- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.381
Ben değilim efendim iyi akşamlar diliyorum.Konular yakın zamanda aynı içerikle açılınca insanlar "acaba" diyor işte.
Al senin olsun. Ben napayim oyle cocugu. Iste tahtini yapiyorsun da bahtini yapamiyorsun.Bana ver ben bakarım kız. Hp sevmeye sevmeye yaşar gideriz
Ooo gizli gizli hary Potter izlenmiş bir de hayran olunmuş. İtiraf et seni de kulübe alalım
Gidiyor muuuu
Şimdi ne desem yalan olur, kim kime dum dumaAy kim onlar, 90 sayfanın hepsini okuyamadım tabi sadece ilk sayfayı okudum.
Flint'in pis siritmasi idrak'e yeterli mesaj olur herhalde
Ayni kişi olduğunu düşünmüyorum bendeIsrarla aynı konu açılıyor da ondan, Kudronun yaşı burcu bilmem nesi biri kafayı takmış gidiyor...
Neden aynı kişi olmasın, bu platformda kendi açtığı konuya 2.üyelikle cevap verenleri de gördüm, kendini boşandığı adamın 3çeşi yerine koyup senaryo yapan da ... bu platform acaip insanlarla dolu
Yav ben takılıyordum ama sanal ortamda yüz ifadelerimiz belli olmuyor işte.Ben değilim efendim iyi akşamlar diliyorum.
İğrenç, küçük bulanık bunlar hep hajajaFlint'in pis siritmasi idrak'e yeterli mesaj olur herhalde
Oraya gelecegim. Bu bir derdim var köşesi beni dert sahibi yaptı.Gidiyor muuuuPumpkinspicelattee kitap topiğine gelecektin hani
Görmemiş olabilirler. Bu tabi Mune'nin gelişinin çok daha görkemli olacağı anlamına da geliyor olabilir.Konunun hala kapanmamış olmasının hikmeti nedir, merak ettim, aklima denişik senaryolar geliyorKudrAlobar wahşet team başkanı derken küçük mü düşündük, buraların patronu sen misin yoksa
Sormayin azizim valla insan cocuk yaparken de bunlari dusunuyor iste.Çocuk yapmanın bu riski var işte. Ne çıkacağı hiç belli olmuyor.
Ben de bekarım ama konuşuyorum işte, sallıyorum gelişine.
Hala küçük düşünüyorsunuz, azıcık büyütün ufukları.Konunun hala kapanmamış olmasının hikmeti nedir, merak ettim, aklima denişik senaryolar geliyorKudrAlobar wahşet team başkanı derken küçük mü düşündük, buraların patronu sen misin yoksa
:) Yani sen istediğin kadar geek takıl. Çocuk bir doğuyor, sabahtan akşama kadar tiktok izliyor, youtuber takip edip linklediklerini satın aldırmaya çalışıyor. Ayyy kabus gibi.Sormayin azizim valla insan cocuk yaparken de bunlari dusunuyor iste.
Arkadasimin kizi cok sukur seviyor da cocugu bagrimiza basabildik. Yoksa cok zordu
Kibler burdan köye yol olmuştur.Görmemiş olabilirler. Bu tabi Mune'nin gelişinin çok daha görkemli olacağı anlamına da geliyor olabilir.
Rockefeller soyundan falan mı yoksa?Hala küçük düşünüyorsunuz, azıcık büyütün ufukları.
Aynı anda 150 kişi falan da banlanamayız değil mi?Kibler burdan köye yol olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?