- 19 Mayıs 2020
- 47.686
- 214.282
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.061
Ay malesef açtığı ve irkek olduğu konu yönetim tarafından silindi. Arama yerine Üftade yaz.:) Tövbe tövbe ilk günden banlanmak istemiyorum. Hizmet nedir diye tanıma başlayacağım, ortalık karışacak.
Link falan atsın üstüme birileri, çok civcivli mevzular dönmüş burada, kaçırmışım.
Elf gözlerim yanlış mı görüyor? 10 yıl aramızda barınmış mı sahiden bu erk*k?Ay malesef açtığı ve irkek olduğu konu yönetim tarafından silindi. Arama yerine Üftade yaz.
Oku oku mutlaka.71 sayfa sevişgenlik yapildiysa hepsini okuyayim belki libidom artar
gruplaşma ya takmışlar ya kafayı.özel topik açıp sohbet ettiklerime de beğenmedim atıyorum ben.arkadaşız diye yüzde yüz aynı fikirde olmak zorunda mıyız hayır.Hatta bambaşka konulardan tartıştığım üyeler bile bana beğendim atıyor ben de onlara atıyorum.kişiliğime hakaret edilmediği sürece kimseye tavır almam unuturumm olanları deve kini gütmem.herkesin yaşam tarzı bile farklı ama gene de arkadaşız dertleşiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz.mune geçen yazdı fikirlerini ama yokk kimse dikkate almamış.hala aynı konu devam etmişBuna hiç katılmadım.
Filmdelisini severim genel olarakta benzer düşünceleri paylaşırız.
Ama daha birkaç gün önceki bir mesajına beğenmedim atmıştım.
Aynı kafadaki üyeleri koyun sürüsü gören mesajınızı kabul etmiyorum kesinlikle.
Seni yar etmem kimseye bebek, bebelerinde kabulumOku oku mutlaka.
Ben @Vander e varıyordum ki bebelerimi anımsattı, libido yerlerde.
Söylenen her şey doğru muydu kudraKocam beni dövecek şimdi. Sabahtan beri elinden telefon düşmedi diye söyleniyor ama aklım burda
Tabi. :)Ogleden sonra falandi, ben disari ciktim yeni geldim hala acik bu konu ve geyik tam gaz devambiri ozet gecebilir mi hayrina
Bebeler benim kabulüm değil yalnızSeni yar etmem kimseye bebek, bebelerinde kabulumlibidosuz libidosuz takiliriz
ben sondan başladım 57.sayfaya anca gelebildimm.daha okunacak 57 sayfa var vicdansızlar amma yazmışlarrr71 sayfa çok uzun nasıl okuyayım hepsini
Hemen muneyi etiketlemeyin ben okuyana kadar kapanmasın konu
Ay bi de farklı zamanlarda 5-6 hesap ile. Enselendikçe yenisini açmış.Elf gözlerim yanlış mı görüyor? 10 yıl aramızda barınmış mı sahiden bu erk*k?
Anam ben önceden ha bire özelden mesajlaşırdım milletle. Denk geldiyse aboovvv
Amaaaan olmamis bu konu yineTabi. :)
Soru sahibini Kudra döndükten sonra hiç göremedik.
Arada kızlar birbirlerine ilan-ı aşk ettiler.
Sonra karşıt görüşlü bir iki hanım geldiler. Seviyeli bir sohbet döndü.
Sonra da işte gördüğünüz gibi.
Biri özet geçse çok iyi olacakben sondan başladım 57.sayfaya anca gelebildimm.daha okunacak 57 sayfa var vicdansızlar amma yazmışlarrr
:) Önceden konferans görüşmesi gibi mesajlaşırdık. Kaç kadın, neler konuşulurdu düşün artık. İçimizde bu Harun abi vardıysa uuuuuuAy bi de farklı zamanlarda 5-6 hesap ile. Enselendikçe yenisini açmış.
Anaaa kiz ben bakarim yazik bebelerini birakmaBebeler benim kabulüm değil yalnız
Bence aşırı kaos yoktu, tansiyon çok yükselmedi. Yani birkaç kıvılcım diyebiliriz ancak.Amaaaan olmamis bu konu yinegerci ben pek kaostan beslenmiyorum ama konularin giris-gelisme ve sonuc kisminda uyumu seviyorum
Eyvallah bebeğim. Lexa nın yeni nickini biliyorum benBen de azıcık bdv’deki yorumlardan yola çıkarak zekasını sevdiğim karıları açıkça sıralayayım bari:
@Otrera
C Calcifer
@Idrakyollariiltihabi
@KudrAlobar
@elektra
@Merve
@Bibibella
bi de lexa kuşum vardı ama nick değiştirdi, bulamadım şimdi
not: sıralama tamamen şu an aklıma gelmeye göredir.Ben de yakında “çok severim sizleri” diye bir konu açabilirim
Sapıklık demeyelim de bir kanım kaynıyor size karşıGel birlikte ağlayalım
sondan 47 inci sayfada bıraktım.ne vahşettt varrrr ne saç baş yolma varrrBiri özet geçse çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?