- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.121
Olsundu alıştıkBen de seni seviyoreeee.Yine konuyu kaçırmışım
Ben gittikten sonra yazdığı her mesaj benimle ilgili olduğu için hayırdır ya ne iş diye merak ettim tabi
Ben tanimadigim insan sevmiyorum, onlar da beni sevmesin mumkun mertebe. Asiri mic mic olmak da bana gore degil, mesafe candir. Lakin kiiiii kavga da sevmiyorum, sesimi yukseltmem gercek hayatta da, sac dolamak falan hic uymaz zatenValla çok aşk Woman, bana çok bunlar. Ben kıskanç, soğuk bir hatunum. Saça dolamalı, elini beline koymalı bir şeyler arıyordum ben. Ama herkes aha böyle
Gözler önemliTDK da geldi tamam
Kim demiş? Hadi çağırın da kavga edelünkonuda olmayan bana da kart denmiş.tam yolunmalıkk
Merak etme strobem tek aşkımsın sen benimKendisinin konudaki her mesajını da hususi okuyup aklınızda tuttunuz demek. İyiymiş.
öyle değil ama tamam öyle olsun diyelim maksat Seninde gönlün olsunKendisinin konudaki her mesajını da hususi okuyup aklınızda tuttunuz demek. İyiymiş.
:) Yani ben pozitifim genelde. Nefret ettirmek için karşı tarafın biraz çalışması lazım. Kolay kolay bilenmem.Ben tanimadigim insan sevmiyorum, onlar da beni sevmesin mumkun mertebe. Asiri mic mic olmak da bana gore degil, mesafe candir. Lakin kiiiii kavga da sevmiyorum, sesimi yukseltmem gercek hayatta da, sac dolamak falan hic uymaz zaten0 noktasina en yakin mesafede ineyim diyorum ben o zaman
Merak etme strobem tek aşkımsın sen benim
Ben ilim irfan öğrenmeye gitmek zorundayım
şimdi 2. üyelik bunun derler ahahah
Denge onemli:) Yani ben pozitifim genelde. Nefret ettirmek için karşı tarafın biraz çalışması lazım. Kolay kolay bilenmem.Ama sevgi konusu karışık, bazen tüm dünyayı seviyorum, bazen de herkesten nefret ediyorum. Bana çok güven olmaz bu konuda.
haydinn halayaaaaöyle değil ama tamam öyle olsun diyelim maksat Seninde gönlün olsun
Şimdi alıntı yapmışımdır ezik lafıyla da dalgYa bırah sen beni listeye bile yazmadın.
Yalnız takıntı makıntı diyor bu üye ama kendi davranışları daha takıntılı görünüyor, o nolacak artık bilemiyorum.
Tüm mesajlarını okumalar, profiline girip incelemeler. Sen bi alıntı mı yaptın o üyeyi noldu böyle canım mevzu nedir?
O da bizde yok maalesef.Denge onemli
Siz gitsenize biz kudurmaya devam edelim. Kusucam artık.öyle değil ama tamam öyle olsun diyelim maksat Seninde gönlün olsun
Kız kusma hamilesin sennSiz gitsenize biz kudurmaya devam edelim. Kusucam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?