- 21 Ağustos 2015
- 31.900
- 96.837
- 598
- 38
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Herkes yazıyosa ben de yazcam.Yalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğum @WOMAN
Yapmaz mi ? Hangi konuya yazsam peşimdeYooo buralarda kendisi. Kudra çok alıntı yapmaz ki.
Dalga geçileceğini düşünmemiştim aslında sadece içimden gelmisti ve yazmak istemiştim. Sanal alem dâhi olsa kendimde o cesaret,özgüven sorunu olduğu için boyle insanlara gıpte ederek bakıyorum işin açığı.Konu sahibi bburaya belki de dalga geçileceğini bildiğin halde bu şekilde yazman kendine haksızlık ettiğini düşündürdü. Hem bu tür soruları- üyeyi tenzih ederim- gerçek hayatta özgüvenli gördüklerine sor. Sanal âlemdeki kişilerin gerçekte ne olduğunu asla bilemezsin. Filmlerde,dizilerde bile geçer ya insanlarla dalga geçen belki onlara yok olmayı düşündürten insan bir bakarsın evden çıkmaya bile korkan biri olur vs...
Farkettiyseniz ben de öyle yazmıyorumSevgili mikser kız @/kudra yazınca direkt onun adı çıkıyor zaten, benzer bir kullanıcı daha yok. Mesaj atmak yerine ortalık karıştırayım, biraz ilgi göreyim istedin herhalde.
İnternet sayfalarını bu kadar önemseyen insanları garip buluyorum, burası bir forum hayatımızın tümü değil. Sayfayı kapattığımızda ne buradaki yorumlar ne acımasız konular hayatımızda yoklar. Bu kadar önemseyecek, hassas olan varsa zaten kadınlar kulübüne girmesin, kimse burada çocuk eğlemek "yha cnm yhaaa" tarzında yazmak zorunda değil.
Emin ol, başkasına kolay kolay kefil olmam ama tanıdığım çoğu insandan çok daha ‘ponçik’ tir.Yani küdra da poncik bi insan değil simdi.
Kafama sıkar giderim...
Şu anda ilgi gören kişi kim onu net ayırt etmek gerekirMuhtemelen gerçek hayatında bulamadığı ilgiyi burada arıyor arkadaşımız.
Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor.
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Kudra alıntı yapar, ama sen yapmadıkça yapmaz çoğu zaman . Konulara yazar sadece. Alıntı olayını başlattığını çok görmedim. Buna şaşırdım sadece. Şüphelendiyseniz rapor edin.Öyle zannedin siz
Ee demek siz de kudra takıntılısınız ooo ooooÖyle zannedin siz
Öyle. Beyin bi yere kadar kadın profili çizebiliyo bunlarda. Daha fazlasını almıyor çünkü. Hemen hepsinde aynı savunma. Kadının düşmanı kadıncılık. Mutsuzsunuzculuk.E öyle değil mi Merve? Yani gerçekleri yüzüne dan diye söyleyince yapabildikleri şey " siz sisyil hiyitinizidi iziksiniz" demek.
İkizler oldugundan emindim , cesurdur ikizlerÖncelikle abla babandır güzel kardeşim
İkincisi sane ne?
Üçüncüsü ikizler.
Dördüncüsü işim var dışarı çıkıyorum arkamdan çok konuşmayın
Aaa ben size etmiştim ilk ve tek küfrümü, yani genel olarak öyle bir his veriyorsanız suç bizde mi?Yapmaz mi ? Hangi konuya yazsam peşimdebide sürekli bana küfür etmek istediğini söylüyor . Allah akıl fikir versin .
E artık ne olduysa, nadir zamanına denk gelmişsiniz.Yapmaz mi ? Hangi konuya yazsam peşimdebide sürekli bana küfür etmek istediğini söylüyor . Allah akıl fikir versin .
Pek rapor eden biri değilimdir. Postu gördüm yazmak ıstedım sadece dusuncemı.Kudra alıntı yapar, ama sen yapmadıkça yapmaz çoğu zaman . Konulara yazar sadece. Alıntı olayını başlattığını çok görmedim. Buna şaşırdım sadece. Şüphelendiyseniz rapor edin.
Bidaha et ozaman daha akillanmamissinAaa ben size etmiştim ilk ve yek küfrümü, yani genel olarak öyle bir his veriyorsanız suç bizde mi?
Ne alakayaYalnız kendiniz gibi herkesi ezik görmeniz de tuhaf. Sizin gibiler güçlü kadınlar olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz. Biz aldatılmayı kabul etmeyen kendini ezdirmeyen güçlü kadınlarız. Evet bu şehir efsanesi değil var böyle kadınlar. Biri de çok hayran olduğum @WOMAN
Ben tavan yapmadığını düşünmüyorum ya. Bir de hiç tanımadığı, yorumla da olsa kavga etmediği kadın hakkında konu açmış yani, hadi üzülsen kırılsan neyse. Bu kadar takmak sağlıklı değil. Özgüven problemi var gibi.Kesinlikle. İnşallah kendini sanal aleme alıştırmaz yoksa psikolojik sorunları tavan yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?