Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

yazilan yorumlara dalga gecerek cvp vermende ilginc

ama anliyorum seni - benimde sinavlarim oldugu zaman stres icinde oluyorum - ev isleriyle ilgilenmek zor oluyo ozaman ..

yazilan yorumlara dalga gecerek cvp vermende ilginc

ama anliyorum seni - benimde sinavlarim oldugu zaman stres icinde oluyorum - ev isleriyle ilgilenmek zor oluyo ozaman ..

dedim ya biraz da gulmek icin koydum fotolari... Bazilari cok tepki vermis haklilar da annem gorse burayi beni en kucuk bicakla dograr eyvahedigeldismile hem iyi oldu esimle baktik yorumlara birazdan basliyo temizlik :lepi:

canım bu toplama konusu birazda insanın içinden gelmeli
haftada bir saatlerce değil örneğin yemek yedikten sonra bulaşıkları toplaman yanlızca 2dk. alır bu 2dakikadada ders çalışmaktan çalsan bişey kaybetmezsin
eşyaların eski olabilir fakat herşey derli topluyken yerli yerindeyken güzel
evi ev yapan bizleriz kendini çok salma sınavlarında allah kolaylık versin

bu arada bende yeni evime taşınıcam inş. eşim mobilyacı bende dekorasyondan çok iyi anlarım bakalım nasıl bir ev ortaya çıkartıcaz:1rolleyes:

ne hoş valla
cesaretine,kendine olan güvenine hayran kaldım...
hadi bir de evini topla da öyle resmini koy...
opuyorumnanaktan

aslinda esime kizmalisiniz ya. Bizim anlasmamiz soyleydi ben yemekleri yapacaktim o bulasiklari yikayacakti ama sozunu tutmadi yemek yedikten sonra diyorum kalk yika hatta tencereleri fln da birak ben yikarim tamam 5 dkya kalkiyorm diyo ama sonuc ortada iste..

gecen mutfak aynen bu haldeyken dayanamadim kaltim bastan asagi temizledim yemin ederim camasir sulariyla sildim heryerleri yine geldi bu hale .. ama napiim onun da dersi var benimde yemek yapiyorum zaten zahmet edip bulasiklari da o yikasin de mi :umursamaz:

Biz de cok merakliyiz ya dekorasyon mobilya fln su evden bi kurtulsak ins istediginden guzel bi evin olur canim iyi dileklerin icin cokk saol a.s.

böyle kendiyle barışık insanları çok seviyorum ben valla, sınavlarında başarılar canım a.s.

bir genç kıza hiç yakısmıyacak bir ev
güle güle otur dicem ama nasıl oturulur bilmem akannehir

dagınık oldugu kesın ama pıs mı bılemıyorum ama bende ders calısıyorum annem hasta parmaklarım sıstı hastayım ama yınede o halımle alısverıs yemek temızlık ders hepsını halledıyorum tıtız bırıyım duramam ben acıkcası

bence evlılık ıcın beklemelıydınız acelenız ne ben 28 oldum halada acelem yok ama evlenmıssınız hepsını yapmanız gerek

bence evlılık ıcın beklemelıydınız acelenız ne ben 28 oldum halada acelem yok ama evlenmıssınız hepsını yapmanız gerek

aslinda haklisiniz ama ozel durumlar vardi esim yabanci uyruklu ve turkiyede okuyor vatandaslik almasi fln lazimdi 3 yil gerekiyor vatandaslik icinde... bi an once hallolsun istedik cunku Turkiye de yasicaz. Okulumuz bolumlerimiz de ayni. ayni evde olmak ikimiz icinde faydali oluyor..

evlenirken konustuk bunlari da. yani ben ne kadar yapacaksam o da o kadar yapacak diye ama ole olmuyor iste CADIARZU

Bi de zaten devamli bu halde deiliz bu 1-2 hafta cok yogun gecti biraz da espri niyetli koydum fotolari

Kalbi olanlar bakmasın deyince bende başka şey sandım bilmiyorumkismile
Espri yeteniğin harika canım, hayatla hep barışık ol, öğrencilik gibisi varmı ahh ahhh!
Ama arada bir topla sen yinede o evi kaydirigubbakcemile3:hulya:sempatiksalakcinni:gitme:

evın cok dagınıkmıs cok komık güldüm aksam aksam , eşin 3 yıldan sora bırakıp gıtmesın dıkkat et
hangı uyruklu eşin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…