selam kızlar bende evli ve çocuk istemeyen bir bayan olarak geldim...
ama benim aklım karmakarışık...
çocuk istemeyen hanımlar yaşınız kaç acaba.. hiç geç kalmaktan ilerde istemekten korkmuyormusunuz...
ben hiiiç istemiyorum çocuk ama içimde bir kurt beni kemirip duryor ; ilerde istersem ve geç kalırsam diye
bugün bir arkadaşımın daha hamile olduğu haberini aldım 25 yaşında kendisi... yaşıtlarımsa hep 2. yada 3.ye hamile
sokakta binlerce kedim ve köpeciim var baktığım ; sakatlar hastalar iyileşene kadar evimde bakıyorum ... çalışmayı seviyorum we anne olmak çalışmama engel olacağı için istemiyorum..
ama oliva gibi (Allah nazarlardan saklasın) mutlu bir evliliğim yok ; ama kocam çok iyi bir insan ; sadece iyi bir çift değiliz.. iyi bir baba olacağından da eminim ama ben iyi bir anne olamam bana muhtaç çocuklarım var sokakta... amacım tartışma yaratmak değil ; konu dışınaa çıktıysam özür dilerim...
ayrılsam ???? eşim belki çocuk sahibi olur ..mutlu olur ... onun bu hakkını elinden mi alıyorum evli kalmaya devam etmekle ????
özet geçiyim diye konudan konuya atlar gibi oldum .... kusura bakmayın....
Bugün sabah hangi tv kanaliydi hatirlamiyorum ama konu depresyon.
Bayanin biri ariyor 12 yildir depresyonum var diyor, psikolog bu depresyonun nedenini ögrenmek istiyor, kadinin cevabi su: 2 kiz cocugu dogurdum 3. de erkek olmadi yine kiz cocugu dogurdugum icin bu hastaliga yakalandim diyor.
Iste, al sana, bir anne daha....
Peki o dogan cocuklarin sucu ne?
mutlu bir evliligim yok diyorsun ama e$im iyi bir insan diyorsun..anlamadIm ben??? peki neden evliligini bitirmek istiyorsun?:44:
aaahhhh emacigim aaaahhh...cok söylenecek söz varda söyleyemiyor insan...
sshhookkk sheekkeerr seni cok sevdim, hicde karisik yazmadin, seni gayet iyi anliyorum, herseyi zamana birak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?