- 11 Aralık 2018
- 41.521
- 258.010
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.461
YaAstoria hanım ve birkaç hanım var böyle forumda, ne güzel biz kıvama getiriyoruz konuyu seviyesini şey ediyoruz; gelip bir yazıyorlar über yükseliveriyor seviye, sonradan hep dengelemek için üç dört kere çükübik fikibok filan yazmak zorunda kalıyorum buralara. Yazıktır bana da.
Evdeki bilumum yiyecek ıvır zıvır şeyler bende de aynı durumda az önce farkettim ben deBir çılgınlık yapıp kremalı püskevit yiyeyim dedim ne kadar zamandır duruyorsa böceklenmiş. Evren bana sağlıksız beslenme diyor resmen
Zabağa kadar burdayız.Uyucam uyuyamıyorummm uyku vakti yaaa uyuyunnnn
Düğünde şık şık oynuyor şu anMüsait değildir son anda da olsa yetişir kapanacak gibi değil
Evren sana evi b.k götürüyor diyor.Bir çılgınlık yapıp kremalı püskevit yiyeyim dedim ne kadar zamandır duruyorsa böceklenmiş. Evren bana sağlıksız beslenme diyor resmen
At gitsin. Gidip salatalık kemirelimEvdeki bilumum yiyecek ıvır zıvır şeyler bende de aynı durumda az önce farkettim ben de
Ben senin nickini niye gazoz diye okuyorum?Konu nerden nerelere gelmiş
Süt içtim ara öğün niyetineAt gitsin. Gidip salatalık kemirelim
Bende de bir çekmece dolu valla. Brownieler, kurabiyeler falan hep dolu. Beş çaylarımı tatlısız geçiştiremiyorum. Yiyorum anacım.Bir çılgınlık yapıp kremalı püskevit yiyeyim dedim ne kadar zamandır duruyorsa böceklenmiş. Evren bana sağlıksız beslenme diyor resmen
Versene bi kurbikBende de bir çekmece dolu valla. Brownieler, kurabiyeler falan hep dolu. Beş çaylarımı tatlısız geçiştiremiyorum. Yiyorum anacım.
:) Bim'in püskeviti ama beğenir misin bilmem, kaymaklı olandan.Versene bi kurbik
Çok kolay doğru kararı verdinSevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın
O zaman gitmeden cevapla hele; n'apacan?Sevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın
Uyelik de silemiyorsun be annem. Hic mi okumadın uye olmadan?Sevgiliii ablalarım ben üyeliği silmeye gidiyorum. Önerilere biraz kulak asıp kitap okuyayım, film izleyeyim. Yoksa hayatımın çoğunu buraya harcayacağım,sürekli aklım kalacak vs vs. Son olarak hepinize iyi geceler diliyor ve sağlıcakla kalın
Kitap okucamm.O zaman gitmeden cevapla hele; n'apacan?
Sorun değil, ne olursa kabul ederim şuvan.:) Bim'in püskeviti ama beğenir misin bilmem, kaymaklı olandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?