Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine mi aynı saçmalık... Bu yazan kişi cidden sorunlu önce psikoloğum diyordu şimdi de 20lik çocuğum diyor deli midir nedir @Mune
Siz bilmeden etmeden ne biçim konuşuyorsunuz ya. Esas problemli olan siz olmayasınız. İnsanları bilmeden etmeden saçma sapan hezeyanlarınızı yapıştırmayın.

hary hakkında böyle yazmaktan men ederim seni

Yalan mı hanımefendi! Büyüye özendirme var, gayri ahlaki ilişkiler var. Bir insan arkadaşının bacısına bakar mı sorarım size? Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ak sakallı dedeye ayrı kılım zaten. Sürekli çok hikmetli bir şey söylüyormuş gibi yapıp, sokak röportajında gençlere cep telefonunu soran amca muhabbetinden ileri gidemeyen vizyonsuzun teki. Bakın beni konuşturmayın, ağır konuşurum.

Kızımız olduğunu nereden bildiniz o zaman?
Okudum yorumlarınızı kücük oldugunu belirtmis. Abla abla deyip duruyor. Şu moderatör hanım bir açıklasın iki üyeliğin alakası olmadığını. Yalnız ben bu garip platformda daha fazla bulunamayacağım ne yazık ki.

Tutup da wattpad yazarının imza gününde çığlık atan ergenlerden olursa?
Harry potter'a bebek kitabı derse?
Bosanir velayeti babasina veririm. Akli basina gelsin p.c kurusunun. Terbiyesize bak ya ben dogurmusum HP sevmiyor yok oyle, benim çatımin altinda yaşıyorsa sevecrk carparim agzina. Aksam aksam sinirlendirmesin beni valla birakirim babasiyla o halasi olacak kadinla yasar!!!

Not: bekarim ahahs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…