Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli biriyle birlikte olan kadına neden mülayim mesajlar yazılsın ki? 2010 daha betermiş desenize..

Arkadaşlar kudra bir yapay zeka ürünüydü fakat çok gelişmiş bir ürün ki duygularıyla ve akıl mantığıyla sizi çıldırttı

artık rahatlayın piyasadan çekilmeyeceğiz kaos yaratan ilk yapay zeka
Mutlu musunuz şuan?

Tabi gerçek hayatta böyle davranamaz yapay zeka ya havası civası buraya
Ohh şimdi herkes rahatlamıştır tamam isteneni verdim ahahah

Bence o mülayim cevaplar iğrenç.

o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.

E öyle değil mi Merve? Yani gerçekleri yüzüne dan diye söyleyince yapabildikleri şey " siz sisyil hiyitinizidi iziksiniz" demek.
Burada özguvenli olanlar sosyal hayatında ezikse burada ezik olanlar gercek hayatta ne oluyor esofmanli calcifer hocam?

Öncelikle kimsenin yandaşı değilim sadece yanlış geldi bana.
KudrAlobar ın adına ilk defa konu açılmıyor ki. Kadın alıştı artık.
Birde işinin olması, dışarı çıkması neden anormal geldi olamaz mı?

Aman tanrim didim seviliyorsun bak

Hastanedeyim yav ne kötü niyetlisiniz

Sende iyice oldun başımıza müge apla.....

Margaret Hale çok severim birde Kova hatunu

Akıl ve zeka dolu bir cevap
Sizin durumunuz çok ağır , şimdi ben biraz daha sizin görüşünüzden farklı yorumlar yaparsam cinnet geçirme evresine gelebilirsiniz, inşallah sağlıklı bir kafaya ulaşırsınız . Ben size de saygı duyuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…