- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.495
- 258
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Şunu anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ederim. Göz ardı edin, kibleyin geçin diyorum biri o kadar önemli değilsin diyor diğeri ben kimseyi kiblemem diyormesaj yazıp nefret kusmak daha eğlenceli çünkü
İkizler kardeşliğiKac saattir okuyorum ,konuya dahil olacak yer bulamadım
Ben de ikizler burcuyum desem ???
Önemsemiyorlar diye çok üzülüyorum şuvan. Kendimi yatağa yüzüstü attım ağlıyorum. Bu mesajı eşim yazıyor benim içinÖnemsemedikleri için mi konu açıp üzerine yazıyorlarmış? Ahahaahahaha (Ağzımla gülemedim)
Burası da 1000 mesaj'a gidiyor.
Bizim tayfada buradaymisAşkolsunmesela ben senin bi çok özelliğine hayranım
Meme mi dediiiğn. Büyük mü?Tamam bu kadar yeter hadi şimdiEn buyuk kk nin memeleri tartisilsin.
Kardeşlikten emin misin tatlı kısBu arada kkdan kimi gördüysem reelde veya fotoğraf olarak hepsi taş gibi. Aşırı güzel kadınlar var. Dünya ahret kardeşim olsunlar ama güzeller.
Meme mi dediiiğn. Büyük mü?
Bunu özelden konuşalım tatlı kısUtandım ve memeyi seksapel olarak düzelttim bence gayet yerinde boyutta açıkçası ama bir gün dahi bu forumda bu konuşulmadı ☹
Kardeşlikten emin misin tatlı kısUzun zamandır yalnızsın avutabiliriz
Önemsemiyorlar diye çok üzülüyorum şuvan. Kendimi yatağa yüzüstü attım ağlıyorum. Bu mesajı eşim yazıyor benim için
Yav benim yükseldiklerime yanlamayı bırakır mısınız?!!1!1!Bunu özelden konuşalım tatlı kıs
Birileri yükselince daha değerli görünüyorlar gözüme napim.Yav benim yükseldiklerime yanlamayı bırakır mısınız?!!1!1!
Ama şöyle ben bdv ye baktığımda 40 yorum da olan var 700 kusur yorum olanda var dikkatimi ilk çeken tabiki 700 olan olur. Herkesın dikkatini çeker ki kimse aksini iddia edemez.Dediğim gibi sizi o kişilerin arasında sayamam. Görmediğim bir şeyi söylemem.
Ama bakın bir kişiye bir şey yazdım ve forumda hiç görmediğim, tanımadığım, bilmediğim sadece ismine o topikten aşina olduğum insanlar doluştular. Bunun organize bir hareket olmadığını söyleyemiyorum ben üzgünüm.
Ha umurumda mı, asla değil.Dediğim gibi tepki vermedim şimdiye kadar. Herkes kendini, karakterini bir şekilde belli eder.
Herkes birbirine yürüyor hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?