Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek üye misiniz?

Hah işte itiraf et Kudra böyle; gocan seni dövüyor sesini çıkaramıyorsun ona, ondan hırsını buralardan çıkarıyorsun heb.
Yaaa işte böylee, anlat gerçekleri.

Belki kocasi bile yok. O yuzden burada herkesi bosatmaya calisiyor. Bilemedim

Yaani ne malum evet, ne malum bir kocasının olduğu?
3843743 kediyle beraber yaşayan mahallenin deli teyzesi olmadığını kim garanti edebilir?
Kediler konusunda da bilgili üstelik, gördüm ben.

Söylenen her şey doğru muydu kudra kocasından dayak yiyen ama yine de " siviyirim" diyen kadınlardanmışsım meğerse

Şimdi sen de herkes gibisin
Ulan kendi kendimi ifşaladım iyi mi

Bu konu neden hala kapanmadı

Psikologtu sanırım cümlesini okuyunca ben sanıp bir an korktum, sonra bildirim sayısının azlığından ben olmadığımı anladım. :)

Üyeler hakkında böyle konu açamazsınız, yasaktır. Sorunuz varsa o üyeye sorun, nickine kadar hatırlıyorsunuz.

Dipnot: Kudra hakkında olumsuz bir görüşüm yok, buraya konu açıyorsanız sevmeyeceğiniz tarz yorumlar gelebileceğini, herkesin sizi pohpohlamayacağını da bilin. Hakaret edip kişiliğinize saldırılmadığı sürece tabi.

Kazik kadar kadınım ama "o dovme ne" sorusuna cevabim "Heri Potir'dan yea" oluyor ahahsh

Cocuk yapamiyorum calci. Ya HP sevmezse, o zaman nasil bakar buyuturum sonra?

Çocuğu büyülere, değnekli adamlara, burunsuz mendeburlara maruz bırakacaksanız yapmayın zaten!!!

Kazik kadar kadınım ama "o dovme ne" sorusuna cevabim "Heri Potir'dan yea" oluyor ahahsh

Cocuk yapamiyorum calci. Ya HP sevmezse, o zaman nasil bakar buyuturum sonra?
Çocuk konusunda haklısın
Ben şimdiden işliyorum sevsin diye zevklerimiz benziyor sanki

Konuda seviye yükseldi yemin ediyorum, elim belimde bekleyen ben, utandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…