- 22 Mart 2021
- 2.985
- 23.498
- 258
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
- #1.421
Strobeyle fingirdedik çoktan duştan çıktı da yazıyor
Yorgun şuan meşgul etme kadınımııııııı
Bir damla teri için dünyayı yıkarım yorulmasın o
Yok ya banlanacak bir şey yapmadık ki sadece ben 2 kez tehdit edildim.Cumartesi bugün içiyordur o da
@Mune yalnız şu kadar saat sonra gelip bizi banlarsan çok bozulurum yeminle
Senle anatomi baktık ya hodjamSahile gidecem ben gece oturmasına 15 dkya kadar, daha da fingirdemeyin çünkü buralarda olamiycim.
Sen dersine git zaten bi artık. Elinde telefon, böyle ders çalışıldığı nerede görülmüş?
Gitme kocişim gitti ben çişim gelir diye gidemedim.Sahile gidecem ben gece oturmasına 15 dkya kadar, daha da fingirdemeyin çünkü buralarda olamiycim.
Sen dersine git zaten bi artık. Elinde telefon, böyle ders çalışıldığı nerede görülmüş?
Kirli çamaşırlar yine kirlide kaldı amaYok ya banlanacak bir şey yapmadık ki sadece ben 2 kez tehdit edildim.
Ya ben çok merak ediyorum gelsin alakasız bi konuya bi yere döksün benim camaşırlarıKirli çamaşırlar yine kirlide kaldı ama
Hadi sen hamilesin benim bu sebeple gidemememGitme kocişim gitti ben çişim gelir diye gidemedim.
Sahile gidecem ben gece oturmasına 15 dkya kadar, daha da fingirdemeyin çünkü buralarda olamiycim.
Ben dedikten sonra o sevginin ne anlamı var sorarım sana. Ben hazır sevgi isterim, siparişle olmaz.
Hadi sen hamilesin benim bu sebeple gidememem
Bi kere biri bana gidip eski konularını okuyup ordan vurcam seni dedi, gitti geldi sen çok dertliymişsin kusura bakma dedi geri gittiYa ben çok merak ediyorum gelsin alakasız bi konuya bi yere döksün benim camaşırları
Töbe de. Bugün bunu sana ikinci deyişim mi
Belki sen de hamilesindir.
Her seyin hazırı olmaz ama biraz siz de emek verin hanfendi.Ben dedikten sonra o sevginin ne anlamı var sorarım sana. Ben hazır sevgi isterim, siparişle olmaz.
MuhteşörBi kere biri bana gidip eski konularını okuyup ordan vurcam seni dedi, gitti geldi sen çok dertliymişsin kusura bakma dedi geri gitti
Yok 1.Töbe de. Bugün bunu sana ikinci deyişim mi
Töbe degil tövbe.Töbe de. Bugün bunu sana ikinci deyişim mi
Dunyayı yıkarım derken yık-arım mı yoksa yıka-rım mı?
Hayir yika-mak ise idrak yapar onu. Bir güzel cifler domestoslar köşe bucak yikar, Afrika'yi falan kaldirip altini siler.
Kirli çamaşırlar yine kirlide kaldı ama
Kudra da fena değil ama kapışırlar bence.Domestos bir tanrı olsaydı, İdrak peygamberi olarak gönderilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?