Bunun çözümü o evde oturmamak mı?

Kayınvalidenizi de anlayın kadının iç mimar olma hevesi varmış ve bunu o evde gerçekleştirmek istiyor o evi de bunun için fırsat olarak görüyor, ama bu hevesini kendi evinde gidersin. Siz bence nişanlınızla konuşun. Neyi nasıl yapmak istediğinize kendiniz karar verin ve netleştirin aranızda. Nişanlınız da böyle olacak desin. Nişanlınız da o evde oturacağı için onun da fikirleri önemli tabi. Birlikte karar verin.

Kadın sadece söylüyormuş yapıp yapmamak nişanlınızın inisiyatifinde demek ki, yapmasın/almasın madem istemiyorsanız.

Mutfak dolabı parke konusunda nişanlın ne diyor. Annesinimi dinliyor onun dediklerinimi yapıyor. Yoksa geçiştiriyormu.annesi evin yerleşimine karar verirken biz öyle istemiyoruz diyebiliyor mu

Valla böyle kaynanalar kendi evinizi sizde alsanız ona da karışır. Kira da otursanız başka birşey bulur halı perde ona karışır. Yani başka evde oturmak çözüm değil. Bence şöyle söyleyin, siz bunları böyle yaptırıyorsunuz ama benim zevkime uymuyor ben tekrar değiştiririm oğlunuz bir daha masrafa girer o yüzden hiç ellemeyin deyin bence. Ya da eşiniz kendini atsın ortaya ben beğenmiyorum yapma anne desin. En başında bunu çok net şekilde belli edin yoksa ilerde çocuğu nasıl doğuracağınızdan tutun adına kadar karışacak ve o zaman sınır çizmek daha zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…