- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.141
Bence sen çok kaşınma sonra bişeyler ortaya dökülür siteye birdaha giremezsinSiz gitsenize biz kudurmaya devam edelim. Kusucam artık.
Ay lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.Bence sen çok kaşınma sonra bişeyler ortaya dökülür siteye birdaha giremezsin
Şimdi alıntı yapmışımdır ezik lafıyla da dalg
Komik değil mi ama ahahahah
Strobem hata mı etmişim?
doğal seleksiyon al sana forumda işte
Hadi bi dökün nolur çok merak ettik.Bence sen çok kaşınma sonra bişeyler ortaya dökülür siteye birdaha giremezsin
Biliyordum FBI bağlantın var lanetAy lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.
Sende heeeeee ...ben bugün seni sevdiğimi söyledim mi?Hadi bi dökün nolur çok merak ettik.
Ay çok heyecanlandım hadi inş bi yerlerde kirli camaşırlarım vardır. Kız dua edin de inş beni biriyle karıştırmıyodur da dökebilir bi şeyleri.Biliyordum FBI bağlantın var lanet
Aradığım yorum :) üstte benzer şeyler yazmıştım. Hayat burda belli nickleri takip edip onlara bilenmek veya haklarında konu açmak için Cook kısa. Beğendiğim mesajı beğenirim begenmedigimi beğenmem. Aynı üyeye bazen Beğendim bazen beğenmedim attığım çoktur. Bunun cetelesini tutmaya kalkarlarsa kafaları karışırIki dakika gittim ortalık karışmış. Yemin ederim deli etmişsiniz kendinizi. Altı üstü yorumlar yaptığımız, eğlendiğimiz, lezbiyenlik hayali kurduğumuz shhsjs bir forum yahu. O bana yan baktı, öteki beğenmedim attı, beriki bana taktı. İşiniz mi yok, yaşlar 16 mı bilemedim ki. Beğenmeseler, taksalar, saldırsalar ne olur yav. Aşı ekmeği buradakiler mi veriyor. Gerçek hayata etkisi ne ben anlamıyorum ki. 10 yıldan fazladır buradayım kim ne yapmış bilmiyorum. Bana ne hem.
Girer adabımla lafımı sokar eğlenir çıkarım aahwjsj. Birileri bana taktıysa bile haberim yok çünkü takip edemiyorum. Bir sürü nick var, hafızam yemeğe tuz atıp atmadığımı aklımda tutmaya yetiyor ancak. Nasıl bir boşluk, nasıl bir enerji bu aklım almıyor.
Bir daha diyorum deli etmişsiniz kendinizi. Millet aç aç ajsjsjsj.
Neymiş neymişBence sen çok kaşınma sonra bişeyler ortaya dökülür siteye birdaha giremezsin
Ay lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.
Heyecan dorukta oturuyor.Ay çok heyecanlandım hadi inş bi yerlerde kirli camaşırlarım vardır. Kız dua edin de inş beni biriyle karıştırmıyodur da dökebilir bi şeyleri.
Ya erkek üye ben miyim yoksa kazen mune beni bi arasın
Merve, doğru söyle, kocan seni 59696969 kadın ile aldatıyor sen kocişimi ayartıyor zilliler diye ühühühü ağlıyon aslında de mi?Ay lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.
Bir de hamilelik takvimi yapmışsın bizi kandırmak için cabbar abi piiiiYa erkek üye ben miyim yoksa kazen mune beni bi arasın
Ya ne biliyim öyleyimdir belki de abla bi döksün hadi ben de çok heyecanlandım.Merve, doğru söyle, kocan seni 59696969 kadın ile aldatıyor sen kocişimi ayarlıyor zilliler diye ühühühü ağlıyon aslında de mi?
Ay lütfen dökün rica ediyorum. Nolur benle ilgili ne biliyosanız lütfen lütfen.
Allam konudan 2. Uftade olarak çıkacamBir de hamilelik takvimi yapmışsın bizi kandırmak için cabbar abi piiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?