Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Strobeyle fingirdedik çoktan duştan çıktı da yazıyor
Yorgun şuan meşgul etme kadınımııııııı
Bir damla teri için dünyayı yıkarım yorulmasın o

Sahile gidecem ben gece oturmasına 15 dkya kadar, daha da fingirdemeyin çünkü buralarda olamiycim.
Sen dersine git zaten bi artık. Elinde telefon, böyle ders çalışıldığı nerede görülmüş?

Sahile gidecem ben gece oturmasına 15 dkya kadar, daha da fingirdemeyin çünkü buralarda olamiycim.
Sen dersine git zaten bi artık. Elinde telefon, böyle ders çalışıldığı nerede görülmüş?

Yanlış hatırlamıyorsam sizin bir çocuğunuz vardı, kardeşiniz miydi ya da emin olamadım. Gece oturmasına o da geliyor mu? Hayır yani beni ilgilendirmez tabi de bu saatte çocuğun uyuması gerekir.

Ben dedikten sonra o sevginin ne anlamı var sorarım sana. Ben hazır sevgi isterim, siparişle olmaz.

Aa olur mu, dediğinde yapıyorsak sana kıymet verdiğimizden hürmet ettiğimizdendir. Lafını ikiletmeyiz, sen de, biz severiz.
Demediğin zaman da sevesimiz gelirse severiz. Sen de hep.

Mune ye dün beni neden banladınız msjımdan sonra haber alınamıyor..

Hani Müge Anlıya falan haber verilir de son gönderilen mesjlarda adım çıkarsa söyliyim ben dokunmadım ,aksine çok minnoş bi msj atmıştım hatta ban için plaket takacaktım kendisine ..Öyle tatlı opss ve üzgünim yazıyor ki oh my god çok ponçiş öyle sevgi pıtırcıgı falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…