Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

dağınıklık insanın içinde olunca öğrencilik falan bahane
bizde öğrenci olduk kapıyı açar açmaz birine ayy bu ev yıne hijyen kokuyo dıye dalga geçerlerdi
dağınıklık biyere kadar ama pis bide kocan nasıl dayanıyo onu da anlamadım insana fenalık gelir böyle bi yerde doğrusu

ay inanmiyorum...
benim erkek kardeslerim bile senden düzenli valla boshayallersmile

benim eşim temizlik hastası bu resımlerı görse bayılır herhalde.kırlılerı bıle katlarda sepete atar.tezgahın üstündekı bı bardaga bıle tahammul edemeyız..ya oğluşum 5 yaşında odasını toplar.şaka dimi bu.

bune arkadaşım ya dağınık olmak başka bişey pis olmak başka bişey öğrenciyken ben kendi evimi hatırlıyorumda bunun yanında yeni gelin evi gibi delikafadulden bide evliyim diyosun bence öğrenciik bahane değil çalışan bayanlar sizden daha yorgun olur emin olunlaelaelaelaelae

olamaaazzzzz:1shok:akannehir
ne alaka bacim bunun nedeni ogrencilik olamaz, sadece daginikta degil ayni zamanda pis kafamçokkarıştı
daginiklilik ve pasakli olmak ayri sey ama burada her ikiside mevcut
bir insan ya titizdir ya pasakli yada daginik, buda o kisinin kisilik ozelliklerinden birini yansitir bence lmaz:
silkelen kendine gel evine cekiduzen ver bir an evvel (evli olsanda olmasanda):mymeka:

sen simdi ogrenciyim diye bahane ediyorsun sonra calisinca calisiyorum diye evin bu sekilde olur ama unutmaaa ASLAN YATTIGI YERDEN BELLI OLUR...

o mutfakta nasıl yemek yapıyorsunuz merak ettım
o kadar dagınıklık ve pıslenmıs evde yasanmaz kı ohaoldumsmile

kıs aferin sana özgüvenin süper alın size evleri güzel olanlara böylede mutluyum demişsin helal valla

pisliğine diyeceğim yok :) fakat yinede güzel her şeyiniz varmış öğrenci evine göre ben ne öğrenci evleri gördüm:))))

yani şok oldum burda fareler çirit atar yakında

anammm şaka gibi bir ev

kızz bacım anladık öğrencisinde gözünü seveyim insanın oturup yatması yemek yiyesi gelmez kii abowwww akannehir kaydirigubbakcemile3

o mutfaktan yemek yiyemem
uyku uyuyamam
bakarken gerildimm

öğrenciyim deil
kusura bakmayın ama
pisim ve tembelim demelisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…