Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla çok aşk Woman, bana çok bunlar. Ben kıskanç, soğuk bir hatunum. Saça dolamalı, elini beline koymalı bir şeyler arıyordum ben. Ama herkes aha böyle
Ben tanimadigim insan sevmiyorum, onlar da beni sevmesin mumkun mertebe. Asiri mic mic olmak da bana gore degil, mesafe candir. Lakin kiiiii kavga da sevmiyorum, sesimi yukseltmem gercek hayatta da, sac dolamak falan hic uymaz zaten 0 noktasina en yakin mesafede ineyim diyorum ben o zaman

:) Yani ben pozitifim genelde. Nefret ettirmek için karşı tarafın biraz çalışması lazım. Kolay kolay bilenmem. Ama sevgi konusu karışık, bazen tüm dünyayı seviyorum, bazen de herkesten nefret ediyorum. Bana çok güven olmaz bu konuda.

Merak etme strobem tek aşkımsın sen benim
Ben ilim irfan öğrenmeye gitmek zorundayım

şimdi 2. üyelik bunun derler ahahah

Ya bırah sen beni listeye bile yazmadın.

Yalnız takıntı makıntı diyor bu üye ama kendi davranışları daha takıntılı görünüyor.
Tüm mesajlarını okumalar, profiline girip incelemeler. Sen bi alıntı mı yaptın o üyeyi noldu böyle canım mevzu nedir?

Şimdi alıntı yapmışımdır ezik lafıyla da dalg
Komik değil mi ama ahahahah
Strobem hata mı etmişim?

doğal seleksiyon al sana forumda işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…