Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü yasak bayan, kiblendiniz.

Gerçekten hiçbir ilgim yok. Yaşça büyük olduğunu düşündüğüm için abla diyerek başladım. Hiçbir bağım,alakam yok valla billa yok

Aynı kişinın olması ımkansız.Neden gercek olduguna ınanmıosunuz

Israrla aynı konu açılıyor da ondan, Kudronun yaşı burcu bilmem nesi biri kafayı takmış gidiyor...

Neden aynı kişi olmasın, bu platformda kendi açtığı konuya 2.üyelikle cevap verenleri de gördüm, kendini boşandığı adamın 3çeşi yerine koyup senaryo yapan da ... bu platform acaip insanlarla dolu

Ooo gizli gizli hary Potter izlenmiş bir de hayran olunmuş. İtiraf et seni de kulübe alalım

Bana ver ben bakarım kız. Hp sevmeye sevmeye yaşar gideriz

Konuda seviye yükseldi yemin ediyorum, elim belimde bekleyen ben, utandım

Ya Astoria hanım ve birkaç hanım var böyle forumda, ne güzel biz kıvama getiriyoruz konuyu seviyesini şey ediyoruz; gelip bir yazıyorlar über yükseliveriyor seviye, sonradan hep dengelemek için üç dört kere çükübik fikibok filan yazmak zorunda kalıyorum buralara. Yazıktır bana da.

Çocuk yapmanın bu riski var işte. Ne çıkacağı hiç belli olmuyor.
Ben de bekarım ama konuşuyorum işte, sallıyorum gelişine.

C Calcifer koş buna mani ol MissCherryBlossom hata etti de.

Valla değiliz aynı kişi yine en başa döndü aynı kişi değiliz diye diye dilimde tüy bitti

Şş ben hala online seviye yükselecek telaşın olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…