Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes yazıyosa ben de yazcam.
Arya_0101 e yükseliyorm bende.
Bide giggles heyecanladırıyor beni.
Hadi buyur konu sahibisine rakip konu acacagım az kaldı:S

Dalga geçileceğini düşünmemiştim aslında sadece içimden gelmisti ve yazmak istemiştim. Sanal alem dâhi olsa kendimde o cesaret,özgüven sorunu olduğu için boyle insanlara gıpte ederek bakıyorum işin açığı.
Farkettiyseniz ben de öyle yazmıyorum öyle ilgi istediğimde yok,yanlış tespit. Üzgünüm

Yani küdra da poncik bi insan değil simdi.
Kafama sıkar giderim...
Emin ol, başkasına kolay kolay kefil olmam ama tanıdığım çoğu insandan çok daha ‘ponçik’ tir.
Ivırıp kıvırmadığı için adını çıkardılar 9 a.
Yoksa burada bebişler aşkolsr abidelerini saçının rüzgarıyla savurur gider.

Ayrıca aranızda birilerinin ezilmesinden mutlu olanlarınız var oha arkadaşlar şaka mısınız ksjfjsjd
Bu kadar silik bir yapıda mısınız? Başkasının kötü duruma düşürülmek istemesi sizi mutlu ediyorsa sizde çok masum değilsiniz. Alıntılayıp "ya herşeye antipatik cevaplar veriyorsun, rahatsız oluyorum" demek yerine eziklemeye çalışan mesajla mutlu olmaya çalışıyorsunuz. Ne acınası.

KudrAlobar dan mı bahsediyorsunuz? Pek onun profili değil anlattığımız

Öyle zannedin siz
Kudra alıntı yapar, ama sen yapmadıkça yapmaz çoğu zaman . Konulara yazar sadece. Alıntı olayını başlattığını çok görmedim. Buna şaşırdım sadece. Şüphelendiyseniz rapor edin.

Öyle zannedin siz
Ee demek siz de kudra takıntılısınız ooo oooo
Sherlocklar toplanın
Kadının ne yaptığını bu kadar bildiğinizi zannediyorsanız?

bu kadın size ne yaptı da takıntılı ruh hali geliştirdiniz acaba
Sağlıksız da bir durum ne diyeyim
Hakaretine rastlamadım mesela cidden de ponçik biridir

E öyle değil mi Merve? Yani gerçekleri yüzüne dan diye söyleyince yapabildikleri şey " siz sisyil hiyitinizidi iziksiniz" demek.
Öyle. Beyin bi yere kadar kadın profili çizebiliyo bunlarda. Daha fazlasını almıyor çünkü. Hemen hepsinde aynı savunma. Kadının düşmanı kadıncılık. Mutsuzsunuzculuk.

Kudra alıntı yapar, ama sen yapmadıkça yapmaz çoğu zaman . Konulara yazar sadece. Alıntı olayını başlattığını çok görmedim. Buna şaşırdım sadece. Şüphelendiyseniz rapor edin.
Pek rapor eden biri değilimdir. Postu gördüm yazmak ıstedım sadece dusuncemı.

Üye hakkınd başka yorum yapmayacağım

konu sahibine değil de gerçekten burda ve ulkemizde giderek linç kulturu olduğuna katılıyorum.
2010 da açılan konulara bakın herkes minnoş cevaplar vermiş, hatta evli biriyle birlikte olan kadına bile o kadar mulayim yazılmış ki inanamadım.
ama şimdi herkeste sinir stres var kaygı en yuksek duzeyde, çat desen seni yere yapıştıracak gibi butun herkes nerdeyse. huzur yok hiçbirimizde. o yuzden gerçekte de sanalda da herkes birbirinin ağzının payını verme peşinde.

Ne alakaya Sizi en iyisi doğal ortamınız da bırakalım.

Kesinlikle. İnşallah kendini sanal aleme alıştırmaz yoksa psikolojik sorunları tavan yapar
Ben tavan yapmadığını düşünmüyorum ya. Bir de hiç tanımadığı, yorumla da olsa kavga etmediği kadın hakkında konu açmış yani, hadi üzülsen kırılsan neyse. Bu kadar takmak sağlıklı değil. Özgüven problemi var gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…