- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Çok güzel kafalar ya, bir eve girip ‘ben size gelmedim’ demek ev halkınaSana gelmedim canım. Güle güle
Bunları bana değil belirli bi gruplaşma yapıp kendi çevresindekilere beğendim atıp karşıdaki kişi de aynı görüşte olmasına rağmen beğenmedim atanlara söyleyebilirsiniz. Kk da genelde bu şekilde bi düzen var.
Burcu neymiş KudrA'nın, söylediler mi bari
Halk bunu benden istiyor özelden dahi soran var hajaja hayır konuyu aktif edicem@Vander Asistana ne oldu hiç anlatmiyorsunya da bi dakika konu sahibi henüz küçük ahlakını bozmayalım +18e gellll.
Konu sahibi sizmisiniz bilmiyordum oysa iyi olduÇok güzel kafalar ya, bir eve girip ‘ben size gelmedim’ demek ev halkına
Bundan istiyorum
Halk bunu benden istiyor özelden dahi soran var hajaja hayır konuyu aktif edicem
Sonra fake damgası yicem hahha
Sana saracaklar şimdiÇok güzel kafalar ya, bir eve girip ‘ben size gelmedim’ demek ev halkına
Bundan istiyorum
Boş insan, ezik, kompleksli, asosyal, takıntılı gibi gibi tespitler yaparsam banlanırım diye yapmıyorumDaha neler neler var şekerim. Geyik topiklerinde organize olanlar, 10 dk önce üye olup bir mesajımı alıntılayıp nefret kusanlar, yüz yıl önce yazdığım mesajı bulup topluca beğenmedime abananlar, bana nefret mesajı yazıp tayfasına beğendirenler, banlandığım anı kollayıp arkamdan konuşanlar say say bitmez.
Gerçekten sanal dünyada tanıdığın ve asla karşılaşmayacağın bir insanı bu kadar takıntı haline getirmek çok enteresan. Altında nasıl bir psikolojik sorun yatıyor merak ediyorum.
Edecem konuyu aktif canın sağolsun halkım istiyor halkımmmmmmmYaaaaa evet evet lütfen bu hikayeye ihtiyacımız var arkadaşım turkiyede birçok siteye erişim engeli var daha fazla konuşup banlanmak siyasete girmek istemiyorum teşekkürler.
Konu sahibi değilim, ben de sizi bilmiyorum ama ‘nereye’ yazdığınıza dikkat edin.Konu sahibi sizmisiniz bilmiyordum oysa iyi oldu
bilmiyorum ben sizi gerçekten tanımıyorum ama tavrınız ve insanlara konuşma şekliniz hoş değil.
Beni sevmediğini anladığım gün, öldüğüm gündür daktır civanım…Kim kimi sevmiyor belli oluyor aboo herkes neler biriktirmiş
Sevmediğim üye yok hoşlanmadığım üyeler olabilir sadece umursamıyorum bana ne diyorum çok zor olmamalı
Kahramanı da yanlış anlayacaklar şimdiKonu sahibi değilim, ben de sizi bilmiyorum ama ‘nereye’ yazdığınıza dikkat edin.
Olayın baş kahramanıza ‘size gelmedim’ derseniz, komik duruma düşersiniz.
O sebeple, atar yapmadan önce durun bir bakın
Ben varim canimBiliyorum ama Benim de hayranım yok
Aman neyi doğru anlıyorlar kiKahramanı da yanlış anlayacaklar şimdi
Sana aşığımmmmBeni sevmediğini anladığım gün, öldüğüm gündür daktır civanım…
Hemen boşanıyorum, bekleSana aşığımmmm
Asistan nolcak?Sana aşığımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?