Buradaki Bazi Üyeler Beni Rahatsız Ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.829
4.471
123
32
İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?

Burdaki üyeleri eleştiriyorsun ya sen yaş olmuş 40-50 diyerek onları aşağılamış olmuyor musun?
Ayrıca senin işin gücün çoksa sen niye burdasın sürekli?
O kadar akil bir bireysen neden aynı soruyu yetmemiş gibi 2. hesap açıp falan soruyorsun?
Ayrıca üyeler hakkında konu açmak yasak.

17 yaşındaki çocuğun yapacağıni bana 40 yaşına gelmis kadın yapıyor.Hayir benim ilişkimle örnek vereyim birikim yapmanin çalışmanin alakası ne birine yorum yapıyorum anında şak yorum tavsiye yaziyorum.Alakasiz konudan kocandan ayrıldin mi kaynana rahat birakmaz orası yeri mi

Hocanın dediğini yap yaptığını yapmamı diyorsunuz?Ayrıca size ne benim yaşımdan?Önceki konuda evde kalmış dediniz vs vs
Ben hiç yazmadığınız bir şeyi söylemedim.Hepsi sizin söylediğiniz şeylerdi.pffttt

Bak pembe burada herkes senin konuna hakim olduğu ve sayısız kere yorum yapıldığı için insanlar senin yorumlarını görünce direk akıllarına mehir , altın, tazminat, yetim maaşı vs geliyor olabilir.

Ama senin de insanları yaşıyla vurmaya çalışman, ev hanımı deyip aşağılamaya çalışman ve hedef göstermek için konu açman gerçekten hiç güzel bir şey değil.

Belki şaka amaçlı seninle uğraşmak için yazıyorlar, bu şekilde bel altından vurman güzel mi sence?

Son düzenleme:
Su an calısıyorum kk hep acık mesela çalışarak takılıyorum. Bayatladı bu isiniz gücünüz yok mu tezi.
Onun dışında gerçek hayatta asla duyamayacaklarınızı burda duyduğunuz İcin neden öfke sacıyorsunuz? Belki aklınızı basınıza getirmek İcin kırıyoruz?

Ayrica actiginiz konularda Amerikan başkanı dahil herkes bosanin dedi, surekli ayni seyleri tekrarladiginiz icin ciddiyetinizi yitirdiniz. Ayrica benim isim gucum yok, su an bebe sallıyorum, ee? Neyse ki 28.5 yasindayim, ustume alınmayacağım

bundan seneler evvel tdk, türk dili yili icin hazirladigi afiste zonguldak yerine zongulgak yazmisti.
sehrin gazetecileri "zonguldak iteleniyor", "tdk, zonguldaklilardan özür dilesin" diye köse yazıları cikarmislardi, ardindan pandemi patlak verdi ve
"30 büyüksehir ve zonguldak" basliklariyla corona haberleri yapildi. peki herkes zonguldak'tan ne istiyor idi?
simdi ayni sey nuranka hnma yapiliyor.
nuranka hanım, ben sırf siz şak yorum tavsiye yazın diye konu açar, 40 50 yaş bandındaki herkesi de konudan engellerim......

Ben de hep bunu diyorum. Hayatim boyunca hicbir zaman oturup tek bir ise konsantre olup calisamadim zaten dikkat eksikligim var. Hep ayni anda iki is yaparim benim beynim oyle calisiyor. Burasi da yurtdisinda yasadigim ve esim de yabanci oldugu icin Turkce konusma ihtiyacimi karsiliyor gunluk. Hem issiz gucsuz de olabilirim kimi ilgilendirir ki bu, ustune hakaret olarak kullanilmaya calisiliyor

Bu arada yasim 30, 40-50 yas skalasi verilmis o yuzden uzerime alinmamaliyim

Bende 30, iyi yırttık

Yok.

Büyüğe saygı önemli büyüktr büyüklüğünü bilmeli

Kimseyle bir derdim yok.Gelip bana yetim maaşı alıyorsun 150 Gr altın istedim vs. Cumlelerle gelirse benden saygı goremez kimse.Gozuyle görmedigini konuşmasın.

İnsanların ağzı torba değil ki bükesin bence rahatsızlık duyan konu açmasın yorumlarda bulunmasın çünkü insanların yorumlarına karisamiyoruz herkes dilediğini yazıyor bazi yorumlar gerçekten kırıcı da olabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…