- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Uzaklaştırma kararı çıkarsın mı kadın, onu mı diyorsunAbla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsunikizler burcu olduğunu söyledi mutlu oldum sebepsiz
ne sendromu o hele dıyım ona göre uzak durayımStockholm sendromu belirtileri gösteriyor. Dikkat edin.
Her konuya bakıyordum diyorum valla inanın artık yaAblacağım her üyeyü görme ihtimalin aynı şaşırmadım matematik hesabı olarak
Aktif oldukları saatten bağımsız
Mizah?2 satır mizah şelalesi de fatal error yapmaz be
Ben bile bakamıyorum canım hayatım inanıyorum zaten matematik hesabı olarak 1/saate göre aktif üye sayısı bir üyeyi görme ihtimalinHer konuya bakıyordum diyorum valla inanın artık ya
Her zeka seviyesine hitap edememişim demek ki suçluyumMizah?
O detay kaçmıştı mesajda
Peki beni gördün mü?Şimdi bir şey dicem ama kızmak yok senide görmüştüm
Yani küdra da poncik bi insan değil simdi.Uzaklaştırma kararı çıkarsın mı kadın, onu mı diyorsun
Kadın bilgili ise, a dan z ye her şeyden anlıyorsa napsın ayol?
Ponçik bir insana dediğiniz şeylere bak, azıcık tanısan diyeceğim, adresini bulur kapısına dayanırsın diye korkuyorum
Aynen kudra şuan ezilmekten küçülmüş ondan kk ya giremiyorHer girdiğim konu da bende o üyenin yorumunu görüyorum, emin ol dışarda burda ki gibi atarlı alaycı olamıyolarsosyal hayatta var edemedikleri özgüveni burada var ediyorlar, saldırgan yapıları bu yüzden
Yalnız varya o kadar güzel ezmişsin ki alttan alttan okurken çok eğlendim
KudrAlobar özgüvenli biri olabilir ama siz fazla pasif, ezik birisiniz gerçek hayatta galiba böyle gözünüzde büyütüp detaylara takılmışsınız. Yaş 20 de olsa sağlıklı değilAbla valla kimseye inandiramiyorum kimsenin ikinci hesabı olmadığıma. Ya her konuda istisnasız her konuyu okuyordum yorumunu görüyordum dikkatimi cekiyordu. Cinsellikle ilgili konulara bakıyordum yorumu var, arabayla ilgili konu açılmıştı orada yorum atmış sanırım mizacı sert o yüzden önyargılıydım her konuda çok ters gibisinden bana gelip sanane yazdı ama olsunikizler burcu olduğunu söyledi mutlu oldum sebepsiz
Biraz daha çabala girl, ha gayret olacak.Her zeka seviyesine hitap edememişim demek ki suçluyum
Yooo buralarda kendisi. Kudra çok alıntı yapmaz ki.Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor.
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Amariganın oyunları bunlar yeenimHer posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Pasif sekilde takılıyor güyaYooo buralarda kendisi.
Uzaklaştırma kararı çıkarsın mı kadın, onu mı diyorsun
Kadın bilgili ise, a dan z ye her şeyden anlıyorsa napsın ayol?
Ponçik bir insana dediğiniz şeylere bak, azıcık tanısan diyeceğim, adresini bulur kapısına dayanırsın diye korkuyorum
Ama birinin ikinci üyeliği falan dediniz şimdi bizzat o kişi olduğumu söylüyorsunuz isteyen olursa kimliğimi falan atayım o abla nasıl olsa benden yaşca büyüktü iftiraya girer yapmayın yani boşu boşuna günahHer posta yorumu olan birinin
Enteresan...
Yedik tamamdır !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?