Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

ya öğrenci insan ben daha beterlerini gördüm . kendiside dalga geçmiş zaten . dağınık evet ama pis olduğunu nerden biliyosunuz? pis iğrenç berbat deme hakkını nerden buluyosunuz?
ben küçükken parmaklarını uzatıp işşş derlerdi aşşağılamak ezmek küçümsemek için . aynen öyle görüyorum çoğunuzu bazen!..

pismi kirlimi bilememde ..baya bi dagınıkk..demek böle dagınıkken rahat ediyo için cnm:)oda güzel valla..ben koltugun yastıgı hafif yan durunca bile rahat edemem düzeltirim:)

burda insan mı yaşıyor yhu:S nasıl bir dagınıklık böyle

ooo ne öğrenci evleri var onların yanında bu saray cidden :roflol:

yanlız evli olunca biraz daha düzenli olmak gerekr ya o yüzden şaşrdım yoksa üşengeç öğrenci evi genelde böle olur :lepi:

ne var ya ,

benım salonumu gorsenız su an kacarsınız demek ,koltuklar ters donmüş sekılde ,halı tamamen kalkmıs sehpalar ustuste masa devrık halde ,bır haftadır duruyor oylece ,

,yatagımı bıle toplamadım sabah kalktım aksam gıdınce yatarım .

evlı barklı kadınım nıye toplamıyorum kı dımı ,

bazıları o kadar abartıyor kı fareler fılan ,ne alaka

benım evıme bır cok arkadasım gelmıstır kımsede evımı pıs ,dagınık gormemıstır ..

ben bayıldım evıne ,kendını rahat hıssedıyorsan harıka :)

benım de dagınık olan salonum bana hıc batmıyor valla bız mutluyuz huzurluyuz ,

Mutfagın bıraz toparlanmaya ıhtıyacı var yaz geldı karıncalar bocekler gelır..

Esyalar azlıgı hıc onemlı degıl

mutfaga kucuk halı atabılırsınız daha hoş gorunur

Hahaha ne hoş ev ayol:)) Benim eşimde der ki bizim evimiz olunca öyle sürekli temizlik falan yapmak yok:)) Bende öyle temizlik falan çok sevmem zaten:)) Üniversitedeyken eşimin kaldığı evde odasıda fena dağınıktı hiç dokunmazdım bende.. Bırak öyle kalsın ben o dağınıklığın içinde kendime bir düzen kurdum eşyalarımı daha kolay buluyorum derdi:)) Benim yurt yatağımın örtüsünü kaldırınca altında elbiseler,makyaj malzemeleri,kirli çoraplar vs..Hani biraz daha zorlasam örtüyü kaldırınca yarasalar neyim uçuşacak..Bak senin evi görünce anılarım tazelendi..Pek de hoş oldu:))

Cok komik yorumlar olmus oldum gulmekten.. :roflol:

Biri demis esin ne diyo valla hic bisey diyemez mutfak dahil olmak uzere cogu yer onun eseri soleki benim 1 hafta sonra ciddi bi sinavim var onun da 10 gun sonra ben kalk toplayalim dedigim halde kitaplardan kaldiramiyo basini...

Mutfakta sadece cay yapiyoruz yemekler bi sure disardan..

ya cerkesim bi de cok utandim simdik tertemiz edicemmm ... valla 1 hafta once esimin annesigil burdaydi heryeri temizlemistik nasil bu hale geldi anlamadim :bbo:

saka bi yana cidden cok zormus kizlar ozellikle bazi donemler cildiracak gibi oluyorum ki ben gercekten pis biri deilim

calisanlar var demis bazilari... evet tabi onlarinda isi cok zor normelde bizimde bu kadar olmuyo ama benim 1 hafta sonra esimin 10 gun sonra cok ciddi sinavlarimiz var okul eve 1,5 saat sabahin 6 sinda ayaktayim aksam 5 te evde evdeyim gelip biraz uyuyup gece 2-3 e kadar ders valla.. evi de hic sevmiyorum sirf okula ulasim yakin die acele acele tuttuk..:sinifsini

saol canim valla pis deill:) mutfak konusunda bisey diemicem sadece o da esimin eseri zaten yemek yemiyor ordan su sira..

ogrencilik ve evlilik baya zor geliyor ozellikle su donem..mafoldumben

pismi kirlimi bilememde ..baya bi dagınıkk..demek böle dagınıkken rahat ediyo için cnm:)oda güzel valla..ben koltugun yastıgı hafif yan durunca bile rahat edemem düzeltirim:)

sorma valla cildirmak uzereyim zaten bu fotolari da esimle kkdaki guzel evlere bakip yeni evimiz icin biseyler dusunurken dur koyalim bakalim uatnalim biraz kendimizden diyerekten koyduk adama diyorum kalk toplayalim biraz ozellikle o mutfak delirtiyor beni ama yok kaldiramiyorum bende kalkip yapmiyorum cunku biz o sartla evlendik ikimizde ogrenciyiz ve ev arkadasiyiz bi yerde..

ya tamam anladım dağınıksında niye dağınık fotoları buraya koydun

Canim ogrencilik gercekten zor is,hele evliyken.
Toplarsin yaparsin dert etme.
Temizlik ve daginiklik farkli seyler.
Calismak ile okuyor olmak ayni degil ki.
Sadece okula gidip gelmekle bitse,...
Odevler, projeler.Allah kolaylik versin

Mutfak cok canimi sikiyor ama salonda zaten o bi yerde ben bi yerde ders calistigimiz icin pek goremiyorum etrafi ama yok gaza geldim bugun toplicam heryeri :jeyyar:

Canim ogrencilik gercekten zor is,hele evliyken.
Toplarsin yaparsin dert etme.
Temizlik ve daginiklik farkli seyler.
Calismak ile okuyor olmak ayni degil ki.
Sadece okula gidip gelmekle bitse,...
Odevler, projeler.Allah kolaylik versin

Saol valla oluyorum artik annemi dinlemedim 1 yil bekleyemedim.. Esim okulumuz bolumlerimiz ayni o ust sinifta neyseki yardimci oluyo baya .. Hergun sayfalarca rapor -en cok zor gelen bu zaten- odevler ve sinavlar... dua edin bana benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…