Cok kotuyum aglamaktan yoruldum simdideYemekleri guzelce isit. Ozellikle corba varsa kaynak olsun. Sonra dok kafasinsan asagi..
Ya ilk defa boyle oldu hem olayin şokundayim hem neden boyle yapti simdi diye dusunuyorumyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Onun yuzunden acmadim bende orucumu cikmadim odamdan hala cikmak ta istemiyorumAllah onun orucunu kabul edecek mi acaba!
Başınız nasıl morluk falan varmı çok üzüldümRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Napalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Bilmiyorum kulagima geldi suan kulagimin agrisini hissediyorumaglama yaaa kotu gunler gecicidirrrrrr
Evet bi daha nasil konusurum onu bilmiyorum konusmam cunkuSiddetin telafisi olmaz
Kadinin kafaya sac kurutma makinesi geçirmiş hala napalim erkekler acken canavara mi dönüşüyor diyorsunuzyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?