- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Hayır yok, ceza yiyeceksin.İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Madem bu kadar rahatsızsınız konu açmayın olsun bitsin. Tabiki herkes saygı çerçevesinde kendi yorumunu yapmakta özgür. Ama siz istiyorsunuz ki bravo, devam, müthişsiniz. Pohpohlanmak istiyorsanız doğru yer burası değil.İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Günde on tane konu açan sen işli,biz işsiziz öyle mi Pembiş?Senin kocanla ve kayın ailenle olan sorunların beni hiç ilgilendirmiyor ama bu platforma girdiğimde her yerde karşıma çıkıyor,ben ne yapayım?İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Üstüme almıyorum 60'a merdiven dayadım keyfle çayımı içebilirim artık.İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Direkt sizin yorumu aradım, ahahahaha.30 ile 40 yaş arasindaki fark cok fazla. Yaş skalasini daraltabilirseniz hangi uyeler bu konuyu üstüne alinmasi gerektigini bilir
Kadinlar kulubune hosgeldinİnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Bakalım hanginiz önce geri geleceksinizBenden bahsediyor galiba malum 42 yaşında taş gibi kariyim
Aynen konu sahibi bende çok muzdaribim bu durumdan ühüüü hadi gidip üyelik iptali yaptıralım ama ilk sen yap
Yok.İnsanlar kendi dertleride oluyor.Neden ya neden sürekli sataşma kavga etme.Bende senin derdine gelip oh olsun mu yazıyım.Hareket mı edeyim ne yapayım.Ozellikle dediğim lafı carpitanlar var.Cimbizlayip başka yere çekenler var.Yasi olmuş birde 40 50 işiniz gucunuz yok mu ?
Kahve pembeden bahsediyoruz burda??Çarşı pazarda işyerinde halden anlamayan kaba saba insanlar yok mu…hah işte onlar telefonu ellerine alıp kk açınca konuştukları tarzda yazıyorlar. umursuyor musun hepsini. Muhtemelen hayır. O zaman burda da umursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?