- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.161
İçimizdeki İrlandalı sen misin yoksa Merve?Ya erkek üye ben miyim yoksa kazen mune beni bi arasın
Bir şey sorabilir miyim? Birisinin profiline tıkladığımız zaman sınır getirildi diyorsa o hesap ban mı yemiştir? Yoksa hesabını sildiginde de öyle mi diyorMerve, doğru söyle, kocan seni 59696969 kadın ile aldatıyor sen kocişimi ayartıyor zilliler diye ühühühü ağlıyon aslında de mi?
Çok doğruBiliydim böyle olacağını, sen de erkeksin değil mi? Hadi artık itiraf et Merve. Aslında sen Merve değil Mehmedsin.
Size yalvarıyorum ki üstüme gelin nolur ya.Neyse hamilesin üstüne gelmiyim şimdi.
Profili gizlemiştir.Bir şey sorabilir miyim? Birisinin profiline tıkladığımız zaman sınır getirildi diyorsa o hesap ban mı yemiştir? Yoksa hesabını sildiginde de öyle mi diyor
Kimi stalkluyorsun kız? Kudra açsana profilini kız dışarıda kalmış. Azıcık konularını falan incelesin.Bir şey sorabilir miyim? Birisinin profiline tıkladığımız zaman sınır getirildi diyorsa o hesap ban mı yemiştir? Yoksa hesabını sildiginde de öyle mi diyor
Çok teşekkür ederimProfili gizlemiştir.
Sen de var ya ortalığı karıştırdın, gittin profil mi inceliyorsun?Bir şey sorabilir miyim? Birisinin profiline tıkladığımız zaman sınır getirildi diyorsa o hesap ban mı yemiştir? Yoksa hesabını sildiginde de öyle mi diyor
Yok az önce ki her şeyi söylerim diyen ablaya bakmaya çalıştım da hesap silinmiş tarzı bir şey dedi anlayamadım o yüzdenKimi stalkluyorsun kız? Kudra açsana profilini kız dışarıda kalmış. Azıcık konularını falan incelesin.
Tamam eve döndüm artık. Allah’ını seven üstüme özet atsın ahjsjajsja
Profiline baktım sadece. Ortalığı karıştırmak gibi bı niyetim yoktu.Sen de var ya ortalığı karıştırdın, gittin profil mi inceliyorsun?
N'apacan, ona da mı konu açacan "buradaki ispikçi abla" diye?Yok az önce ki her şeyi söylerim diyen ablaya bakmaya çalıştım da hesap silinmiş tarzı bir şey dedi anlayamadım o yüzden
Ha dedikodu peşindeyim diyorsun.Yok az önce ki her şeyi söylerim diyen ablaya bakmaya çalıştım da hesap silinmiş tarzı bir şey dedi anlayamadım o yüzden
Bi duşa girip geleyim o zaman.Sen geldin action düştü bir çık gel yapMargaret Hale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?