Buradaki Bazi Üyeler Beni Rahatsız Ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk
Ben hatırlıyorum, biz anal konusunda dedikodu yaparken gelip bize haram günah b.k yolu tarzı konuştu. Sonra baktık oral tavsiyelerine takılıyodu. Herşeye bi fikri var yani

Katip şahıs boşanmadı hala demi,yoksa ona göre istediği destanı vereyim bari.

Katip şahıs boşanmadı hala demi,yoksa ona göre istediği destanı vereyim bari.
En son adamın dayısına gittiler güya ayrılık konuşması yapmaya, işe bak ki barışıvermişler. Dayı önceden de barıştırmış böyle.

İşte ben böyle takip ettiğim kullanıcıların herşey lerini ezberlediğim için ortaya bi laf attıklarında geriye dönük alttan vurmayı da severim
Onu bazen bende yaparım,çok sinir olduysam damarıma bastıysa oda,mesela biri bana direk tavşan dedi açılımı farklıda onun:))

Nolur bizi sev Nuran

Ben bu siteye birileri beni sevsin diye geldim zaten, çok lazimdiniz ya çünkü

Ben hatırlıyorum, biz anal konusunda dedikodu yaparken gelip bize haram günah b.k yolu tarzı konuştu. Sonra baktık oral tavsiyelerine takılıyodu. Herşeye bi fikri var yani

Kimdi kız o, kahve pembe miydi? Tövbeler olsun, yazdıklarının kalıcı olduğunu unutuyor herhalde bu insanlar, çok komik fmgmfm bende seni hatırlıyorum

İstediğin yorumlar gelmeyince böyle yapıyorsun. Boşan dedik 28282828282 kere de aynı konuyu açsan cevabımız aynı değişmeyecek.

Ağlayacaksan oynamayalım

Ayrıca boşanacağın adama oral yapma, anal seksçilere yapmayın günah deme.

Gerçi bana kalsa kimse sevişmesin depremden sonra olmayan libidomda düştü ben yapmıyorsam kimse yapmasın

E elifnurbeyza

Size alakasız yerde yapılan yorumları şikayet edin. Eğer haklıysanız gereği yapılır zaten.

Ben yorumlarda bir kere bosan dedigini gordum hepsinde katlan sabret seviyorsan alttan al kaynanayi takma gibi laflarini gordum. Bu arada bende yas araligini ucundan kacirdim 29 yasindayim

Ya hangi konuyu da hatırlayamadım da bir tanesine boşan diye yazmıştı ben demek ki onu gördüm milyonda bir ihtimali gördüm desene hatta hatırlıyorum o konudaki kızinda kaynanası falan pembikinki gibiydi yani ona boşan yazmış çok komikti ya

Kendi yapamadigini soylemis yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…