Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinin kafaya sac kurutma makinesi geçirmiş hala napalim erkekler acken canavara mi dönüşüyor diyorsunuz :kızgın::skandal:
Seninki sinirli olup gelince soluna vursa sağı mı ceviriyorsunuz acabaaaaa:KK47:
beyin hücrelerinin hasar aldığını düşünüyorum ben.
insan nasil dayak yerde napalim acken canavara donusuyor der.

Çok geçmiş olsun. Bakın böyle susarsanız bi süre sonra yeter be deyip tekrar sinirlenecektir. Susmak yerine bağırın tersleyin ama mutlaka bi tepki verin. Bi süre durumun müsaitse ailenizin yanında kalmanız iyi olur. Tekrar evinize döneceksiniz galiba ama lütfen normalleştirmesine fırsat vermeyin. Susmak fırsat vermektir.
Ailenizin yanına gidin dedim ama doğrusu onun evden gitmesi. Bi süre seni görmek istemiyorum nereye gidiyorsan git deseniz. Gitmemekte ısrarlı olursa siz gidersiniz.

hayir esim hic bi zaman siddet uygulamadi uygulsaydi bilmiyordum neler olacaginiki ben o kadin kadar sakin deilim bisey soylememis bizimkinin sonu herhalde cok kotu olurdu hatta bazi insanlar olur olmaz seyler yazmis benim yorumlarim icin amma akla gerek oldugunu duymuyorum
Yani bu ne yaman çelişki.. Konu sahibine ilk olduğu için alttan al diyorsun ama senin başına gelse sakin kalamayacağını söylüyorsun ne ayaksın çözemedim..

bak önce polisi ara polis eşliğinde hastaneye git darp raporu al.elinde bulunsun.ailene git.eşinede seninle konuşmak muhattap olmak bile istemiyorum de.ailende kafanı dinle oruçlarını sakin kafayla tut ve düşün.bunun devamı gelir mi? sonum ölmek istemiyorum diyen emine ye benzermi diye.şiddet içinde büyüyecek bir evlat varsa vazgeç evliliğinden.darp raporu işine yarar.ben ne boşan derim ne boşanma.herkesin kırmızı çizgisi var onu sen ölçüp tartacaksın.hiç bir insan şiddeti haketmez.bizi hayvanlardan ayıran şey konuşabilmek ve fikir yürütebilmek.sana haytım ya sabahtan beri orucuz canımda şu yemeği acayip çekti yapsak mı dese eminim yapardın zaten.

Bilmiyorsunuz açken sadece erkekler sinirlenir gözleri döner
Bu yüzden memnun tutulmalı günün en az 5 saatini erkeğe farklı yemek hazırlayarak geçirmeli adam küfür etse bile
sinirlenmemeliyiz
Erkekler sinirlenebilir küfür edebilir dayak atabilirler
Ama kadınlar bütün gün oruçlu haliyle fır fır evi işi yapsalar bile yorulmazlar acıkmazlar
Çok yazık bu zihniyet hala var her konuda erkek savunuculuğu
Erkekleri bu hale getirenler de bu zihniyetteki kadınlar , midem bulanıyor onları arşa çıkaranlardan .

Kafama saç kurutma makinesiyle vursa eşim oturup ağlamam, bende şiddetle karşılık verir, evden atarım.
Ama ortamda çocuk varsa yapmam, o zaman direk evden atarım.

Sabır falan etmeyin, oruçlu, aç yada yorgun olmak ona bu hakkı vermez.

Zaten hep onlar yoruluyorlar . Cünkü onlar etten kemikten ama biz ağac kovuğundan cıkmişızya. Valla büyük konuşmayayım ama benim esim böyle bir durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez. :sinirli: . Birsefer teyzemin kizini dövmüştüm o da görmüstü .icinden resmen Rambo cıktı dedi. O bilir ben tepkilerimi anlık veririm. Ama şükür ki eşim daha cok kizar bana uğraşma olani yeriz diye.

Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzden
Bu adam normal degıl yalnız.

Erkekleri bu hale getirenler de bu zihniyetteki kadınlar , midem bulanıyor onları arşa çıkaranlardan .

Valla cevremde kendini bilmez birkac kisi bana oğlunu kız gibi yetistiriyorsun diye kızıyor. hersey kadınlarda baslıyor bizler yetistiriyoruz bu hödükleri. Ben oglumu kız gibi degil ama insan gibu yetistiriyorum. Esimde eskiden vurdumduymazdı annesinden görmemis. Ama simdi bakiyorumda oğlum babasini egitiyor birlikte sofra kaldiriyorlar. Babasina sofradan kalkarken anneme eline sağlik demedin diye uyariyor.

Kök ye başını yesin tuttuğun oruç 😠 şu mübarek günde ettiğine bak.
Bundan sonrada yemek yapma bacım böyle erkeklere ıyılık yaramaz. Eger bıseyler den yoksun bırakmazsan yaptıgının daha fazlasını yapmaya başlarlar. Kendını ezdirme. Ben eşimle küsken yemek yapmayı bırak çamasırlarını bile yıkamıyorum ayırıyorum. Burnu surtulmeden akıllanmaz bunlar. Kolay kolay barışma ıyıce süründür.

Cnm ya çok üzüldüm senin adına şu mübarek günde bol bol dua et namazını kıl.bence eşin de pişman olmuştur.ama gurur yapıyodur.her erkek aynı değilki sende sabırlı ol tersine gidecek bi hareket yapma onu sen utandır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X