Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğum WOMAN

Konu sahibi bburaya belki de dalga geçileceğini bildiğin halde bu şekilde yazman kendine haksızlık ettiğini düşündürdü. Hem bu tür soruları- üyeyi tenzih ederim- gerçek hayatta özgüvenli gördüklerine sor. Sanal âlemdeki kişilerin gerçekte ne olduğunu asla bilemezsin. Filmlerde,dizilerde bile geçer ya insanlarla dalga geçen belki onlara yok olmayı düşündürten insan bir bakarsın evden çıkmaya bile korkan biri olur vs...

Kullanıcı adını tam bulamadım burada etiketlendi sanırım şimdi mesaj atsam banlandiktan sonra konuşabiliyor muyuz?
Sevgili mikser kız @/kudra yazınca direkt onun adı çıkıyor zaten, benzer bir kullanıcı daha yok. Mesaj atmak yerine ortalık karıştırayım, biraz ilgi göreyim istedin herhalde.
İnternet sayfalarını bu kadar önemseyen insanları garip buluyorum, burası bir forum hayatımızın tümü değil. Sayfayı kapattığımızda ne buradaki yorumlar ne acımasız konular hayatımızda yoklar. Bu kadar önemseyecek, hassas olan varsa zaten kadınlar kulübüne girmesin, kimse burada çocuk eğlemek "yha cnm yhaaa" tarzında yazmak zorunda değil.

Mantıksız yani bakıyorum mantıksız tekrar baktım mantıksız
E kibleyin böyle eminseniz
Ama o hayal dünyanızdaki gibi değilse olay?

Hakan yavaş ciğerini söktün

Kaç tanesini dışarıda gördünüz? Züğürt tesellisinde son nokta.

Etekteki taşlar mı dökülüyor?

Delinin biri kuyuya taş atmışa dönecek derken?

KudrAlobar kızgın kumlarda mısın bilmiyorum ama 7 24 cevap vermen gerekli imiş, sana özel bir durum herhalde

Yazdı ya dışarı çıkıyorum yazamıycam diye.

Hangi konunun prim yaptığını farkedip ay ben de popi olayım diye açılmış bir konu. Git az ötede oyna.
KudrAlobar ünün kk sınırlarını aştı wahşet team başkanı
Muhtemelen gerçek hayatında bulamadığı ilgiyi burada arıyor arkadaşımız.

Bunu da bilemezsiniz. Bir dünya insan hem gerçek hayatta hem sanalda kendi gibi olabilir. Konu sahibi de siz de yanlış düşünüyorsunuz bence. Kopyala, yapıştır düşünceleri.

O psikolog konusunda konu acan arkadasa ilk basta yazanlardan biri de bendim ve olay cok tatliya baglandi siz niye boyle dert ettiniz onu hic anlamadim bir daha yeni uyelik acip benim icin de konu acarsaniz sevinirim ahahahha bu arada KudrAlobar candir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…