- 20 Kasım 2018
- 13.653
- 51.048
- 598
- 35
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.041
Kariyer derken?Eminim lya da kariyerini o yönde inşa etmek istememişti ama hayat işte
Naptı kırmızı geceliği giydi mi acabaLyanna Mormont
buralara düşülüyormuydu?şimdi biz düşmüş müyüz?kalbimi kırdın üzdünnnnKatip sen yeni değil misin gecen yıl düştün buralara diye biliyordum
buralara düşülüyormuydu?şimdi biz düşmüş müyüz?kalbimi kırdın üzdünnnn
Sensin zıkkım
Aaaa kıskaaaanşşdışardaydım konuyu kaçırmışımm.beni nasıl buluyorsun peki?kesin hayranımsındır.
Zaten bende görmezden geliyorum. Sıkıntı yok yani.Kadın sizin öğretmeniniz mi ya, neden azarlasın? Bana çok komik geliyor açıkçası kocaman kadınların bu tarz şeylere takması. Beğenmiyorsanız görmezden gelin. Sosyal medyadaki yorumlara bu kadar içerlenmek doğru değil.
O hangisi bilemedim viski mi vodka mı şarap mı?
Kırmızı tuborg (Bağcılar stayla), istanblue, absolut, bazooka heb bu zıkkımları içerim. Çok elit bi şeyse içemem.
Bunu tuttum, kullanırımMadem hepimizin sonu morg, içelim kırmızı Tuborg
- Sultan 2. Selim Han
nasıl kıskanmamm yılın konusu açılmışş ben kaçırmışımm.bilseydim konunun açılacağını geceden sıraya girerdimmmAaaa kıskaaaanşş
Üftade abi konu açmıştı, silindi. Hepsini orda demişti.Katip sen yeni değil misin gecen yıl düştün buralara diye biliyordum
Kim düşünüyor lyannayı.Sen veLyanna Mormont artık forumda zirvesiniz bence. Dünde onu düşünüyordu üye cima eylerken. Kariyerinizin altın çağı….
Üftade abinin patronlar ile derdi ne?Ya o abi çok acayip bir abiydi; "Evimi temizliyorum ve kocamdan bunun için aylık alıyorum" diyordu. Hayali kocası kendisine dışarıda çalışmaması için evde çalışması karşılığında para ödüyordu. Abinin patronları totolarını kollasalar iyi olacak, çünkü kendisinin patronlarla bir derdi vardı.
Ha bi de emniyet kemeri ve trafik örneklerine takıktı. Eheehe
Her şeye örnek "Bakın bu trafik gibi... Şimdi siz kaza yapacağım demezsiniz ama kemerinizi takarsınız ya." ehehe Uftade abiye bi patron arabası mı çarpmış nolmuşsa orada kalmış.
Üftade abi karısından yemek ütü vs beklemiyordu. Seks yeterli. Ama aynı abi hizmet kelimesine neden taktığımızı soruyordu.Şey diyordu gocamı mutlu etmek benim görevim. Geçenki sevişgen üye gibiydi.
Oha, ben bile unuttum onuHahaha alakasız bi konuda kaynanamı anlatıyordum ben , ya ben de bi girdim buraya düştüm resmen çıkamıyorum kurtulamıyorum demişti takribi bir buçuk yıl önceİlk o zaman dikkatimi çektiydi Yoksa burası muazzam bi yer ceycey ayıpsın
Kocam beni dövecek şimdi. Sabahtan beri elinden telefon düşmedi diye söyleniyor ama aklım burda
:) Tövbe tövbe ilk günden banlanmak istemiyorum. Hizmet nedir diye tanıma başlayacağım, ortalık karışacak.Hizmet kelimesine neden taktığımızı sorguluyordu.
Belki kocasi bile yok. O yuzden burada herkesi bosatmaya calisiyor. BilemedimHah işte itiraf et Kudra böyle; gocan seni dövüyor sesini çıkaramıyorsun ona, ondan hırsını buralardan çıkarıyorsun heb.
Yaaa işte böylee, anlat gerçekleri.
Ben gavgaya gelmiştim, buralar sevişmeli öpmeli şampanyalı fantezik oldu.
Belki kocasi bile yok. O yuzden burada herkesi bosatmaya calisiyor. Bilemedim
71 sayfa sevişgenlik yapildiysa hepsini okuyayim belki libidom artarBen gavgaya gelmiştim, buralar sevişmeli öpmeli şampanyalı fantezik oldu.
Bön bön bakıyorum ben de, tetikteyim olay çıksa da dalsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?