- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.341
Tutup da wattpad yazarının imza gününde çığlık atan ergenlerden olursa?Kazik kadar kadınım ama "o dovme ne" sorusuna cevabim "Heri Potir'dan yea" oluyor ahahsh
Cocuk yapamiyorum calci. Ya HP sevmezse, o zaman nasil bakar buyuturum sonra?
Özür dile konu sahibi gibi otuz kezBen sizin konunuzu kaçırdım, çoğüzgünüm.
Kızımız olduğunu nereden bildiniz o zaman?Iyi akşamlar. Konuyu kısaca okudum. Soruyu soran kızımızla bir alakam yoktur.
Konuda seviye yükseldi yemin ediyorum, elim belimde bekleyen ben, utandım
Ankara çekil aradanTutup da wattpad yazarının imza gününde çığlık atan ergenlerden olursa?
Harry potter'a bebek kitabı derse?
Ay bi fırsat ver biz diğer insanlara da ya. Bu konu senin adına açıldı zaten.Benimkileri döksün nooluuur
Siz bilmeden etmeden ne biçim konuşuyorsunuz ya. Esas problemli olan siz olmayasınız. İnsanları bilmeden etmeden saçma sapan hezeyanlarınızı yapıştırmayın.Yine mi aynı saçmalık... Bu yazan kişi cidden sorunlu önce psikoloğum diyordu şimdi de 20lik çocuğum diyor deli midir nedir @Mune
Büyü sensin degnek de...Çocuğu büyülere, değnekli adamlara, burunsuz mendeburlara maruz bırakacaksanız yapmayın zaten!!!
AhahahahGenelde esprili ortamlara ciddiyetim ile limon sıkma özelliğimle bilinirim
Olmaz hep ben hep benAy bi fırsat ver biz diğer insanlara da ya. Bu konu senin adına açıldı zaten.
hary hakkında böyle yazmaktan men ederim seni
Ahahahah
Yok yok estf, bir destur getirdim kendime, iyi oldu.
Kirli don eşeleyenler varmış da merakla beklerken leş gibi kokmuştu ortalık, havalandı iyi oldu
Okudum yorumlarınızı kücük oldugunu belirtmis. Abla abla deyip duruyor. Şu moderatör hanım bir açıklasın iki üyeliğin alakası olmadığını. Yalnız ben bu garip platformda daha fazla bulunamayacağım ne yazık ki.Kızımız olduğunu nereden bildiniz o zaman?
Siz bilmeden etmeden ne biçim konuşuyorsunuz ya. Esas problemli olan siz olmayasınız. İnsanları bilmeden etmeden saçma sapan hezeyanlarınızı yapıştırmayın.
Senin kirlileri önden deterjanlı suya basmak lazım.Olmaz hep ben hep ben
Kirli sepeti dolu ya, ortaya dökmüşken yıkar belki dedim
Kadının nicki parfüm ya acaba hayalindeki parfüm mü?Benimkileri döksün nooluuur
Bosanir velayeti babasina veririm. Akli basina gelsin p.c kurusunun. Terbiyesize bak ya ben dogurmusum HP sevmiyor yok oyle, benim çatımin altinda yaşıyorsa sevecrk carparim agzina. Aksam aksam sinirlendirmesin beni valla birakirim babasiyla o halasi olacak kadinla yasar!!!Tutup da wattpad yazarının imza gününde çığlık atan ergenlerden olursa?
Harry potter'a bebek kitabı derse?
Allah akıl fikir versin bu yaşa gelebilmişsiniz.Desturrrrrrr konu sahibesi geldi
Ben yalvardım da dökmedi ya benimkini. Cıks bu abladan iş çıkmayacak.Olmaz hep ben hep ben
Kirli sepeti dolu ya, ortaya dökmüşken yıkar belki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?