- 3 Nisan 2014
- 36.509
- 149.375
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kendini kandırıyor burada,duymak istediği sözleri duyamayıncada iyice nefret kusuyor bizlere,biraz akıl diyorum sadece.Boş insanlar. Bunu da iptal edip yeni üyelikle gelir yakında
Üfff Allah akıl fikir versin bunlara cidden. Bir geliyor bize helak olucaz sizin yüzünüzden diyor. Sonra gidiyor kendisi bakire hiç sevişmemiiiş (!) Millete ten uyumu için tavsiyeler veriyor. Kendi içinde çelişiyor. Dışardan bi okusa ben ne diyorum diye anlayacak bizi deKendini kandırıyor burada,duymak istediği sözleri duyamayıncada iyice nefret kusuyor bizlere,biraz akıl diyorum sadece.
Nur anka diye okuyordum ben hep nickini nuran ilk defa fark ettimNolur bizi sev Nuran
Ben bu siteye birileri beni sevsin diye geldim zaten, çok lazimdiniz ya çünkü
Ay sevisirse birde yanlislikla hamile kalir gelirsen hala kocanla sevişmedin mi?
bi sevişsen bizim ne kadar ponçik olduğumuzu anlayacaksın halbuki
Ay sevisirse birde yanlislikla hamile kalir gelir
İstediği cevabı alamıyorda ondan,sonrada suçlu biz oluyoruz nedense.Üfff Allah akıl fikir versin bunlara cidden. Bir geliyor bize helak olucaz sizin yüzünüzden diyor. Sonra gidiyor kendisi bakire hiç sevişmemiiiş (!) Millete ten uyumu için tavsiyeler veriyor. Kendi içinde çelişiyor. Dışardan bi okusa ben ne diyorum diye anlayacak bizi de
Bu ben.Benim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk
Benim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk
Ben birine çok uyuz olsam unutamıyorumBenim nickname hafızam yok ya, biriyle zıtlaşsam ertesi gün yorumuna muhteşem ifadesi bırakabilirim fkfkf dengesizliğimden değil, balık hafızalığımdan dkfkfk
Jahshshshhshhsahsjsjssen hala kocanla sevişmedin mi?
bi sevişsen bizim ne kadar ponçik olduğumuzu anlayacaksın halbuki
Nur Ankara da olabilirNur anka diye okuyordum ben hep nickini nuran ilk defa fark ettim
Yasasin koca sevicilerKahrolsun kadın düşmanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?