Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ederim. Göz ardı edin, kibleyin geçin diyorum biri o kadar önemli değilsin diyor diğeri ben kimseyi kiblemem diyor mesaj yazıp nefret kusmak daha eğlenceli çünkü

Önemsemedikleri için mi konu açıp üzerine yazıyorlarmış? Ahahaahahaha (Ağzımla gülemedim)

Öğlen bi baktım bu konu, şimdi bi açtım yine aynı konu. Daha kapanmamış hayret mune deniZe giriyor galiba herkesin birkaç isimle yazışabildiği, burada tanışan üyelerin instada takipleşip whatsappta haberleşebildiği bir platformu fazla ciddiye almayın. Taraftarlardı zıtlardı derken herkes bir ekibe dahil olmaya mecbur değil. Sanal dünya için kimse canını sıkmasın ya ne gerek var

Iki dakika gittim ortalık karışmış. Yemin ederim deli etmişsiniz kendinizi. Altı üstü yorumlar yaptığımız, eğlendiğimiz, lezbiyenlik hayali kurduğumuz shhsjs bir forum yahu. O bana yan baktı, öteki beğenmedim attı, beriki bana taktı. İşiniz mi yok, yaşlar 16 mı bilemedim ki. Beğenmeseler, taksalar, saldırsalar ne olur yav. Aşı ekmeği buradakiler mi veriyor. Gerçek hayata etkisi ne ben anlamıyorum ki. 10 yıldan fazladır buradayım kim ne yapmış bilmiyorum. Bana ne hem.

Girer adabımla lafımı sokar eğlenir çıkarım aahwjsj. Birileri bana taktıysa bile haberim yok çünkü takip edemiyorum. Bir sürü nick var, hafızam yemeğe tuz atıp atmadığımı aklımda tutmaya yetiyor ancak. Nasıl bir boşluk, nasıl bir enerji bu aklım almıyor.

Bir daha diyorum deli etmişsiniz kendinizi. Millet aç aç ajsjsjsj.

Ama şöyle ben bdv ye baktığımda 40 yorum da olan var 700 kusur yorum olanda var dikkatimi ilk çeken tabiki 700 olan olur. Herkesın dikkatini çeker ki kimse aksini iddia edemez.
Mesela cok bdv ye gırmem ama bu konuda en son baktığımda. 600 kusur yorum vardı neymıs dıe baktım.
Basta ön yargıyla yaklastınız mesela sızı kım çağırdı dıe ama durum gerçekten oyle degıl.
Ben diğer arkadaşların da birbirlerini çağırdığını sanmıyorum konu dikkat ceken bır konu olunca herkes yorum yapacaksa tabiri caizse varsa eğer eteğinde ki taşları dökmek için yazıyorlardır
Beni ilgilendiren bır konu yoktu burda sadece geyik topıgı dedıgınız ıcın yazdım belırtmıstım..
Grupca hareket edildiğini sanmıyorum ben.
Kaç yasında ınsanlarız herkesın kendıne ait düşünceleri vardır. Bi durusu vardır ki olmalıda.
Grupca hareket edilmesi cidden hos degıl.
Bi fikrin varsa konusursun yoksa susarsın boyle olmalı kesınlıkle.

Herkes birbirine yürüyor hıh

Seninle doktor hasta olalım mı, stetoskopu boynuna dolayayım mı, parol yazıp yolluycan mı beni eve, beyaz önlüğüne dolanıp sedyeye uzanayım mı, dil çubuğu için açayım mı ağzımı, sargı bezini sarayım mı serçe parmağıma he, tedavi etcen mi beni cici kız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…