Buradaki Bazi Üyeler Beni Rahatsız Ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yok, ceza yiyeceksin.

Madem bu kadar rahatsızsınız konu açmayın olsun bitsin. Tabiki herkes saygı çerçevesinde kendi yorumunu yapmakta özgür. Ama siz istiyorsunuz ki bravo, devam, müthişsiniz. Pohpohlanmak istiyorsanız doğru yer burası değil.

Günde on tane konu açan sen işli,biz işsiziz öyle mi Pembiş?Senin kocanla ve kayın ailenle olan sorunların beni hiç ilgilendirmiyor ama bu platforma girdiğimde her yerde karşıma çıkıyor,ben ne yapayım?

İnsanlardan rahatsız oluyorsun bir sürü konu açıyorsun yetmiyor yeni üyelik alıp tekrar konu açıyorsun. İnsanlar haklı

Üstüme almıyorum 60'a merdiven dayadım keyfle çayımı içebilirim artık.

Arkadaşlar o kadar yol gösterdik akıl verdik arkadaşa hata yapmasin diye ama ne demişler iyilikten Maraz doğar nuranka bir daha bence buraya konu açma hem insanların zamanini çalıyorsun hemde işime gelmeyince yeni bir hesap açıp insanlara buradan saydiriyorsun..bundan sonra senin başına ne gelirse müstahak ben senin için üzülmüştum ama gerçekten hak ediyorsun...burada bu yazılanları üstüme alınmadım ama buradaki kadınlar senin ablan olarak çok güzel tavsiyeler verdi,şakasına takılarak eski konuları sormuş olabilir biz bile başkasına yorum yaparken eski konularını soruyoruz hatta konu sahibiyle beraber dalga bile geçiyoruz...ama sen bu kadar şeyi kaldiramiyorsan neden sürekli hesap açıp sürekli aynı konuları yazıyorsun

Kadinlar kulubune hosgeldin

burda birbirimizi tanımıyoruz aslında bizi en büyük etkileyen şeyler konularımız :) belki sizi gerçekte tanısak bu önyargılarımızın hiçbiri olmaz anonim olmanın verdiği rahatlıkta var. fikrimce konu açmayı bırakın ☺☺

Yorum yapılsın diye konu aciyorsaniz her fikrin olabileceğini de göz önünde tutmanız gerekir. Hakaret küfür olmadıkça kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil. Eğer sadece onaylanmak istiyorsanız o zaman onaylanacaginizi düşündüğünüz kişilerle konuşun. Buraya yazmayın.

Benden bahsediyor galiba malum 42 yaşında taş gibi kariyim
Aynen konu sahibi bende çok muzdaribim bu durumdan ühüüü hadi gidip üyelik iptali yaptıralım ama ilk sen yap
Bakalım hanginiz önce geri geleceksiniz

Çarşı pazarda işyerinde halden anlamayan kaba saba insanlar yok mu…hah işte onlar telefonu ellerine alıp kk açınca konuştukları tarzda yazıyorlar. umursuyor musun hepsini. Muhtemelen hayır. O zaman burda da umursama

Yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…