- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Öncelikle Hosbuldum. beni kimse çağırmadı. Yaklasık 40 dakıkadır konuyu kendım takip ediyorum.Hoşgeldiniz, kim çağırdı sizi? Arka arkaya gelmeniz neyin göstergesi.
Yok o topikte açıktan konuşup konuşmadığınızı bilmiyorum daha sonra. Takip etmedim çünkü. Şimdi bilmemkaç sayfayı da arayıp bulamam takdir edersiniz ki. Ama herhangi bir mesajıma ardarda gelen aynı üyelerden beğenmedimler açık ediyor mevzuyu. Sizi tenzih ederim, denk gelmedim size. Topikte mi organize oluyorlar, başka bir yerde mi bilmem. Bana herhangi bir şey yazılmadığı sürece de yorum yapmadım zaten bu konuda. Ama gelip yazana da cevabını veriyorum doğal olarak.
Çocukları bırak kız görüş günlerinde gelsinlerHemen boşanıyorum, bekle
Herkesin vaad ettiği şeyler farklı sushinin farklı türleri gibilerAsistan nolcak?
Fikri bile güzeldi daktırım, gerçekleri yüzüme çarptınÇocukları bırak kız görüş günlerinde gelsinler
(Şaka yapıyorum anasın bırakılmazlar)
Dediğim gibi sizi o kişilerin arasında sayamam. Görmediğim bir şeyi söylemem.Öncelikle Hosbuldum. beni kimse çağırmadı. Yaklasık 40 dakıkadır konuyu kendım takip ediyorum.
Tabıkı cevap vereceksiniz bu sizin, herkesın en doğal hakkı.
Ben de o geyikte bulunanlardan bi tanesıyım sadcee bunu ikidir yazmanız dikkatimi çekti.
O konudan sonra tekrarı yaşanmadı. Her fırsatta bunun ortaya atılmasını dogru bulmuyorum.
Samimiyetimle söylüyorum ben tamamen tarafsız bakmaya calısan bırıyım yerı gelıyor sizin yorumlarınızı begenıyorum yeri gelmiyor beğenmiyorum. Yanı sizde aynı şekilde yapabilirsiniz tabıkı.
Ama beğenmedim atınca neden geyik ortaya atılıyor bunu algılayamadım bu durum beni rahatsız ediyor çünkü ben erdemlıkle o anki yapılan konusmaların yanlıs oldugunu belirtip özürdilemişim. Arkadaslarımda bunun uzerıne asla yorum yapmadılar. Hayır devam ettılerse aynı seye bilmek isterim ben rastlamadım hiç o gunden sonra. Herkes kendı halinde zannediyorum..
Bundan dolayi yazdım yorumum polemik amaclı değildir zaten siz bunu anlayabilecek birisiniz.
Kimmiş o? Söyleyin de kiminle yakın olduğumu bileyim bariBu kişi beni de azarlamıştı. Niye ne hakla bilmiyorum. Birde yok yakın fikirde olduğu biri var. Beraber başlıyorlar azarlamaya.
Tüh ben uyurken ne filmler dönmüş , kaçırmışımOff çayını çekirdeğini alan buraya gelmiş yine püğğğ bende şuraya bi yayılayım afhjk
AşkolsunBiliyorum ama Benim de hayranım yok
Şunu anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ederim. Göz ardı edin, kibleyin geçin diyorum biri o kadar önemli değilsin diyor diğeri ben kimseyi kiblemem diyorArkadaşlar konu neden bu kadar büyüyor ki?
Babamla ilgili açtığım bir konuda bi üye bana "ilgi görmekten mi hoşlanıyorsunuz" demişti. Öyle olmadığını yanlış anladığını falan yazdım geçtim.
Herkes aynı şekilde düşünmez, hissetmez. Her insanın mizacı da farklıdır.
Rahatsız olanlar cevap vermeyebilir.
Kadın sizin öğretmeniniz mi ya, neden azarlasın? Bana çok komik geliyor açıkçası kocaman kadınların bu tarz şeylere takması. Beğenmiyorsanız görmezden gelin. Sosyal medyadaki yorumlara bu kadar içerlenmek doğru değil.Bu kişi beni de azarlamıştı. Niye ne hakla bilmiyorum. Birde yok yakın fikirde olduğu biri var. Beraber başlıyorlar azarlamaya.
Konuya bak kanla dehşetle açılıp lezbiyenliğe doğru ilerliyo. Sevgi pıtırcıkları. Kocamı boşayıp size yar olmak çekti canım çok acil.
Zaten kabul edenlerin sesi çıkmıyorBuna hiç katılmadım.
Filmdelisini severim genel olarakta benzer düşünceleri paylaşırız.
Ama daha birkaç gün önceki bir mesajına beğenmedim atmıştım.
Aynı kafadaki üyeleri koyun sürüsü gören mesajınızı kabul etmiyorum kesinlikle.
Hayırdır arkadaş sen niye heyecan yaptın ki bu kadar.seni inandırmak zorunda değilim,hakkında konu açılan üyeyi de daha önceden tanımıyordum bu konu da gördüm.genel bi konuşma yaptım ki çok fazla karşılaşmışlığım oldu böyle tiplerle.yani birilerine yaranmaya çalışma çabanı da anlayamadım doğrusu.işsiz misinUzun zamandır buraya girmeyen herkes bu konu açılınca girmiş ne hikmetse
Allah aşkına göz ardı etmeyin. Böyle her mesajımı tek tek okuyun, sinir olun, çıldırın. Çok daha iyi çünkü buZaten kabul edenlerin sesi çıkmıyor
Şöyle söyleyeyim daha demin kudra hanım birine yallah çekiyor kimsenin sesi çıkmıyor. Ama karşıdan gelen cevaba beğenmedimler çöküyor.
Sonra da ayy siz şurada benden konuştunuz burada şöyle dediniz. Şöyle grup yaptınız şu kadar kişisiniz bilmem ne bilmem ne. Sadece bir gün çok canımız sıkıldı yapmamamız gereken bişey yaptık. Ama nedense herkes orda burada örgütlenirken ses yok.
Site sahibi gibi davranıp onu oradan kovmak buna yallah çekmek. Sonrada beğenmiyorsan gözardı et emirlemeleri hoşgeldin
Deme öyle kıskanırlarAşkolsunmesela ben senin bi çok özelliğine hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?