Iste konuda bu ya, Thirty...herkes bir dogurma yarisinda, oysaki ne evliligi oturmus, nede meslegini almis, ama hic önemli degil...
Ne zaman kendini hazir hissedersen esinle, iste o zaman heyecanla, sevincle kararinizi beraber verin.
Eger cocuk doguruyorsan ona hayatindaki ön hazirligini en iyi sekilde sunman gerekiyor....saldim cayira mevlam kayirayla bu isler yürümez...
Olivia... Topiğini çok geç fark ettim...
Günümüzde çoğu kadın çocuğu; gönül meyvesi diye, onunla oyalansın diye, 'bu' da aradan çıksın diye, evliliği tamamlasın diye, çevre baskısı bitsin diye, hatta kimi kendini ispatlasın diye doğuruyor.
yada ewde oturursun canın sıkılr napalım napalım hadi çocuk yapalım
bende yaparsam bu sebeplerden birinden dolayı yapacam
Rabbim isteyene nasib etsin ... napalım bis bööle iyis:)
merhaba ...Benim bir oğlum var 11 yaşında evliliğimi bitirmek istemiyecek kadar mutlu ,ama bazen dengemi bozacak kadar mutsuz yaşıyorum.Biraz karışık oldu sanırım.Neyse asıl konu banada sürekli oğluma kardeş yapmam gerektiği konusunda baskı yapılması.Oysa ben tekrar çizgi film izlemek çocuk parkında saatlerce beklemek geceleri uykusuz kalmak birinci sınıfa tekrar gidip okula götür okuldan al yapmak istemiyorum .Bu liste uzar gider düşündükçe afakanlar basıyor içimi.Zaten ikinciyi denedik uzun zaman olmadı ama olmuyoda ...Şu an insanlara darısı başına filan dedikleri zaman kısmet diyip geçiştiriyorum.Çünkü ne kadar konuşursan konuş söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.Böyle karışık duygularım var.Paylaşmak istedim yalnızca ...
aaaaaa cok ilginc, oglun 21 yasinda ve sen ikinciyemi hamilesin, hadi hayirlisi o zaman.....gercekten cok macerali olmus....
Desene gelin kaynana hamis hamis dolasirsiniz....
Yok canim ben almiyayim böyle cok mutluyum cocuksuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?