyor ve ben ona acil olduğunu söylemediğim takdirde geri vermiyor çünkü anlaşmamız böyleydi.tavsiye ederim.saolsun biriktiyor benim için huyumu bildiği için
Kredi kartı taksit falan iyi oluyor, işte gereksiz şeyler almasam...Kredi kartını kapatmak en mantıklısı internet alışverişini de yapmamış olursunuz.iki hesap kullanıp birinde az miktarda bırakıp diğerine birikim yapabilirsiniz ve dokunmamak şartıyla o hesaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?