Burasi da benim evim...

yatak odan benimki,nin aynısı canım doğtaştan mı aldınız?
evin çok güzel ağız tadıyla oturun inş.

Evet bugün ne giydine resim koymuştunya onu diyorum. Vaaay yengeye gidip poğaça neyin pişiriyon he, ula şöyle bir gelinimiz olmadı ki, canına yandığım

yatak odan benimki,nin aynısı canım doğtaştan mı aldınız?
evin çok güzel ağız tadıyla oturun inş.
evet canımm doğtaştann.çokda memnunummm.teşekküğrler canım
Evet bugün ne giydine resim koymuştunya onu diyorum. Vaaay yengeye gidip poğaça neyin pişiriyon he, ula şöyle bir gelinimiz olmadı ki, canına yandığım

he valla pişiryom etimek tatlısı da yaptım:)

Rıca ederım.Bence herkes evının resmını koysun sıteye herkes bırbırınden fıkır alsın evını döserken banada fıkır olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkdaşlasr hepinize tektek teşekküredyorum güsel yorumlarınız için
fakat bunlar çok acemice çekilmiş fotolardı nasip olursa bu akşam diğer odalarımıda çekip güncellicem
özellikle yatak odam örtüsüz fotosu var burda tekrar çekip eklicem..

hakikatende MAASALLAHHHHH ALLAH nazarlardan korusun.huzurla ,saglikla, mutlulukla oturun yuvanizda...cokk tatlisiniz MAASALLAHH

eviniz çok güzel kuzum her oft de ben bidaha bakıyorum filin arkasındaki resimde kiler kim size benzetemedim yaaa

evin yeni resimlerine baktım
girişi ve mutfağın diğer yarısınıda gördük:)):lepi:

Allah mutluluğunuzu daim etsina.s.

canım kendi eviniz mi benden başka soran oldumu (geçmişi pek okuyamadımda )

ben cok beğendim evinzi güle güle oturun keyfiniz hiç bozulmasın darısıda benim başıma inşallah

evin yeni resimlerine baktım
girişi ve mutfağın diğer yarısınıda gördük:)):lepi:

Allah mutluluğunuzu daim etsina.s.
teşekkürler canım
canım kendi eviniz mi benden başka soran oldumu (geçmişi pek okuyamadımda )

ben cok beğendim evinzi güle güle oturun keyfiniz hiç bozulmasın darısıda benim başıma inşallah

amin canım çok saol
hayır kendi evimiz deill kira canımcım
allah nasip eder inş kendi evimizin olmasınıda

Canım çok güzel eviniz çok begendim, çok zevklisin güle güle oturun.Gri aynayı soracaktım nerden aldınız acaba?

yeni heliylede süper olmuş şekerim...
maşallah sizde çok şekersiniz..
ALLAHIM ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…